vrijdag 2 mei 2014

Plezier voor vier!

En of wij plezier hadden vanmorgen, vooral veel voorpret! Maar laat ik bij het begin beginnen en eerst even vertellen wat wij vanmorgen allemaal hebben gedaan!
Ria was druk met haar blokken voor een quilt voor haar zus:


Henny was natuurlijk weer bezig met haar blokjes quilt en liet ons trots de eerste blokken zien die quilt as you go aan elkaar waren gezet en Bep is druk met het appliceren van  haar quilt, door haar zus voorbereid en zij maakt hem verder helemaal met de hand, over een paar weken zal ik hem nog eens laten zien!


Zelf was ik druk met de randjes, had nog steeds die van vorige week niet af, was er pas gisteravond aan begonnen en heb net de laatste steken gezet. Weer heel leuke randjes die wij van Annelies en Simone opgegeven kregen! Morgen weer een nieuwe lading!


Nu nog even onze voorpret, dit was namelijk de laatste keer dat we bij elkaar waren voor we afreizen naar Frankrijk! Volgende week zondag gaan we met zijn vieren gezellig een hele week logeren in de Dordogne en dan hebben we dus vrijdag genoeg te doen voor we afreizen! Samen nog even naar de Foto's gekeken die ik vorig jaar maakte van het huisje van Monica en Guus waar wij logeren:


Maar maken jullie je maar niet te druk, de laptop gaat mee en ik zal jullie vast op genoeg mooie kiekjes kunnen trakteren!

Fijne dag!

18 opmerkingen:

Gerlily zei

Dat wordt vast weer een fantastische week. Fijn weekend.

Dorothé zei

dat gaat weer en groot feest worden!

AnitaS zei

Wat een leuk vooruitzicht. Ik wens jullie heel veel plezier.

Wietskes Quilts zei

Heerlijk, wat zullen jullie het leuk gaan krijgen!

Gerard zei

Wanneer gaan jullie precies? Voorpret is altijd leuk en het bouwt de spanning op. Ik hoop dat het weer een beetje beter wordt, deze hele week is het hier (nog een stuk zuidelijker dan de Dordogne) kil en nat. De enige die er van profiteert is het gras en het onkruid! Wij hebben de kachels maar weer aangestoken...
Je randjes worden mooi en je haalt het vast voor zaterdagmorgen!

margaquilt zei

Heel veel plezier samen lijkt mij een prachtig uitstapje.
Groeten
Marga

margaquilt zei

Heel veel plezier samen lijkt mij een prachtig uitstapje.
Groeten
Marga

Ineke Hulzebos zei

Alvast veel plezier gewenst in Frankrijk bij Monica en Guus.

Liefs, Ineke

Anoniem zei

Alweer een gezellige Bee vandaag en een heerlijk vooruitzicht jullie reis naar Monica en Guus.
goed weekend
groetjes,Truus uit Drenthe

Annelies zei

Wat leuk dat je weer naar Frankrijk gaat. Veel plezier !

Anoniem zei

Ijverige dames weer, maar dat uitstapje lijkt me top!

Lieve groet,
Gerry

Guusje, zei

Je randjes zijn mooi en wat gezellig zo samen bezig zijn. Jullie zijn allemaal met iets moois bezig. Alvast veel voorpret lijkt me erg leuk om daarheen te gaan.

Rennie zei

Wat heerlijk voor jullie die voorpret. Ik kan me zo voorstellen hoe jullie daar naar uitkijken. Tot morgen bij Bonsai Café NL. Babbelen we verder.

Monica zei

Ja, gezellig dat jullie komen, wij hebben beter weer besteld, hopen dat het dit jaar beter lukt (wat het weer betreft dan). Ik hoop wel dat jij je tomtom op de Bourgogne instelt, dan hebben wij hier je glaasje koud staan, tot over twee weken!

Lupineke zei

Wat een heerlijk vooruitzicht! Ik heb Monica onlangs ontmoet, en vind haar echt een lieve schat :) Dus kan ik me helemaal voorstellen dat jullie het superleuk bij haar gaan hebben!
Doe je haar de groetjes?
Lieve groet Lupineke

Yvonne zei

Wat is je naaldenmapje mooi geworden Lida! Gezellig weekje zo met je Bee's en dan natuurlijk helemaal het vooruitzicht van een weekje Dordogne!

Ans zei

Wat een heerlijk vooruitzicht!

Johanna Faber zei

Veel plezier Lida
Fijn weekeinden en groetjes uit Zweden