vrijdag 18 oktober 2013

Zo dom!

Ik ben gisteren vergeten een foto te maken van het laatste blok van de wisselquilt It Giet Aon! Was eigenlijk al veel te laat, maar de laatste tijd is het zo hectisch geweest met de griep en Mamma's verhuizing en alle andere beslommeringen maar nu is hij op de post en misschien komt hij vandaag al aan! Maar 's avonds kwam DP thuis en ben ik aan de tafel op mijn gemak gaan zitten quilten aan de In Full Bloom en de eerste rand is nu gequilt:


Ik heb weer gekozen voor rondjes en ben blij dat het zo mooi uitkomt!  Gisteravond een rand helemaal door gepit, misschien dat er vandaag ook nog een paar rondjes bijkomen!


Maar vandaag eerst mijn auto wegbrengen naar de garage voor een achteruit rij set en daarna ga ik naar Veldhoven en ja mijn camera zit weer in mijn tas, dus ik zal proberen heel wat leuke/ mooie quilts op de foto te zetten!

Fijne dag!

10 opmerkingen:

Berna zei

Veel plezier! Wij gaan morgen.

Heleni zei

Oohh wat een supermooi quilt Lida. Ben weg van de kleuren.
Veel plezier in Veldhoven.

Yvonne zei

Veel plezier!

GRANNY'S HOUSE zei

Ziet er mooi uit.
Heel veel plezier.

Groetjes
Ines

lia zei

Veel plezier in Veldhoven ,ik was er gisteren en het was reuze gezellig.
Groetjes Lia

Rennie zei

Maak maar alvast mooie foto's. Wij komen zondag met een auto vol.

foekie's fashion zei

Wordt een mooie quilt hoor. Veel plezier in Veldhoven, ik zie wel foto's want ik ga niet, te ver voor de fiets (haha). Groetjes van Joke

Gerard zei

Geniet van Veldhoven! Ik kijk uit naar jouw foto's.Je quilt wordt prachtig!

Anoniem zei

Was even gezellig Lida dat kopje koffie samen was een verrassing om je in Veldhoven te zien

knuf joke

marijna zei

Ziet er goed uit die rondjes! In je vorige blogje genoten van al de mooie borduurwerken! En dan die mooie dingen die je moeder gemaakt heeft. Hoe was het in Velthoven?