dinsdag 16 oktober 2012

Even geen leuke berichten!

Helaas meiden, ik had graag geschreven over een heerlijke zonnige dag in Friesland en een bezoek aan een van de Friese steden, maar in plaats daarvan raceten wij keihard terug naar huis na een noodoproep van de buurman dat er bij ons was ingebroken die nacht!
De avond ervoor hadden ze al de alarmlampen buiten vernield en die nacht zijn ze via een ladder onze slaapkamer binnengegaan na het raam te hebben geforceerd en ondanks twee haken kregen zij dit toch nog vrij simpel open blijkbaar. Onze brandkast was opengebroken en de kamer was een chaos, alle sieraden en horloges (DP zijn verzameling!) zijn gestolen en daarbij dus ook erfstukken, op zich niet veel waard in geld maar die hebben wel een heel emotionele waarde. Dus vandaag worden er reparaties uitgevoerd en dan hoop ik dat ik de komende nachten weer lekker kan slapen.
Ze hebben met vieze handen in de linnenkast doeken gegraaid en daarmee de geluiden gedempt en dus zit er modder aan allerlei linnengoed, want ze hebben echt hun handschoenen niet uitgedaan en met hun vieze schoenen zijn ze dwars over het bed gelopen.
De buurman had wel wat gehoord en was nog gaan kijken, maar doordat de lampen niet brandden was het te donker om wat te zien, de arme man was gisteren helemaal overstuur! Gelukkig was onze slaapkamerdeur ook op slot en is de de diefstal tot onze kamer beperkt gebleven.
Dus vandaag puin ruimen en de boel weer zeker stellen, daar ging dus die mooie zonnige vakantie dag aan onze neus voorbij, want het komt nu weer met bakken uit de hemel!
De komende dagen zal ik minder schrijven, want sorry maar mijn hoofd staat er nu even niet naar, maar ondanks dat wens ik jullie een: FIJNE DAG!

79 opmerkingen:

wietskesquilts.blogspot.nl zei

Och Lida wat ontzettend vreselijk! Dit is zoooooo vervelend. daar word ik nou toch zo verdrietig van.

Heel veel sterkte en blijf je maar even concentreren op wat je nu allemaal doen moet.
heel veel sterkte en liefs

Wietske

Ellie zei

Lida, Wat verschrikkelijk! Het is zó erg dat ze aan je spullen zitten. Wat hebben ze een chaos veroorzaakt. Logisch dat je daar beroerd van bent. Zonde van de verzameling van je man. Triest!
Sterkte hoor.
Groetjes,

Unknown zei

Dat is k..... Sterkte!

Sandra's Handmade zei

Och jee, Wat ontzettend vervelend. Dat ze zomaar je persoonlijke leven overhoop halen, echt schandalig. Hopelijk kunnen ze ze te pakken krijgen en dat je nog wat van je spullen terug ziet.

Veel sterkte ermee.

Groetjes Sandra

Sunnysandra zei

Jeetje Lida, wat een pech hebben jullie! Ik wens jullie heel veel sterkte.
Sandra

Wilma zei

oh Lida, wat verschrikkelijk..... Je staat machteloos en voelt je niet meer veilig op je eigen plekje.... Wat een brutaliteit... En boosheid! Ik weet wat het is, heb het ook meegemaakt.
Snel alles wassen en opruimen....Heel veel sterkte!!!!
Lieve groeten, Wilma

Tony zei

O Lida wat verschikkelijk, daar ben ik zelf ook altijd bang voor.Hopenlijk kun je nog goed slapen.Groeten Tony

Ria zei

Zo sta je weer met beide benen op de grond. Ik schrok van jouw verhaal. Maar dat is nog niets bij wat jullie is overkomen. Sterkte want je moet weer rust zien te vinden in je eigen huis. Groetjes Ria V.

GRANNY'S HOUSE zei

Wat erg Lida, maar wat een geluk dat jullie slaapkamer op slot zat, je moet er niet aan denken wat ze nog meer hadden kunnen doen.

Sterkte en groetjes
Ines

Anita A zei

He, verdorie. Laat die lui toch gaan werken voor de centen in plaats van andere mensen lastig te vallen en de boel te vernielen en kapot te maken.
Zo, dat is eruit.
Lida heel veel sterkte met het opruimen van de puinhoop !!
lieve groet,

yvonne zei

Snot... Niet normaal!!!!
Wat erg voor jullie .
De brutaliteit dat ze met hun viese p.... aan je spullen zitten .
Dat is echt erg ....
Ik kan er zo boos om worden !!!

Sterkte Yvonne

Nina Hobbysite zei

Wat vervelend! En dan ook nog een puinhoop en waardevolle dingen gestolen.
Het is net alsof de dader wist dat je op vakantie was.

Made by Meet zei

Vreselijk! Wat een rotlui zijn het toch die dit doen!
Ik wens jou en je man heel veel sterkte!
Lieve groet, Meta

Willy zei

Wat een schrik Lida en een abrupt einde van jullie vakantie. Vreselijk als ze in je spullen zitten. Sterkte met opruimen en bijkomen van de schrik. Groetjes,

Wilma Kuin zei

BAH!!! Dat is toch zeer zeker klot,... Bah!!! Ik kan hier zo kwaad om worden!!

Annerieke zei

Heel veel sterkte.
Waarom kunnen mensen niet van andermans spullen afblijven?!

Klaske zei

Oh Lida wat erg, zit met open mond je blog te lezen. Heel veel sterkte!!

Jossie zei

Wat vreselijk Lida. Dat ze met hun gore handen en voeten aan je spullen hebben gezeten en hebben meegenomen. Wat bezielt die mensen toch om andermans leven zo overhoop te halen. Ik hoop dat de politie ze snel te pakken krijgt. Heel veel sterkte!

katrien zei

Dit is héél erg.
Veel sterkte.

Unknown zei

Gatverdarrie, je snapt toch niet dat er zulke mensen bestaan!!

Sterkte verder!

Anita

quilting Jeannet zei

Meid Lida! Je bent nu al de derde blogster waar ik dit horror verhaal van hoor! Wat een ellende is me dat, ongelofelijk, ik wens je er heel veel sterkte mee.

Ansje zei

Ha Lida, He verdorie bij jullie ook al. Bij ons ook in augustus. Ik voel helemaal met je mee. Bij ons ook in de slaapkamer en erfstukken weg. Het idee alleen al dat ze op je bed geweest zijn en in je linnenkast. Moet slijten maar heel naar gevoel. Sterkte meis. Hopleijk goed verzekerd als pleister? Bij ons is er al geld gestort. Nee krijg de erfstukken niet terug maar beetje geld is dan die pleister. ppfff
LiefsAnsje

Heleni zei

Allemachtig Lida, wat een akelig nieuws.
Het is toch ongelooflijk dat dat nooit eens ophoudt.
Er moet veel strenger gestraft worden volgens mij, zodat er een preventieve werking van uit gaat.
Ik wens jou en je man veel sterkte, maar ook je buurman. Wat moet dat voor hem ook hard aankomen.

AnitaS zei

O Lida wat naar om dit te horen. En dat terwijl je denkt een lekker rustige vakantie te hebben. Ik vind het ergste nog dat ze in je spullen hebben zitten wroeten. Heel veel sterkte voor jou en DP. Liefs.

conny's quilts zei

Wat akelig Lyda. Sterkte met alles, er komt zo veel ellende achter weg, je moet van alles regelen en opruimen. Hou je haaks en wees maar blij dat jullie er zelf niet waren...

Unknown zei

Oooooooh lieve Lida, wat erg is dit zeg!
Het is toch een inbreuk op je leven en al is het maar materiele schade, toch is dit iets wat je niet zomaar naast je neerlegt.
Ik wens je heel veel sterkte lieverd en hoop dat je snel een beetje innerlijke rust kan hervinden,
hele dikke knuffel van Sonja

quiltlodge gerda zei

Och gatverdemme, wat ontzettend naar! Ik wens je heel veel sterkte de komende tijd want dit zal nog wel een tijdje nasudderen.

carine zei

Wat ontzettend voor jukkie, hsoe kunnen er zo'n mensen bestaan, die moeten toch op de loer hebben gestaan, . Vershrikkelijk!! leef met jullie mee! sterkte, helaas kan ik jullie niet helpen , maar ingedachten ben ik bij jullie, toch dikke knuffel voor allebei !!

Anoniem zei

Lieve lida. Uit ervaring weet ik hoe je je voelt; een achtbaan aan gevoelens!! Ik hoop dat je ook de genoegdoening krijgt dat ze die gluiperds pakken. Sterkte, ook voor je dh. Jeanne(zonder blog

Chris zei

Nou joh, wat vreselijk!! Het idee dat vreemden in je huis zo te keer gaan. Dan moeten ze toch geweten hebben dat jullie er niet waren. Ik kan met voorstellen dat je hoofd nu niet naar bloggen staat. Heel heel veel sterkte jullie beiden. Denk aan jullie!

Yvonne zei

Jeetje Lida dat is schrikken! Wat erg voor je DP en wat zullen jullie een onveilig gevoel overhouden aan het hele gebeuren. Het idee dat iemand zo door je privé bezittingen is gegaan.....bah! Sterkte!

Janny de Roo zei

Ohhhh wat erg.....kan je alleen maar sterkte wensen.
Liefs, Janny

Marga zei

Waarom oh waarom kunnen andere niet met hun tengels van andermans spullen afblijven.
Uit jou verhaal lijkt het wel alsof ze doelbust wisten waar ze moesten zijn. Sterkte en succes met het opruimen van alles.
Hopelijk toch weer gauw vrolijke berichten.

Groetjes,
Marga♥

Berkeboom zei

Oh wat vreselijk, en wens jullie dan ook veel sterkte.
Groetjes Gré

Jeanny zei

Dat lijkt me echt verschrikkelijk om mee te maken !
Heel veel sterkte!!!

Jeanneke zei

Wat een afschuwelijke ervaring!
Het lijkt er sterk op, dat je maar beter niet op je blog (of elders op het wereldwijde web) kunt melden dat je even lekker weg bent....
Sterkte met de nasleep!
Groetjes,

Jeanneke.

Kiekplaotiesenzo zei

Jeetje!! Schrikken.... Sterkte. groetjes.

Ellen zei

O nee toch Lida! wat een schrik en wat een ellende. Het overhoop halen van je spullen is al erg genoeg, maar dat je erfstukken met emotionele waarde kwijt bent is helemaal verdrietig. Daar kan geen financiële vergoeding tegenop. Veel sterkte met alle rompslomp! Ik hoop dat je je gauw weer op je gemak voelt in je eigen slaapkamer.
Groetjes,

Marjan zei

Wat afschuwelijk! Ze moeten met hun 'poten' van andermans spullen afblijven! En wat erg dat er ook erfstukken mee zijn genomen, geld kan veel vergoeden maar deze stukken komen (waarschijnlijk) nooit meer terug....
Ik hoop voor jullie dat ze de daders snel te pakken krijgen, misschien zijn er dan nog wat spullen terug te halen.
En nu flink aan de 'poets' want het voelt vies hé als dat soort mensen ongewenst binnen zijn geweest.
Misschien een volgende keer toch maar niet op de blog vermelden dat je weg bent.... jammer dat dat niet meer kan tegenwoordig, dat we er van uit moeten gaan dat er slechte mensen rondlopen die misbruik maken van anderen....

Heel veel sterkte met alles!
Groetjes Marjan

Quiltlia zei

Lida wat verschrikkelijk Heel veel sterkte en ik hoop dat je snel weer rust hebt in je huis.
Groetjes Lia

Anoniem zei

Bah, wat naar en verdrietig. Ik hoop dat jullie de schrik een beetje snel te boven komen.

Merian zei

Wat verschrikkelijk!!
veel sterkte..

groetjes Merian

Ageeth Dorsman zei

Wat een afschuwelijke ervaring! Het is
zo ongelooflijk en onuitstaanbaar, dat
mensen zomaar aan je spullen zitten en
meenemen, wat voor hen slechts geld
waard is, maar voor jullie zoveel meer. Wat is dit in- en in-triest!
Heel veel sterkte de komende tijd,
want het zal best even duren, voordat
je dit een beetje kunt verwerken.
Liefs van Ageeth

Vlijtige Handjes zei

Helaas ken ook ik het gevoel als ze me hun fikken aan je spullen zitten. Heel veel sterkte.

Bed, breakfast en quilts zei

bah! de mispunten, je zou ze toch...gauw de wasmachine op 90 graden om alle vieze handen uit te wassen en wissen. sterkte gewenst!

Ans zei

ow wat erg zeg, dat je dat nou moet overkomen.
Heel veel sterkte!

Marijke zei

O wat erg weet heel goed hoe het voelt bij ons ook een keer gebeurd ook alles uit de linnenkast en beddengoed gewassen en nu.... nog steeds na meer dan tien jaar het onveilige gevoel nadat er in twee weken tijd bij de naaste buur en aan de overkant en achter ons bij 2andere bewoners is ingebroken een mens durft bijna zijn huis niet uit!
Heeeeeel veel sterkte!
groetjes Marijke

dineke zei

Zoiets mee te moeten maken is met geen pen te beschrijven en er zijn geen woorden voor. Heel veel sterkte de komende tijd!

carina zei

Wat erg zeg. Heel veel sterkte met het opruimen en schoonmaken. En hoop dat je nog een beetje kunt slapen.
Groet carina

Terray zei

Getverderrie, dat is niet iets om vrolijk van te worden. En dan maar niet hebben over je gevoel van veiligheid in je eigen huisje :-(
Succes met alles opruimen en schoonmaken, maar ook heel veel sterkte.

Groetjes
Tertia

Irene zei

Oh getverderrie. Dat is een hele knauw die je krijgt. Heb het heel lang geleden ook eens meegemaakt. Dat wens je echt niemand toe. Heel veel sterkte. Ik hoop toch dat je er weer redelijk over heen komt.

Groeten , Irene

Home and Lifestyle zei

Daar word je toch mega boos van! Het lijkt me vreselijk te ervaren dat vreemden je veilige thuis zijn binnengedrongen en zo respectloos met je spullen zijn omgegaan. Sterkte met alles!!

Lieve groet, Ingrid

petronille zei

Sterkte!!

Ineke zei

Ik word gewoon misselijk als ik het lees, wat een vreselijk naar bericht. Helaas weet ik hoe je je voelt.
Heel veel sterkte!

Liefs, Ineke

Jasmijn zei

Wat vind ik dit rot voor jullie! Ik wens jullie heel veel sterkte en zal aan jullie denken.
Veel liefs,
Janine

betty prins zei

Arme, arme familie, wat een afschuwelijk om dit mee te maken. Veel sterkte met alle troep, maar vooral, laat je niet kisten!

Unknown zei

Oh Lida wat een ellende, maar goed dat jullie de slaapkamerdeur afgesloten hadden,
sterkte Berbel

Gerda Hartman zei

Wat een ellende. Sterkte het is ons ook eens overkomen en ik heb er jaren last van gehad als we weg waren geweest. Altijd die angst dat er iemand binnen was geweest.

Bizzy Martine zei

Wat vervelend!!! Hun handen moesten gewoon afvallen!!!
Sterkte

KijkDaarIs zei

Gadver ..wat een vervelend bericht!!!
Alle ellende die daarmee gepaard gaat...heel veel sterkte...

Quiltpassion.blogspot.com zei

Jeetje, wat een ellende, Lida. Wat verschrikkelijk. Zoveel weg en zoveel herinneringen die niet meer terug te krijgen zijn. En alles wat ze kapotmaken en aangeraakt hebben. Ik hoop, dat je er gauw overheen komt en niet meer bang hoeft te zijn in je eigen huis.
Veel sterkte, knuffel, Cisca

Rennie zei

Heel veel sterkte de komende tijd.

Anoniem zei

veel sterkte Lida!

marga zei

Ik kan mij voorstellen dat je heel erg geschrokken bent. Dit is toch iets wat je niet wilt meemaken.
Ik wens je heel veel sterkte.
Groeten
Marga

Hermie zei

vreselijk dat ze aan al je spullen zitten en dierbare dingen meenemen. Sterkte hoor.

Ineke zei

Dit is gewoon een nachtmerrie, ik wens je heel veel sterkte en een dikke knuffel.
Liefs Ineke Hulzebos

Annelies zei

Lida wat ontzettend erg ! Heel veel sterkte met alles.

sylvia zei

oh, Lida, wat vreselijk!!
wat een $%^&*(-streek!!
heel veel sterkte en weer vertrouwen in je eigen huis!!
liefs, Syl

Antje uit Urk zei

Wat vreselijk Lida, Heel veel sterkte!
Ik hoop dat die luilakken die hardwerkende mensen bestelen en hun mooie spullen verwoesten gepakt worden en zo niet....hier is een spreekwoord nl. Het kwaad straft zichzelf! Daar ben jij nu natuurlijk niet mee geholpen maar ik wens jou en je partner veel sterkte en dat jullie dit snel kunnen verwerken! Veel liefs en ik denk aan jullie.
Antje.

Carin zei

Oh Lida wat verschrikkelijk !!! Ik heb er geen woorden.
Ik hoop voor je dat jullie toch goed kunnen slapen.
Heel veel sterkte !

Judith zei

Niet alleen je huis overhoop, maar ook je leven. Wat verschrikkelijk dit. Sterkte ermee.

Tilly zei

Wat een nare terugkomst, wenst je heel veel sterkte. groetjes

Sabine.v zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Johanna Zweden zei

O Lida wat erg, en wat jammer van al je spulletjes, ik wens jullie heel veel sterkte , dikke knuf joke

Rian, zei

O Lida! Ik weet even niet wat ik zeggen zal... Al die 'niet te vervangen dingen'.... Verschrikkelijk. Heel veel sterkte met alles.
Die vakantie kun je nog eens overdoen, maar gestolen spullen ben je meestal kwijt...
Goeie...wat erg!
Denk aan je!

Evelyne zei

O, wat vreselijk Lida. Ik begrijp dat je hoofd nu niet bij het bloggen is!
Heel veel sterkte.

Lieve groetjes, Evelyne

Merel zei

Je kunt er niet overheen, je kunt er niet onderdoor, je moet er dwars doorheen. Dwars door alles wat jullie aangedaan is met deze, lijkt het goed doordachte actie van het dievengilde. Denk terug aan de kracht die je hebt gehad in andere moeilijke situaties. Probeer troost te putten uit de wetenschap dat je die kracht hebt. Ik wens jullie veel sterkte toe bij het loslaten van deze hele nare ervaring.

Anita zei

Och Lida, wat ontzettend vervelend. Wat een domper, zo jammer dat mensen niet van elkaars spullen af kunnen blijven. Heel veel sterkte met alle afwikkelingen en natuurlijk de verwerking van dit naars.

Marians Quiltblog zei

Altijd weer afschuwelijk als ik een dergelijk bericht lees. Dat gevoel als iemand aan je spullen zit. Afblijven. Ik spreek uit ervaring en wij lagen boven te slapen.
Sterkte Lida, het zal nog wel een poosje in je hoofd blijven malen.
Groet Marian