woensdag 9 december 2015

Winterse sferen!

Langzaam komt ook hier het huis in winterse sferen! Vanmorgen heb ik namelijk eerst de zeep/sterrenketting gemaakt die ik vrijdag van Anja als pakketje kreeg en hij hangt nu in de keuken aan het wildrek:


Naast deze leuke ketting hangen er harten en sneeuwmannen aan het rek en in het raam staat ook een sneeuwman, deze heb ik van mijn Mams geërfd.
Ook in de gang wordt je verwelkomd door een partij koude mannen:


Zoals ieder jaar verwelkomen deze vier je en zelfs op het toilet buitelen er van die kleine kereltjes:


Aan het rekje hangen mijn borduurtjes van kerstmannen en schaap en ook een sneeuwbol. Nee nog niet het hele huis is voorzien, maar in de huiskamer zitten er op de kast en hangen er ook een stel van Jim Shore aan de metalen boom waar ik anders meestal de peren aan heb hangen en ook de onderzetters liggen weer op tafel. Andere hebben een nieuw plekje gekregen, maar goed dat laat ik later nog wel eens zien, nu ga ik weer even verder met overhemden strijken!

Fijne dag!

11 opmerkingen:

quiltingmieke zei

piep

leuke gezellige plek , een echt kersthuisje
knuf

christine zei

Ohh lida strijken??? Hihi tja moet ook gebeuren hè?
Ben blij dat ik nu effe niks heb liggen.
Jou kouwe karels vindt ik zo super

Ineke zei

Geweldige wintersfeer!

Wilma Kuin zei

Ik houd zo ven kouwe Karels!!
Mooi!

Villa Zeezicht zei

Super dat je nu al je sneeuw- en koude mannen uit kunt stallen en er van kunt genieten! Je bent zo helemaal in winterse sferen, heerlijk :) Lieve groet!

feltfree på Åsly zei

Een gezellig winters sfeertje

marga zei

Prachtig om je huis zo op te pimpen.
Groeten
Marga

Anoniem zei

Wat gezellig weer Lida. Groetjes Wilma

Gerard zei

Ja, het huis wordt weer versiert voor de kerst. Altijd leuk om de dozen te openen, dan de versieringen te voorschijn halen en een plekje zoeken. Elke keer probeer ik iets "nieuws" met de spulletjes te doen, succes nummers herhaal ik wel, maar het wordt toch altijd anders.
Dit jaar geen boom, vanwege de jonge poes, die overal mee wil spelen, garens, papiertjes, blaadjes, insecten en en bewegende dingen. Op Facebook hebben we KATastrofes gezien: omvallende kerstbomen als de kat het aanvalt of erin klimt. Erg leuk om te zien, maar niet met een boom met veelal glazen ballen en versiersels.
Dus andere versieringen verzinnen!

quiltlodge gerda zei

Gezellig hoor al die sneeuwmannen. Hopelijk komen ze deze winter ook nog buiten te staan ☃⛄️☃

Ria zei

Ziet er erg gezellig uit.
Groetjes Ria