donderdag 16 april 2015

Ik weet het niet!

Echt ik weet niet wat het is, echt zin heb ik niet, niet in borduren en niet in quilten, ik zit zogezegd in een creatieve dip!  Moet je nu eens kijken, dit is het resultaat van twee dagen:


Niet eens het randje af! Nu als ik in dit tempo doorga dan heb ik niet eens de eerste vier af met Kerst en worden het er zeker geen twaalf!
Nu heb ik wel een goede reden hoor, ik ben namelijk afgelopen vrijdag en maandag door de fysiotherapeut onder handen genomen en mijn hele rug voelt daardoor beurs aan, gevolg slecht slapen en veel wakker, dus erg veel energie heb ik niet en daarom had ik mijzelf een vrije dag gegeven,'s morgens mijn nagels weer laten doen en 's middags uren buiten in het zonnetje gezeten! Resultaat:
Rode neus en wangen, bruine armen (nu ietsje rood nog wel) en witte benen, ( die kleuren niet zo snel!) kijk je kunt het al zien:


Al met al heb ik toch een heel fijne dag gehad en nu moet ik straks weer naar de fysio en al zie ik er wel tegenop, het werkt wel, ik merk dat mijn rug al iets soepeler begint te worden, dus even doorzetten! Vanmiddag even naar Mams en misschien toch weer verder aan mijn borduurtje!

Fijne dag!

6 opmerkingen:

sylvia zei

gaat vast wel weer over die dip en dan ga je weer verder!!
geniet er dan maar van, want een leven verplicht zonder handwerken is écht helemaal niets!!!
groetjes, Syl

ivoorwit.blogspot.com zei

Beterschap! Genieten en als je weer zin hebt weer lekker borduren. Laat het komen zo het komt daar knap je vast van op. Groetjes, Thea

Gerard zei

Meer dan tien dagen heb ik niet eens op je blog kunnen kijken, dus ik heb het nu "even" ingehaald. Een creatieve dip? Ik denk dat dat onmogelijk is bij jou, het zal de vermoeidheid misschien wel zijn...
Sterkte en rustig fdoorgaan met genieten van het zonnetje (als hij schijnt natuurlijk) en de steekjes komen vanzelf wel weer.

Truus zei

Succes met de fysio-heb er net ook een serie behandelingen opzitten en er komt weinig uit m'n handen.
Gewoon genieten van de dingen die je leuk vindt en dan komt het vanzelf wel weer.
goed weekend
groetjes,Truus uit Drenthe

Cisca Heiden van der zei

We willen teveel, denk ik, en daardoor vallen we wel eens stil. Even lekker 'niksen' en de zin komt wel weer terug. Ik hoop dat het gauw beter gaat met je rug en geniet maar lekker van de zon nu hij er nog is. Tussen haakjes, zulke benen heb ik ook.
Knuffel, Cisca

marijna zei

Zo'n dipje heb je af en toe gewoon. Komt vast weer goed. Gelukkig dat de fysio wel helpt.