donderdag 4 februari 2016

Een echte brand!

 We zaten gisteravond rustig tv te kijken en opeens een hels lawaai, brandweer- en politie sirenes en wat kwamen ze vlak bij! Eerst dacht ik aan de flat die achterin onze wijk staat, maar opeens hielden de sirenes op en dat was toch wel vlak bij ons huis, dus ben ik toch even gaan kijken, zou de school in de fik staan? Nee, het bleek een huis in de straat te zijn, weet niet of de mensen thuis waren, maar het was wel een hele opschudding in ons rustige straatje!


Op één hoog zwart geblakerde ramen in de kleinste slaapkamer en even later als de brandweer het raam op zolder open doet stijgt er een dikke rookwolk uit!


En dan is het best eng zo dichtbij, ben blij dat er in ieder geval geen persoonlijke ongelukken waren!


Petje af voor de mannen van de brandweer die hun woensdag avond ineens heel anders doorbrachten dan ze waarschijnlijk verwacht hadden!


Ze waren nog laat bezig met nablussen en weghalen van brandende spullen, zal vandaag wel horen hoe of wat van de buurman, die weet altijd het naadje van de kous!


Nu dat was dus weer even genoeg opwinding, ik hoop dat iedereen vandaag gespaard blijft voor de rode draak en wens jullie een:

Fijne dag!

4 opmerkingen:

Villa Zeezicht zei

Poeh, heftig zeg! Vreselijk zo'n brand, en helemaal schrikken als het zo vlak bij je eigen huis is! Hopelijk valt het allemaal toch nog mee voor de bewoners, en gelukkig!!! geen persoonlijke ongelukken!

Anoniem zei

Ja, dat is heel erg schrikken, zo dichtbij. Wij hebben het 2 weken geleden meegemaakt met een villa achter ons. De brand ontstond in de open haard en ook hun dak is er helemaal van af. Gelukkig ook geen persoonlijke ongelukken, maar wat triest voor dat gezin. Groetjes Wilma

Truus zei

Dat is schrikken als het zo dichtbij is. Vorig jaar ook hier bij de buren en de brandweer reed ook hier de dam op en dan denk je -heb ik wat gemist? Bij de buren bleef het bij een schoorsteen brand en verder niets.
Hebben jullie nog wat kunnen slapen na deze consternatie?
Rustige dag
groetjes, Truus uit Drenthe

JUNAIDI zei

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA