zaterdag 17 september 2011

Vrijdagse bezigheden!

Gistermorgen naar de bee geweest in Schiedam bij Cora's Cottage. Nu het was deze keer een heel kleine bee, we waren maar met zijn drieën! Maar het was dan wel met weinigen het was echt niet stil hoor, we hebben lekker zitten kwebbelen en ondertussen onze handen laten wapperen. Agnes en Ria waren bezig  blokken en ik zette de eerste steekjes van een nieuw borduurtje!  Ja ik weet het, mijn Loose Feathers is nog niet af, maar deze moet er even tussendoor, wordt een cadeautje! 's Middags ben ik eerst wat spullen naar de gemeentewerf wezen brengen, deze konden van de week niet worden opgehaald en wat oud-papier dat ikzelf vergeten was buiten te zetten enne... ja daarnaast zit de kringloopwinkel en daar wilde ik toch al naar toe! Ik zocht namelijk een lijstje voor de primitive letterlap en dat moet natuurlijk geen mooi nieuw, maar liever een iets minder mooi oud lijstje zijn en laat ik er daar nu een hebben gevonden! Dus ik daarna door naar de Hema voor een passe partout en ook daar ben ik voor geslaagd! Thuis gekomen het passe partout groter en smaller gesneden en toen het lapje ingelijst, nee het zit niet perfect, maar ja daarvoor is het toch ook een primitive! Al ben ik wel blij dat er ontspiegeld glas in het lijstje zit, maar hier dan het resultaat, niet slecht hè?
Zo ik ga de wasmachine aanzetten en dan straks naar Cora om te werken aan mijn stolp, ja heb toch voor de stolp gekozen! Ik zal mij vandaag dus best vermaken, jullie ook hoop ik! Fijne dag! 

18 opmerkingen:

Audry zei

Hoi mam, perfect die lijst zo en op die achtergrond maakt het helemaal af. Ondertussen zit ik hier helemaal alleenig! Rem heb vroege dienst, Mart moet ook werken vandaag dus Mix en ik moeten ons zelf vermaken. Ik denk dat het boek, hond en ik op stoel wordt met kop thee. Klinkt eigenlijk best wel lekker, dus dat ga ik nu maar doen. Fijne dag vandaag, dikke kus en knuffels voor allemaal, DD

Johanna Zweden zei

Heel mooi in dat lijstje Lida en wat een enig hoekje zo.
Ben benieuwd naar je nieuwe borduurwerkje.
Fijn weekeinden groetjes Joke

AnitaS zei

Die lijst past er heel mooi bij. Je hebt zo een heel leuk hoekje gemaakt. Ben benieuwd wat voor borduurwerkje het wordt. Onze bee in Den Haag ging donderdagavond niet door, te weinig mensen. Heel prettig weekend.

margaquilt zei

Hallo Lida
Wat heerlijk he snuffelen in de kringloop en dan ook nog vinden wat je zoekt geweldig.
Hij is mooi geworden hoor.
Fijn weekend.
Ik ga weer een doos uitpakken.
Marga

Corrie zei

Lida wat een geweldige vondst dat lijstje en het past heel erg mooi bij je prachtige borduurwerk. Wat een schattige klosjes staan er ook op de foto. Fijn weekend!

Jessie zei

Onbegrijpelijk waar je de tijd vandaan haalt,je hebt iedere dag wel wat af. Heel leuk plekje heb je gemaakt!

foekie's fashion zei

Zit er goed in hoor dat mooie borduurwerk. Fijn dat je daar zo goed voor bent geslaagd. Groetjes van Joke

Berna zei

Mooi sfeerhoekje zo. Borduurwerk is heel simpel/primitiv maar zooooo mooi! Veel plezier bij Cora.

Diny zei

Heel geslaagd Lida, perfecte combi, lijst en merklap!! groetejes.

Cisca zei

Ik zal ook maar eens naar de kringloop gaan voor zo'n mooi lijstje, je hebt geboft. Leuk, zo'n herfst stolp maken, ik hoop, dat de workshop door is gegaan. Het resultaat zien we vast gauw!
Knuffel, Cisca

Anita - Vlijtige Handjes zei

Het is een mooi sfeerhoekje geworden. Soms vind je de dingen die in je hoofd zitten, geweldig toch!
Groetjes Anita

carina zei

Zo wat een super vondst zeg. Een treffer zeg maar. Leuk hoekje zo. En weer een borduurwerkje in de maak.
Lekker bezig zeg. Goed weekend groet carina

carine zei

Wat een pracht-werk en mooi ingelijst !!...proficiat Lida, wanneer doe je dit allemaal, nu kom ik tijd tekort hoor! Nog een dikke knuffel tot morgen voor de lapjes hé. Nog een fijne avond ......carine

Stefanie zei

Oh wat een prachtige lijst bij dit lieve borduurtje, het lijkt zo samen wel een plaatje uit een of ander duur tijdschrift! Mijn complimenten hoor! Fijn weekend nog, lieve groet Stefanie

Anoniem zei

Fijn dat je een passende lijst voor je mooi borduurwerk hebt kunnen vinden. Het maakt het geheel af.

mieke zei

Heel mooi zo in de lijst.
En wat grappig, die scharen in de klosjes, waar een borduurseltje omheen zit.
grtjs Mieke

Guusje, zei

Wat is dat mooi, je hebt een geweldige lijst gevonden voor je borduurwerk en wat leuk weer een nieuwe ben benieuwd wat je aan het maken bent.

Marie-Antoinette zei

Hoe kun je dat nou zeggen, niet slecht? Ik vind het heel mooi, echt af, comliment.