woensdag 18 mei 2016

Toch vast wat schrijven!

Ik ben namelijk hondsmoe en zou het liefst alweer in bed kruipen! Maar het weekend was echt geweldig en ja als je dan al wat ouder bent dan herstel je niet meer in één dag, daar heb ik dus bijna een week voor nodig en dan de was, het huis en de boodschappen moeten ook worden gedaan en vandaag ook de stukadoor over de vloer gehad voor het plafond van de badkamer! Maar ik wilde nu toch echt de foto's op mijn blog zetten van Londen en hier zijn de eerste:


Eén van mijn wensen was een bezoek aan Liberty   en tijdens een wandeling op vrijdagavond, zagen we plots de prachtige (nep) Tudor gevel en dus wij naar binnen! Maar de buitenkant is al ook echt de moeite waard:


Binnen lekker overal rond gekeken, maar het was er erg warm en benauwd en dus al snel naar de bovenste verdieping voor de beroemde Liberty stofjes en ik ben niet met lege handen thuis gekomen, zal deze week nog even een foto maken van mijn lapjes!


Het beroemde trappenhuis, waar onlangs de werknemers hun baas nog toezongen (zagen we op het journaal!)


Het vakwerk van de gevel en de glas in loodramen maken het een uniek warenhuis, maar ook de specifieke Liberty spulletjes!


Ernaast een echte Ierse club en in de smalle straatjes was het een drukte van belang, heel veel twintigers en dertigers die lekker samen een glas dronken na het einde van hun werkweek!


Mijn kleinzoon genoot van een héél speciaal biertje!


Na ons etentje uit, was het tijd om richting huis te gaan, nu ja hotel dus want we waren echt wel moe geworden van de reis, de lange wandeling en rozig van het eten! Morgen de zaterdag met een bezoek aan Camden Town!

Fijne dag!

5 opmerkingen:

Truus zei

Oh wat heerlijk even naar Londen!
Wat leuk dat je bij Liberty bent geweest. Heb ik ook nog stofjes van liggen uit de jaren 70.
Sterkte en doe het rustig aan.
groetjes,Truus uit Drenthe

Marians Quiltblog zei

Geweldige stad Londen. Afgelopen november nog geweest bij Liberty. Ook toen vreselijk benauwd binnen. Op een gegeven moment krijg je het gevoel "ik moet hier weg". Maar de stoffen zijn prachtig ��

quiltingmieke zei

piep

zaalig was ik ooit lang geleden ook..
benieuwd naar jouw stofjes meid, ze voelen,zo heerlijk aan
knuf

Berbel Beseke zei

Ik vind reisberichten altijd zo leuk om te lezen, het is al heel lang geleden dat ik eens in Londen was, dat was vroeger met mijn ouders. Ik wil er heel graag nog eens naartoe.

marijna zei

Lida, wat een mooie winkel hé? Jaren geleden ook ens geweest. Londen is een heerlijke stad. Maar ja, de jaren gaan tellen.... ik heb dan ook een week nodig om weer bij te komen. Hihi....