maandag 16 oktober 2017

Een bewogen weekje!

Na dagen van regen verscheen daar opeens weer de zon en wat zijn we er blij mee, want ook hier was het zo nu en dan erg somber, maar de belofte van de zon maakt weer veel goed!
DH is druk met zijn dieren, de kippen zijn van de leg, maar dat is normaal dat komt in het voorjaar weer, Coco groeit niet erg hard, maar is des te ondeugender en heeft al een paar keer geprobeerd de benen te nemen en de Helga groeit als kool!

Zelf moest ik het een paar dagen kalm aan doen, er zit iets niet helemaal goed in mijn linkerbeen en dat speelde weer een paar dagen op zodat alle wandelingen met Freddy op DH neerkwamen, maar ben nu druk met het inhalen, vanmorgen al een heerlijk lange wandeling gemaakt. Hier ligt meneer nu een beetje narrig te zijn, hij mag niet naar boven en dat vind hij dus echt waardeloos!


Ook ben ik toch weer aan het borduren geslagen, heb na een paar pogingen om met de hand te quilten het toch weer weg moeten leggen, hopelijk lukt het volgende week wel, want ik wil zo graag verder met mijn grijze! Maar ik vond gelukkig nog meer dan genoeg te doen! Eerst de laatste van mijn zes sheep virtue afmaken, de andere vijf zijn al jaren geleden afgekomen en dus ben ik gisteren van start gegaan, zoals je ziet zijn de randen al helemaal af! Natuurlijk kwam er ook weer een schaapje bij! Zoals de gewoonte de laatste jaren ging ik ook weer aan de slag met een speciaal Kerstschaapje en zie hier nummer drie:
En dan kwam ik in hetzelfde borduurblad nog een leuk patroontje tegen, maar dat moet ik wel even aanpassen nog:

Het gaat mij natuurlijk om het hondje en ja daarvan moet het vlekkenpatroon worden aangepast zodat hij meer op Fred lijkt en dan wil ik toch ook de rest nog veranderen want die vind ik niet leuk bij het hondje, weet alleen nog niet hoe, maar dat komt wel!

Fijne dag!


6 opmerkingen:

quiltingmieke zei

Piep wat ben je leuk bezig meid, hopelijk je been snel weer oke knuf

Truus zei

Wat vervelend dat je been niet wil doen wat jij wilt. Komt dat door een val Lida?
Je borduurwerkje van het schaapje is leuk en ben benieuwd hoe je hondje gaat worden. Succes
Zonnige dag
groetjes, Truus uit Drenthe

Wilma Kuin zei

Vervelend van je been. Wat heeft ons vee toch een eigen karakter 😍
Je borduurtjes erg leuk....

marijna zei

Dieren blijven je wel bezig houden. Jammer dat ons lijf niet tijd mee wil werken ! Leuk borduurwerkje weer. Je nieuwe idee met hond vind ik erg leuk!

Annie Kingma zei

Leuke borduurtjes.
Gelukkig kon je weer aan de wandel.
Groetnis Annie

Conny's-blog zei

Ja die beestjes houden je wel bezig he. Niet fijn dat je last had van je been, maar rustig aan gaan wandelen dan. Mooi borduurtje ben je weer aan het maken.............liefs.conny