vrijdag 17 april 2015

Moet je nou eens kijken!

Ik reed gisteren naar mijn moeder en dacht: Ha lekker twee parkeerplaatsen vrij, maar toen ik wilde indraaien zag ik dit bord:


Wat blijkt? In de boom heeft een kraai zijn nest en natuurlijk moeten daar allemaal mooie glimmende dingen inkomen en nu de zon schijnt op het dak van de flat aan de overkant glinsteren de stenen prachtig, maar als ze in zijn nest liggen dan schijnt er geen zon op en weg glinstering en dan gooit het dier ze uit zijn nest, de grond is echt bezaaid met stenen en één eigenares van een Ka is al zijn slachtoffer geworden, haar Ka kreeg een steen door de achterruit!


Dan verdienen jullie weer eens een up-date van de duiventil die DH aan het maken is, vandaag heeft hij de singels op het dak gemaakt en het is afgelopen week ook geverfd, natuurlijk in dezelfde kleuren als de andere dierenhokken en ons tuinhuis, het wordt echt heel gezellig! Het is bijna af en krijgt binnenkort zijn plekje in de tuin, dan  zal ik er nog een foto van plaatsen!

Fijne dag!

6 opmerkingen:

Johanna Faber zei

wat een verhaal Lida! vraag me af of je daar verzekerd voor bent

John WOUW wat schitterend de duiventil

fijn weekeinden liefs vanuit Zweden

FLR zei

Ach die arme kraai...heb je iets leuks gevonden valt het thuis tegen!
Maar zo´n steen zal maar op je auto of hoofd vallen......
Wat een prachtige duiventil!
Fijn weekend
Francisca

Truus zei

Wat een schitterende duiventil !
Langs de A28 vlakbij Zwolle staat ook zo'n mooie duiventil waar ik altijd even naar moet kijken als we langs rijden.Zou hier prachtig staan in 't weiland.
fijn weekend!
groetjes,Truus uit Drenthe

Ineke zei

Dat is toch wat, stenen op de auto, gelukkig zag je het bordje, maar die mevrouw van de Ka zal wel spijt hebben dat ze de auto daar had geparkeerd.
Wat een prachtige duiventil!
Liefs, Ineke

Guusje, zei

Dat is ook wat zon kraai. Ben je niet blij mee als je auto daaronder staat of jezelf. De duiventil wordt prachtig.

Chris zei

Hahaha, dat verwacht je toch niet op een parkeerplaatsje. Maar wel verstandig dat ze dat bord hebben neergezet. Je zal maar naar huis gaan met allemaal butsen in het dak van je auto.
Wat een plaatje weer, die duiventil. Die man van jou heeft gouden handen hoor!