vrijdag 16 september 2011

Beloofd is beloofd...

Gisteren al beloofd dat ik vandaag weer een affo zou hebben, wel dat betekende dat ik er niet onderuit kon komen en dus heb ik gisteren eindelijk de laatste steekjes op mijn Primitive letterlap gezet! Wat een opluchting, vooral dat Griekse randje met een draadje over een draadje was een hele opgave en ik heb dan ook aardig wat af zitten tobben, maar  kijken jullie zelf maar:

Ik ben er zelf wel tevreden over en nu kan ik op zoek naar een mooi oud lijstje waar ik het in wil inlijsten, ik ben al op zoek geweest de afgelopen dagen, maar helaas nog niet geslaagd, dus ik zoek stug door!
Zo en dan mag ik nu weer verder met mijn Loose Feathersclub borduurwerk, ik denk er nog over na of ik er één groot borduurwerk van maak of in drie delen als een soort drieluik, heb namelijk nog een heel mooie standaard daarvoor staan, moet nog wel even kijken of het past! En dan kreeg ik gisteren nog zo'n heerlijke zachte vlop!
Deze kwam van Carina en bracht mij niet alleen wat lieve lapjes voor mijn 365 lapjes project, maar ook een heerlijk geurend zakje met lavendel, zo schattig op het knoopje staat een vlindertje. Carina hartstikke bedankt en binnen niet al te lange tijd zie je een lapje van jou bij mijn zeven! Maar nu eerst de boel glad maken en dan straks naar Cora voor de Tildaclub, weet nog niet wat ik ga doen! Fijne dag!

12 opmerkingen:

carine zei

mooie letterlap, en wat een ben ik gelukkig voor je , wat lapjes voor de vrolijke lapjes project te krijgen, stuur je er ook een paar op ,per kerende post. Toon straks een foto van twee spulletjes die te koop zullen zijn. Dikke knuffel en een fijne dag verder voor jou en je man. Carine

Guusje, zei

Wat een mooi borduurwerk, prachtig vind ik hem. En wat een leuke post. Wat voor lapjes zoek je eigenlijk dan zal ik ook eens voor je kijken. En trouwens wat een leuke doos heb je gemaakt.

Johanna Zweden zei

Schitterend Lida,
Sterkte met het sparen.
Groetjes Joke

Annnemieke zei

Hallo Lida,

Mooie letterlap zeg! Een heel werk.... jij blij met je leuke post. En fijn dat je regelmatig bij mij een reactie plaatst.

Daaaaag en groetjes van Annemieke

Inge zei

Prachtig is je letterlap geworden, Lida. Ik heb grote bewondering voor zo'n werkstuk!
Leuk cadeautje van Carine. Altijd lekker van die vloppen.

Fijn weekend!
Inge

Cisca zei

Je letterlap is een schatje in die zachte tinten, ik hoop, dat je er een mooi lijstje voor vindt. Wat lief van Carina, wat een verrassing.

Knuffel, Cisca

AnitaS zei

Wat is je letterlap weer mooi geworden. En heerlijk is dat he, zachte enveloppen. Zijn we allemaal dol op.

mieke zei

Mooi de letterlap.
Fijn gepriegel hoor.

En leuk die cadolapjes.
grtjs Mieke

Annelies vdB zei

Heel erg mooi Lida !
Goed weekend.

carina zei

Hoi lida, leuk je reactie op je blog, ik zit hier met een big smile. Je borduurletterlap is erg mooi ga je hem inlijsten of maak je er een countryquiltje van? Groetjes lekker weekend carina

Marijna zei

Lida, wat mooi geworden!! En wat een leuk gevulde enveloppe kreeg je! Je weblog ineens rood! |Ik wacht nog heel even, maar dan ga ik denk ik toch ook maar over naar Blogger.

Anita - Vlijtige Handjes zei

Het is een mooie lap geworden. 1 over 1 wordt ik ppk niet altijd blij van. Het is pietepeuterig en je trekt het gauw te strak aan. Geniet van je cadeautje.
Groetjes Anita