zondag 4 mei 2014

'N heel bos!

Gisteren naar het Bonsai café geweest, was al een hele tijd verliefd op de mooie bomen van Rennie en nu met de nieuwe ruimte waar zowel het Bonsai café wordt gehouden en waar Deshima (even klikken) is gevestigd werd het dus echt tijd om DH mee te slepen en eens lekker te gaan neuzen! Nu dat heb ik geweten! DH werd meteen smoorverliefd op een héél bos (ik ook hoor!) en dat ging dus meteen mee naar huis:


Het moet nog wel worden gefatsoeneerd en door de zon is het iets opgebleekt, maar nu staat het in de schaduw van de muur rechts en zal het wel weer bijkleuren, maar is het geen gaaf bos en dat op mijn terras! Grijns!
Nu als jullie denken dat dat alles is, moet ik je teleurstellen, er komt nog een grotere boom, maar die paste niet op de achterbank van DH zijn auto en dus ga ik die straks ophalen met mijn Kaatje!
Ook daar moet nog heel wat aan gebeuren voor hij in perfecte staat is, maar we zullen dus regelmatig naar het Bonsai café moeten gaan, lessen nemen en onder begeleiding de hand er aan slaan!
's Avonds heerlijk uit eten geweest in Schipluiden, ik had voor mijn verjaardag een restaurantcadeaubon gekregen van DS en zijn vriendin en daar hebben DH en ik samen heerlijk van genoten!

Vandaag dus een boom ophalen, even langs Mams en verder lekker verder met mijn randjes, het eerste randje is al af.

Fijne dag!

8 opmerkingen:

Annelies zei

Wat leuk dat jullie er een hobby bij hebben !

Marians Quiltblog zei

Mijn schoonvader had vroeger ook verschillende bonsaiboompjes. Prachtig om te zien die miniboompjes. Gek, ik weet eigenlijk niet waar die zijn gebleven.
Fijne dag,
Groet marian

Ria van Kasteel zei

Wat leuk dat jullie dit samen kunnen doen, ik vind de boompjes geweldig maar weet van tevoren dat het niets voor mij is. Het is toch een kunst om ze mooi te houden. Prachtig.

Groetjes van Ria ;0))

Rennie zei

Oh wat geniet ik hier van. Wel foto's van jullie Beuk want die is al zo mooi. Kan je nagaan hoe hij er straks uitziet, we hebben het er vast nog over. Geniet van de dag!

Guusje, zei

Wat een mooie aankoop ben benieuwd hoe hij er straks uit gaat zien en dan de nieuwe blauwe aankoop uit je vorige log ook al zon schatje.

marga zei

Oei dat wordt een secuur werkje om deze boompjes in model te houden.
Groeten
Marga

Ineke Hulzebos zei

Succes met de bonsai-boompjes/bos.

Liefs, Ineke

Bed, breakfast en quilts zei

Dat is een makkelijk bos! Weinig zaagwerk en opruimen...