zaterdag 6 april 2013

Wat een dag!!

Gisteren na weer een heel slechte nacht kwam het wel heel slecht uit dat DP er gewoon om voor zessen uit moest en dat ik mij daarna kon gaan aankleden om te wachten op de loodgieter die om kwart voor acht al op de stoep stond om naar de afzuiginstallatie te kijken in de badkamer die maar niet goed wil functioneren, waardoor het plafond weer onder de schimmel zit! Dus volgende week weer werklui over de vloer, daar wordt een mens niet blij van en deze beginnen ook nog eens erg vroeg! Afijn ik was er toch uit en dus heb ik mij opgemaakt en netjes aangekleed en na wat huishoudelijke klusjes vertrok ik naar Schiedam waar we deze keer bij Ria bij elkaar kwamen voor de bee, want Cora staat in Rijswijk op de beurs. Meiden eerst wil ik jullie even laten genieten van haar uitzicht, onwijs met al die schitterende


Molens!!Als je gewoon recht vooruit kijk zie je er al vier en als je dan even voorover leunt dan zie je rechts nummer vijf!


En ze draaiden ook nog allemaal, wat een machtig gezicht! Maar goed we kwamen er dus voor wat steekjes en iedereen ging ijverig aan de slag, zo nu en dan werd er druk beraadslaagd:


Hier waren het de lapjes voor het volgende blokje van Henny die werden gekozen en zowel Ria al Riny waren haar behulpzaam!  En Rita en Geertje maakten ons ploegje voor deze ochtend compleet!

De grote afwezige was onze Bep die heeft echter een heel gezellig uitje!  Ikzelf werkte aan het varkens  quiltje en was druk met knip en plakwerk, er begint schot te komen in de maïskolf, maar helaas zit er niet genoeg borduurzijde in het pakketje, dus ik kon op een gegeven moment niet verder en raakte toen ook nog eens een draad kwijt, vandaag maar eens kijken of ik een bijpassende kleur borduurgaren kan vinden.  Op de valreep kwam Ria nog met haar prachtige borduurwerk, meiden wat wordt het mooi en zoals altijd gaat ze weer als een speer:
Zo en vandaag maar eens kijken wat het gaat worden, naast diverse boodschappen wil ik dit weekend ook naar de beurs in Rijswijk, maar ik weet nog niet of het vandaag of morgen wordt. Maar mocht er iemand van jullie gaan, misschien komen we elkaar dan tegen! 

Geniet van je steekjes en een heel fijne dag!

14 opmerkingen:

Monica zei

Oh, wat ziet dit er gezellig uit, en intussen ook nog lakker handwerken, wat wil je nog meer. gezellige dag in Rijswijk

Sonja Meurs zei

Heerlijk al die mooie werkjes, dan kom je toch vol inspiratie thuis denk ik zo ;)
Geniet lekker van al het moois op de beurs,
fijn weekend, liefs, Sonja

Cuny zei

Als je vandaag gaat, treffen we elkaar misschien wel. ik sta al bijna in de startblokken.

feltfree på Åsly zei

Gezellig, vervelend dat je de nacht dan zo slecht bent doorgekomen.
Hoop op een fijne dag op de beurs voor je.
Groetjes Frederika

AnitaS zei

Geellig zo'n bee. Ik ga straks naar de beurs, misschien zie ik je nog.

carina zei

Vroeg opstaan heeft zo zijn voordelen je hebt zo een hele lange dag! En smiddags weer leuk naar een Bee prima dagje zo te lezen.

Jessie zei

Alweer zo'n leuk uitje, hier in Limburg is niet zoveel te beleven. Geniet ervan!

josé zei

Lida dat was gezellig, en een mooi uitzicht. Hé Geertje leuk haar bij jou af en toe voorbij zien komen.

Naar Rijswijk ik was graag gegaan maar ik heb een verjaardag met Familie.

Geniet in Rijswijk maak gezellig foto's voor de thuis blijvers.

soyee zei

Je hebt zo van die dagen dat het inderdaad allemaal niet wil vlotten. Ik ben dan ook een groot voorstander van kapperbezoek, hihi.
Je varkentjes worden leuk.
Mal eigenlijk al die prachtige molens tussen de nieuwbouw.

Wietskes Quilts zei

Heerlijk wat een gezellige groep vrouwen en maken ze een hoop mooie dingen.
ga maar lekker naar de beurs, geeft een hoop afleiding....... (morgen dan he?)
liefs
Wietske

Chris zei

Hoe lang is het nou geleden dat ik met jou naar Rijswijk ging en bij je logeerde? Drie jaar? Ik weet het niet meer. Maar wel dat ik toen genoten heb. Het lukt me niet dit jaar weer te gaan. Heel misschien naar Veldhoven, dat zou ik graag willen, want daar gen ik ook nog nooit geweest.
In ieder geval jij veel plezier morgen Lida en het beste met je hoor en met alle beslommeringen. Liefs van mij.

Berna zei

Ach met het vooruitzicht naar een gezellige bee te mogen gaan is vroeg opstaan niet zo heel erg toch?
Prachtig borduurwerk van Ria!
Goed weekend.

Annie Kingma.Bonnema zei

Veel plezier op de beurs.
Mooi borduurwerk
Groetnis Annie

betty prins zei

Ja, Schiedam is echt zo mooi met al die molens!!
Gezellige Bee met bekende gezichten, leuk hoor, ik heb Cora nog even gedag gezegd in Rijswijk, wat een gezellige beurs!!