maandag 22 juli 2013

Maandagmorgen vroeg!

Ja heel vroeg loopt hier de wekker af 5 uur, DP rijdt om even over half zes weg met koffer en een volle aktetas voor weer een overvolle week in het Limburgse! DS komt de trap af, voor hem liggen er eieren in de pan en ik maak snel een foto van de lucht buiten die kleurt van de dageraad:


Prachtig om te zien en de buitendeur die wijd openstaat laat de frisse morgen lucht binnen na een benauwde en eigenlijk te warme nacht. De  vogels beginnen te kwetteren en op de rijksweg razen de auto's voorbij, voorlopig voor ons een gewone maandag!
Zondag was een warme en voor mij een veel te warme dag, ik wil niet klagen hoor vind warmte heerlijk, alleen mijn hoofd kan niet tegen de hoge luchtdruk en dus hoofdpijn, pillen slikken en wachten tot het zakt, vandaar ook maar weinig steekjes aan de DJ:


Zoals je ziet, niet eens een heel blokje, nu maar hopen dat ik vandaag vrij blijf van hoofdpijn, want men komt voor de zoveelste keer naar de badkamer kijken, het plafond wordt weer onder handen genomen, misschien wordt het nu eindelijk goed!
Ik ga snel aan de slag, douchen en opruimen want ze staan al om half acht voor de deur!

Fijne dag!

14 opmerkingen:

Marijke zei

Vroege vogel... wat goed dat je even geniet van je omgeving als het nog redelijk stil is... Hier gaat de wekker om 6 uur....
Ook ik ben alleen buiten in de schaduw of heerlijk koel binnen echt een voordeel van een huis op het noorden!
Hoop dat je hoofdpijn verdwijnt als sneeuw voor de zon!
groetjes van Marijke

Gerard zei

Sterkte met deze nieuwe hete dag. In de schaduw of binnen blijven en veel drinken, maar dat geldt voor iedereen. Groeten uit zeer warm (34°) Frankrijk.

Johanna Faber zei

Fijne week groetjes Joke en sterkte met de warmte, hier is het herfst in Zweden

Elly zei

Je ziet maar niet voor iedereen is het warme weer fijn. Toch wens ik je een pijnvrije heerlijke dag in de schaduw.

Annie Kingma.Bonnema zei

Maar rustig aan deze warme dag, doen wij ook.
Vanmiddag een siësta
Groetnis Annie

Jessie zei

Inderdaad ben jij een vroege vogel, hoop dat je hoofdpijn snel verdwijnt. Nog 2 dagjes te gaan en dan koelt het af, zelf kan ik er goed tegen. Succes met de plafond in je badkamer.

Chris zei

Hier staat de buitendeur ook open, zolang het kan en alles geblindeerd. Dat wordt een heet dagje Lida, dus doe maar kalm aan hoor!

Trudy zei

Oei, da's vroeg! Deze twee pensionados komen pas tussen 8 en half negen tot leven :)
Voordeel is dat jij een lekkere lange dag hebt en nog even kan genieten van de koele morgen.
Dat wordt dus nog even afzien voor je, met de temperaturen van de komende dagen...véél sterkte!
Voor jou fijn, voor mij wel wat jammer is, dat het op mijn verjaardag woensdag gaat regenen....!
groetjes!

Willy zei

De koelste plek maar opzoeken en hopen dat de hoofdpijn uitblijft.

FLR zei

Heerlijk vind ik het, zo vroeg op.....Wat een prachtige lucht, dat belooft een warme dag!
Sterkte met je hoofdpijn en de badkamer!
groetjes
Francisca

AnitaS zei

Vroeg in de morgen is het heerlijk. Maar de rest van de dag voor mij te warm. Ik hoop vanavond nog wat te borduren als het wat koeler is.

milainoa zei

Precioso el bordado ,siento tu dolor de cabeza.
Nosotros tenemos mucho calor. pasa un feliz dia. Mila.

Audry zei

Hoi mam, dat hoofdpijn hebben met hoge druk heb ik dus ook al ge-erft!! Ik had er gisteren ook last van maar de molletjes hebben hun werk goed gedaan en gisteren bij schoonmoeders in de schaduw buiten gezeten. Ze is vandaag jarig en vierde het gisteren. Zelfs in de schaduw was het al 30 graden. Vandaag lekker tropenrooster gedraaid en nu dus al lekker thuis. Ik begin om half 7 's ochtends en ben dan om 3 uur vrij. Morgen doe ik dat dus lekker nog een keer, want dit is toch wel erg prettig. Niet dat het binnen niet goed is, want wij hebben lekker een goede airco, maar het is gewoon lekker om vroeg thuis te zijn. Hoop dat het met de badkamer eindelijk goed komt, want het duurt al lang genoeg zo. Dikke kus en knuffels, Audry

Guusje, zei

Dat is idd wel heel erg vroeg. Ik vind het knap dat je veel kunt doen met dit weer hier komt niet veel uit mijn handen.