zaterdag 3 mei 2014

Een paar jaar geleden...Waren we met een heel stel die iedere week wat lieten zien van hun blauwe bezittingen en ik deed daar ook aan mee, vooral de keukenspulletjes waren in trek en de schattigste bordjes, kannetjes schaaltjes etc. kwamen lang op het internet en ik ben nog steeds helemaal weg van donkerblauw en laat ik nu bezig zijn met het sparen van een nieuw servies! Hoop binnenkort een nieuwe keuken te krijgen en wil dan graag allemaal spulletjes van Castle Bunzlau! Nu heb ik toen wij op Texel waren al heel wat spulletjes van mijn DH gekregen, maar het leek mij ook zo leuk om gewoon iedere maand iets te kopen, nu en dat is gisteren dus gelukt! Loop ik met de vriendin van DS 's avonds door het dorp en wat zie ik daar.... allemaal Bunzlau in de etalage van het snoepwinkeltje! Ik naar binnen en kijk nu eens wat een droppie ik daar vond:

Zo leuk, heb ik alle andere dingen nog netjes ingepakt gelaten tot de keuken klaar is, hier wilde ik even van genieten, dus staat het nu te pronken op mijn tafel!

2014-01-04-013 Vandaag hopelijk tijd voor wat steekjes, maar straks eerst op bezoek bij http://bonsaicafe.nl/ ik wil nu al dat moois wel eens met eigen ogen zien en DH gaat mee

Fijne dag!


12 opmerkingen:

ria vogelzang zei

Oh, wat leuk, Lida! Dat vind ik ook zi'n prachtig servies.
Een aantal jaren geleden was ik met schoonzus bij een thuishuis en daar hadden ze dit servies ook in gebruik; ben er toen helemaal voor gevallen.
Dit jaar krijgen we ook een nieuwe keuken en daar wil ik ook heel graag dit servies in zien staan.... Gelukkig kun je het sparen! ;)
Ook hier in Ommen wordt het verkocht in een streekwinkeltje; prachtig!
Geniet ze!

Anoniem zei

Prachtig Lida!

Lieve groet,
Gerry

Annelies zei

Wat leuk ! Ook ik ben een grote Bunzlau Castle fan.

Chris zei

Mooi dat blauw Lida. Dat wordt een snoep van een keuken, dat staat wel vast.

Anoniem zei

Wat een leuk potje voor de boter? Dit ken ik niet,maar hier verkopen ze niet zoveel van dit servies.
Succes met sparen en straks met Moederdag kan er ook weer wat bijkomen.
goed weekend
groetjes,Truus uit Drenthe

Karen zei

How pretty. I like blue and white pieces. Especially cobalt blue which is a deep blue.

marga zei

Een blauw schatje.
Groeten
Marga

Rennie zei

Mooi Lida. Dat gaat straks helemaal tot hun recht komen. Wat was het gezellig he vanmiddag bin Bonsai Café NL. Ik laat het bloggen over jullie prachtige bonsai aan jezelf over. Geniet er vast van.

kaneeltje zei

Ben eerst even gaan kijken op internet naar dit servies, kende het niet. Wat leuk dat er ieder jaar nieuwe patroontjes ontwikkeld worden, zo blijft het actueel en leuk om te verzamelen ! Hoop dat je keuken snel klaar is zodat je je servies kan showen !

Anoniem zei

wat is dat toch leuk dat je dit onverwacht tegen komt. prachtig. Zelf heb ik een servies tic en nu de Kringloopwinkels zoveel van dit hebben en tegenwoordig alles mag, heb ik dus enorm veel leuk serviesgoed. mijn DH roept iedere keer: o ja, dat hadden we zeker nog niet. Dus Lida ik begrijp helemaal dat je hiervan geniet.

Marijke zei

Prachtig! Heb gezocht op internet waar ze het in de buurt verkopen, ga zeker een keertje kijken.
Ook ik hou van wit en blauw servies
moest ook wel i.v.m de kleuren in huis en tuin het Engels rode staat nu op marktplaats!
Fijne dag,
groetjes van Marijke

Willeke zei

Oh ja bij de Scholekster op Texel hebben ze ook dat prachtige spul!
Veel plezier met verzamelen!
groetjes,