zondag 17 januari 2016

Open dag bij de Quilthoeve!

Gisteren naar Naaldwijk gereden voor de open dag daar, was het al van plan maar eigenlijk was ik het een beetje vergeten tot ik een berichtje op Facebook zag en dus zei ik gedag tegen mijn DH en ging ik snel ernaar toe. Weet je ik had echt niets nodig wat betreft lapjes, ben nog druk met mijn ufo's en heb daar meer dan genoeg materiaal voor, maar ik had gelezen dat zij nu mijn favoriete garentjes hebben en dus heb ik daar mijn slag in geslagen:


Mijn foto
Heb gewoon wat kleuren uitgekozen die ik mooi vond en die ik zeker zal gebruiken in mijn werkjes en weet je wat het leukste is van zo'n open dag? Je komt nog eens iemand tegen en deze keer was het Martine  die helemaal alleen naar Naaldwijk was gereden voor een gezellig uitje en we maakten samen even een praatje en natuurlijk ook met de dames van de winkel die er druk bezig waren! Janine en Willy en natuurlijk Tammy en Ingrid, ik heb even wat foto's van hen geleend, want ik had mijn toestel wel bij me maar totaal geen foto's gemaakt!

Er lagen echt prachtige voorbeelden van de cursussen die je er het komende seizoen kan gaan volgen of waar je nu patroontjes van kan kopen, maar eerlijk gezegd was het de muur hieronder waar ik de meeste tijd voor heb door gebracht!

Wow, zoveel prachtige kleuren, nu ik heb voortaan een hofleverancier dichtbij!

Fijne dag!

10 opmerkingen:

Guusje, zei

Prachtige kleuren heb je uitgekozen. Erg jammer voor mij dat ze zover weg zitten.

Anoniem zei

Mooie kleurtjes heb je gekozen en wat leuk dat je Martine tegenkwam. Fijne zondag nog. Hier in België ligt wat sneeuw. Groetjes Wilma

Truus zei

Oh dat zijn prachtige kleuren en heerlijk garen om mee te borduren.
Geweldig dat je nu een winkel met dit garen in de buurt hebt. Vind het veel prettiger om ze in de winkel te kopen dan online te bestellen.
Gezellige zondag
groetjes, Truus uit besneeuwd Drenthe

feltfree på Åsly zei

Dat was wel even genieten zo te zien van al die mooie garentjes

Johanna Faber zei

O Lida wou dat ik even met je mee had kunnen gaan, dan had ik zeker met een volle doos garen naar huis gegaan

Fijne zondag groetjes vanuit Zweden

Dorothé zei

Wat ben je een geluksvogel met zo'n mooie winkel in de buurt.

Conny's-blog zei

Heerlijk smullen he in zo,n winkeltje.
Lekker gezellig en mooie dingen gescoord zeg...............liefs.Conny

Bizzy Martine zei

Het was echt leuk om je nog eens te zien, Lida!!!

marcella zei

ik moet nodig ook even langs om de voorraden aan te vullen....maar....eerst even kijken wat ik wel heb in die garens :) Mooie kleuren heb je uitgezocht!

Marijke zei

Wat een mooie wand met garens, moet eerlijk zeggen ik heb de garens weggegeven... Had er mee gewerkt in een frans borduurwerk, prachtig mooi maar ga het geheel met een beetje stoom strijken en jekkie het rood is doorgelopen op de ondergrond... het mooi was er gelijk af...
Dank je voor je reactie op mijn blog!
groetjes van Marijke