dinsdag 23 juli 2013

Misschien....

Misschien hebben jullie het wel gemerkt, ik kom in de weekenden bijna bij niemand langs en laat ook geen reacties achter, maar ja dat krijg je als DP de hele week van huis is, dan zijn de weekenden voor hem en dus heb ik maandagmorgen als hij weg is weer tijd om bij iedereen aan te wippen, al het moois te bekijken en inspiratie op te doen voor de komende dagen!
Maar ook mijn eigen steekjes gaan een stuk langzamer, we doen samen gezellige dingen, zitten uren te kletsen op het terras, kijken samen naar films of series die ik heb opgenomen en DP werkt in de tuin en ik mag zeggen hoe ik het hebben wil, je snapt het dus wel dat de computer bijna niet aanstaat voor mij!
Maar ik zette zondag wel wat steekjes hoor en maandag maakte ik dat blokje dus af en ook het volgende blokje kwam erop:

Het heeft meer groen gekregen dan de andere blokken, ik moest echt duidelijk de volgende kleur erin brengen! Misschien dat ik vandaag aan de volgende kleur toekom.
Ook het blokje linksonder kreeg het laatste hoekje, nu zijn alle blokjes echt af en ik kan dus aan blokje 25 gaan beginnen!


Dat betekent dat ik 24 blokken in 40 dagen heb gemaakt, niet slecht vind ik vooral omdat er tussendoor ook nog wat andere dingen werden gemaakt!

Fijne dag!

14 opmerkingen:

Bernadette van Gils zei

snap best dat je in de weekenden weinig aan pc zit als je man hele week weg is, zou ik ook doen
Je steekjes worden steeds mooier en als je kijkt dat je ook nog een aantal blokken terug uit hebt moeten werken ben je goed opgeschoten.
Veel plezier bij de volgende blokjes
groetjes
Bernadette

yvonne zei

Geniet van de tijd samen en je DJ is geweldig aan het worden . groetjes yvonne

Yvonne zei

Fijn dat het vervelende uithalen en overnieuw beginnen achter je ligt en je weer verder kan gaan bouwen aan je DJ. Hele prestatie hoor wat je in zo'n korte tijd hebt geborduurd! Mooi ook met die nieuwe kleur erbij.

Martine zei

Je borduurwerk wordt mooi. Maar dat het al 40 dagen geleden is dat je bent begonnen. Wat vliegt de tijd het lijkt nog zo kort geleden dat ik het las.

Jessie zei

Wow wat ga je weer snel, hoeveel blokken zijn het in totaal?

Gerard zei

Je gaat echt snel, vind ik, al doe je in het weekend wat minder. Heel begrijpelijk als DP thuis is. Wie zou het je kwalijk nemen? Niemand!

Marga (MarPie) zei

Niet slecht zegt ze dan ik vind het onvoorstelbaar.
Tja dan zijn de weekenden duidelijk kwaliteit tijd samen doorbrengen.

Groetjes,
Marga♥

Johanna Faber zei

Wat word hij mooi Lida en geniet van het mannetje als hij thuis is, kwaliteit tijd met je familie is veel belangrijker dan een blogje schrijven,
Groetjes Joke

christine zei

mooi werk weer jouw steekjes vindt het kanp hoor zoveel blokjes in die korte tijd . geniet er van.

christine

Ineke Hulzebos zei

Wat worden de blokjes mooi!!! Ik ben een bewonderaar die hier niet zo vaak reageert, maar wel graag je blogje leest. Begrijpelijk dat je de weekenden met je partner wilt doorbrengen in plaats van achter de pc.
Fijne dag!

Chris zei

Natuurlijk ben je er in het weekend dan voor je DP. Wat zal hij het warm hebben daar in het zuiden. Fijne dag!

Audry zei

Hoi mam,
Gaaf zo die nieuwe kleur erin!! Ik kom niet aan borduren toe op het ogenblik, ik vind het nu echt even te warm om er aan te werken al lonkt het wel. Ik snak naar iets minder hitte. Een graadje of 24 met een briesje is veel lekkerder dan dit. Gelukkig wel airco op kantoor, maar het magazijn is om te smoren zo warm. En dan was ook nog onze watermachine kapot. In plaats van koud en ijskoud was het water lauw, getver...... Dan maar koffie en thee das dan toch lekkerder. Vandaag weer tropenrooster gedraaid en ook morgen. Beginnen om half 7 tot 3 uur, das wel prettig hoor! Al is het niet te harden op de brommer. Stond dik 5 minuten stil bij de stoplichten, dan voel je het zweet op komen. Zo nu even lekker relaxen en lekker van mijn avond genieten, die is nu lekker lang en das wel lekker. Al denk ik dat het vanavond minder prettig slapen is met die warmte.

Kus en knuffels, Audry

Guusje, zei

O wat wordt dit erg mooi. Het kleurverloop wat je erin brengt vind ik ook prachtig.

Marijke zei

Je hebt weer een enorm tempo, veel plezier met steekjes maken!
groetjes van Marijke