woensdag 3 februari 2016

Ik verwachtte geen sneeuw!

Besloot gisteren de badkamer even onder handen te nemen en had daarvoor bij de Action een spuitbus met reinigend schuim gekocht!  Nu dat was voor het eerst, maar is zag op tv van die handige brede spuitmonden en dat je zo klaar was met spuiten en dat trok mij wel, maar toen ik op het knopje drukte, bleek dat hij recht om hoog spoot en dus begon het te sneeuwen in de badkamer! En nee geen brede spuitmond maar wel een dikke schuimlaag die ik precies mikkend op de voegen spoot:


En dan is het een kwestie van even goed laten in werken (ook op mij loop nu kuchend door het huis! LOL) en daarna afspoelen! Oké begrepen, dus eerst even met een spons alles over de tegels uitgesmeerd en daarna begonnen met afspoelen:


En dan ligt er dus een dikke laag schuim die langzaam.... héél langzaam wegsmelt! Nu ben dus maar even dit logje gaan schrijven, ga straks wel weer verder met de badkamer, nu eerst maar thee maken en mijn keel tot rust laten komen en misschien wat steekjes aan het dak maken van mijn borduurwerk.

Fijne dag!

7 opmerkingen:

christine zei

Tja en dan hoop ik dat het helpt.mijn voegen grrrr

Cisca Heiden van der zei

Ha,ha, je eigen sneeuw maken, als er buiten niets ligt. Ik ben benieuwd of je voegen mooie schoon geworden zijn, dan koop ik het ook.
Leuk, hè, die BBC huizenprogramma's, daar kijk ik ook zo graag naar. Net zoals veilingprogramma's, daar kunnen ze hier niet tegenop. En ja, zo'n bijkeuken lijkt me ook heel handig, mijn schoonzus in Nieuw Zeeland heeft er ook één en terwijl ik dit schrijf bedenk ik dat mijn schoonzus in 's Heerenberg er ook e1e1n heeft. In een tamelijk nieuw huurhuis. Dus ze zijn er wel hier.
Je bent met mooie borduurwerkjes bezig, prik ze!
Knuffel, Cisca

Home and Lifestyle zei

Maar dankzij deze sneeuwlaag is alles nu weer fris en fruitig :-).

Fijne avond! Lieve groet, Ingrid

quiltingmieke zei

Piep hihi meid wat een verhaal😀😀
Hoop dat het geholpen heeft!!
Knuf

Truus zei

Ziet er zeer interessant uit! Volgende keer het resultaat van schitterende voegen? Dan ga ik nog maar eens naar deze winkel toe.
Slaap lekker!
groetjes,Truus uit Drenthe

marijna zei

En... is het schoon geworden? moest wel even lachen. Hier sneeuwde het echt buiten vanmiddag. groetjes...

JUNAIDI zei

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA