maandag 8 januari 2018

Zondags uitstapje!

Gisteren was een druk dagje voor mij! Ik had thuis mijn handen al vol en wilde ook mijn haar nog een kleurtje te geven (ik zag dat ik ineens héél véél grijs haar heb gekregen!) en ik wilde ook nog graag naar Janine en de opening van haar nieuwe winkel House of Quilts! (Voorstraat 34)
Nu dat is mij gelukkig toch nog gelukt en wat was het daar gezellig en druk! Er waren zoveel mensen, je kon over de hoofden lopen! En daarom heb ik daar geen foto's gemaakt maar ik mocht ze van Janine lenen, kijk maar even gezellig mee:


En dat veel handen licht werk maken, was ook duidelijk haar dochter hielp ook ijverig mee!


Soms onder toeziend oog van de trotse moeder!


Buiten werdt iedereen ontvangen met een warm, koel of alcoholisch drankje en dan naar binnen waar Janine iedereen met een brede glimlach verwelkomde en ze mag trots zijn op haar winkeltje het ziet er zo gezellig en leuk uit! 


Ook haar leuke zoon hielp zijn moeder door iedereen van lekkere hapjes te voorzien!


Ik heb dus zelf nog geen foto's gemaakt bij haar, maar dat komt binnenkort wel ik ga er snel nog een keer naartoe en dan vind ik vast genoeg van mijn gading!

Nu is Brielle of Den Briel niet zo maar een stadje, het is echt een leuke oude stad met zulke leuke winkeltjes dus mocht je er een bezoek aan brengen neem dan een dikke portemonnee mee!

Ik liep na mijn bezoek aan Janine nog even op met een andere dame en zij vertelde van een heel leuk verfwinkeltje dat tegenover de oude quiltwinkel aan de haven zit en ik ben toen maar even mee gegaan en keek daar mijn ogen uit! Er waren een stel dames bezig met een workshop en dit was het resultaat van één van hen:


Zij had met verf en met behulp van een sjabloon deze mandala getamponneerd op een kussenhoes!

En als ik die mandala zie dan moet ik meteen denken aan mijn nieuwe borduurwerk waarvan het midden nu af is:


Het wordt echt een gave lap als hij af is, ik borduur hem gedeeltelijk met één en met twee draden:


Dus ik denk dat ik voorlopig er nog wel mee bezig ben!

Fijne dag!

7 opmerkingen:

Chris zei

Toch goed van je hoor om door te gaan met bloggen. Ik ga ook weer proberen af en toe wat te schrijven en te laten zien. Op de een of andere manier vind ik het persoonlijker dan fb en ook met wat meer diepgang.
Ik ben nog nooit in den Briel geweest. Moet toch maar eens gebeuren, maar is natuurlijk voor ons niet om de hoek. Ziet er leuk en gezellig uit, die winkel. En je hebt ook weer een pracht van een borduurwerk onder handen.
Groetjes van mij.

marijna zei

Een gezellige drukte dus. Slim van je om later foto's te gaan maken. Brielle is en erg leuk stadje. Paar keer geweest toen die andere grote qui.t winkel daar zat. Is al heel wat jaartjes geleden. Je borduurwerk vind ik erg leuk.

Happy Earl Grey by Elly Embregts zei

Wat een gezelligheid in die winkel, Brielle is vlakbij dus daar ga ik zeker eens een kijkje nemen. Mooi werk dat je aan het maken ben, een hele klus.
Veel plezier ermee en blijf bloggen en je werk tonen en wat je zoal meemaakt. Delen is leuk! Groethes El

Gerda Hartman zei

Altijd leuk een nieuw winkeltje. Hoop er binnenkort ook eens heen te gaan.

Truus zei

Toen we nog in Gouda woonden geregeld in Brielle geweest -leuk vestingstadje.
Mooi wordt je nieuwe borduurwerk.
Gezellige dag
groetjes, Truus uit Drenthe

Ineke zei

Wat moet dat een leuke opening zijn geweest, ziet er goed uit, de winkel.
Mooie mandala en jou borduurwerkje wordt zo mooi!
Fijne week

quiltlodge gerda zei

Leuk je verslagje over Janines winkel!
En wat ben je toch heerlijk aan het borduren! Prachtig wordt die nieuwe lap! Ik kijk uit naar het vervolg! Groetjes.