dinsdag 8 december 2015

Tara's dagboek

Jullie weten dat het baasje het afgelopen jaar de keuken heeft verbouwd en één van de voordelen was dat de inloop een stuk breder is geworden en weet je ik kan nu heerlijk daar gaan liggen, 't is alleen een beetje lastig voor het vrouwtje (zegt zij!).


Ik bedoel ze kan toch gewoon bij de koelkast!


En ook bij het tafeldekken kan ze makkelijk over mij heen stappen! Zeg nu zelf ze heeft toch gewoon alle ruimte en ze is nog lenig genoeg hoor! Ik snap niet waarom ze op mij moppert als ik daar lekker lig te wachten tot ik eten krijg! Nu namens het vrouwtje wens ik jullie toch een:

Fijne dag en een poot van Tara!

6 opmerkingen:

quiltingmieke zei

piep mmhihi je blogje doet me lachen, allemaal dezelfde, kat of hond..knufje

ella zei

tja, honden en mensen, ze hebben een heel ander begrip van ' ruimte ' lijkt het.

Judith zei

het voordeel van tara is dat je haar ziet liggen, over sjaak struikel je gewoon!

Atelier Hartendief zei

Wat kunnen ze in de weg liggen!
Ik mis het nog steeds met dit soort dingen dat onze Dora er niet meer is. Helemaal niet erg om over haar heen te stappen ;-)
Groetjes Marijke

Annelies zei

Wel gezellig !

Ageeth Dorsman zei

Wat een herkenning! Ik heb er echt om moeten lachen, want Lotus heeft een voorkeur voor dezelfde plek; precies de inloop naar de keuken. Maar omdat zij dezelfde kleur heeft als de vloer en een heel stuk kleiner, wil ik er nog wel eens over struikelen. Dat is het voordeel van Tara: die zie je niet snel over het hoofd. En wat ben je nog soepel, Lida!
Groetjes van Ageeth