dinsdag 5 januari 2016

Nee heus dat ben ik niet!

Nee ik ben echt geen poetser, ik stof hooguit één keer in de week en ook het stoomapparaat komt maar een keer in de week uit de kast, maar de ellende is dat ik niet rustig zit als de boel niet glad is! Ik bedoel maar, met een hond moet je iedere dag stofzuigen en de tafels moeten iedere dag even worden opgepoetst, de keuken moet worden opgeruimd en ook de vaatwasser dient te worden leeg geruimd en opnieuw ingeruimd, kijk nog even een lap door de wc en ik kan rustig zitten, niet echt makkelijk dezer dagen met een man en een hond over de vloer de hele dag! (Wanneer stopt het hier met regenen! Ik wil ook sneeuw!) Maar het lukt zo nu en dan en dan kom ik eindelijk aan wat handwerk toe zoals:


het afmaken van het doosje, de laatste van de drie Kerstborduurtjes van Crownstitches!


Het borduurwerk had ik al voor Oud en Nieuw af, maar ik moest echt nog wat energie verzamelen voor de laatste stappen en gisteren is het toen toch gelukt, want geloof me het was nog een hele klus!


Zo verwacht nu niet meteen nog meer affo's van mij, ik ben voorlopig weer even uitgeknutseld!

Fijne dag!

19 opmerkingen:

Wietskes Quilts zei

Vreselijk he?
Ik heb het zelfde hoor en vooral toen de winkel in de eetkamer was gehuisvest was het stof soms niet te overzien. Ik denk dat een hond ongeveer hetzelfde resultaat geeft….
Maar je knutsel is echt schitterend, leuk gedaan.
vandaag maar even weer rust?
groetjes
Wietske

Annelies zei

Wat een leuk doosje !

Mijn steekjes & babbeltjes zei

Rust in huis is rust in het hoofd en dan worden er de leukste dingen gemaakt. Dat bewijst jou super schattige doosje...LEUK!!!
Groetekus, Elly

conny's quilts zei

Leuk die borduurtjes, nou geen sneeuw bij jou, maar met de ijzel die we hier nu in het noorden hebben is niemand blij. Alles ligt plat en ik heb lekker een dagje ijsvrij...het is spekglad buiten.

Truus zei

Je weet niet wat je wenst --het is hier spekglad en ik kan voorlopig de deur niet uit tot donderdag. De winkels zijn 6 km verderop dus ook niet even een boodschap doen. De bus heb ik ook nog niet gezien vanmorgen.
Je doosje is heel leuk geworden en nu even rustig aan.
Gezellige dag
groetjes, Truus uit Drenthe

simplestitches zei

that is so cute Lida!

Dorothé zei

Wat een lief doosje.

Villa Zeezicht zei

Haha, het blijft altijd zoeken naar een evenwicht tussen poetsen en handwerken, zeker als je dieren hebt ;o) Dit leuke doosje is echt prachtig geworden Lida, complimenten!!

.♥.Gaby.♥.Homestyle.♥.. zei

Lieve Lida♥
ten eerste Gelukkig Nieuwjaar.♥
Het doosje is prachtig♥ geworden ..;)
En ja het huishouden doe je tussendoor beetje dit en dan dat hihi..;)
Lieve♥ Wintergroetjes Gaby..♥

feltfree på Åsly zei

Ja een hond geeft naast veel plezier ook wat extra haar zo her en der. Maar zonder is ook niets. Leuk borduurtje

quiltingmieke zei

piep
erg lief doosje meid

knufje

Jeanny zei

Het is een schattig doosje !

Ineke zei

Haha, toch heb je kans om toch wat te maken. Lief doosje met borduurtje!

Quilts and Newf's zei

Ha, ha, een huis schoonhouden als het regent en je hebt een Newfy .
Volgens mij lukt dat niet .
Doe Tara de groetjes van Bjorre
Mooi doosjes
Gr Erika

Ageeth Dorsman zei

Heel herkenbaar, dat pas kunnen gaan zitten als de boel aan kant is, want dat heb ik dus ook. En al is mijn hond niet zo groot als die van jou, er komt me toch een berg haren vanaf, zeker nu, want haar jaarlijkse grote verharing valt in december en januari; ik blijf stofzuigen. Maar daarna is het lekker handwerken, net als bij jou.
Wat een geweldig leuk en prachtig gemaakt doosje is het geworden!
Groetjes van Ageeth

quiltlodge gerda zei

Wat een lief knutselwerkje heb je daar. Gelukkig dat je toch nog iets met naald en draad hebt kunnen doen. De verkouwenis wil ook nog niet zo erg verdwijnen hè las ik net op FB. Bij jullie geen ijzel? Wij blijven zoveel mogelijk binnen. Wim loopt met
Teun en de vriezer zit gelukkig redelijk vol. Nou rustig aan maar en warm aankleden. En tip: vervang de stofzuiger af en toe eens door de Swiffer, alle hondenharen weg en hetlaatst een stuk sneller. ;)

Gerard zei

Mooie start na al het huishoudelijke werk, wat ook gedaan moet worden. Uit zieken is ook heel belangrijk! Dus rustig aan en doorgaan met ademhalen, zei mijn moeder altijd.

Conny's-blog zei

Heb ook geen rust in mijn hoofd als ik tussen de troep moet zitten.
Maar ziek is ziek, dus niks aan te doen. Zo opruimen dat je toch rustig zit en dan dit leuke prikwerkje maken zeg. Schattig gemaakt hoor. Verder beterschap...............liefs.Conny

Chris zei

Ben je nu al weer meer opgeknapt? Raar begin van het jaar hè?! Echt BAH!! Maar, het gaat over en jij geeft niet snel op. Dat zie je maar weer aan dit doosje. Er is altijd toch wel iets dat je kan doen.
Hier gaat het gelukkig ook beter. Zit nu weer even beneden achter dit ding. Ik loop anders zó verschrikkelijk achter.
Nou joh, hoop dat je snel alle energie weer terug heb. Knuf van mij.