vrijdag 27 november 2015

Vandaag alleen maar kruisjes!!

Nu ja er waren wel wat quiltsteekjes, maar niet de moeite waard, want ik was niet echt in de mood! Maar wel een verhaaltje over kruissteekjes, eerst die van mijn vriendin Ria:


Hij is nog niet ingelijst, maar kijk eens wat zij in nog geen twee weken maakte, zo mooi en zo kleurrijk! Ik ben er dus echt helemaal weg van en heb besloten hem ook te gaan maken, maar eerst heb ik nog wat anders. Maar Ria is ondertussen al weer begonnen aan het volgende project, deze keer een tafelloper waar zij klassiek bestek op aan het borduren is:


Afbeeldingsresultaat voor cross stitch xmas ornaments

En wat denken jullie? Zal zij het af hebben voor Kerst, ik denk van wel! LOL!!

 Goed dan mijn steekjes, ja ik heb geborduurd en nee ik kan het niet laten zien, want het moet nog even geheim blijven en morgen ga ik de hele dag borduren bij Crownstitches in Hellevoetsluis. Wordt vast weer een gezellige dag, we gaan werken uit het laatste CrossStitch Christmas edition, die hoort bij het pakket van morgen!

Fijne dag!

4 opmerkingen:

Judith zei

Klinkt helemaal goed en gezellig. Ik ben aan het soppen...... bleh. Maar morgen verjaardagsbee en dan moet het toch op zijn minst lekker schoon zijn. Straks een huwelijk, ik zal aan jou en je steekjes denken! FIjne dag en tot 30 januari. Ik ga ervan uit dat jij ook komt?

Dorothé zei

Ik heb in aanbidding voor de foto van het boduurwerk van jouw vriendin gezeten. Wat een beeldschoon winters kerst gebeuren. Dat wil ik volgend jaar ook wel borduren. Nee, dat kan ik niet in twee weken hoor.

feltfree på Åsly zei

Dat is echt een prachtwerk. Succes ermee. Wat een superidee om een tafelkleed te maken met oud bestek. Veel plezier op de Bee.

Truus zei

Gezellig dat jullie weer zo samen bezig waren en wat is de Kerstlap mooi geworden. Geen wonder dat je het ook wilt gaan borduren.
Was het vandaag ook gezellig? Ben benieuwd naar je borduurwerkje.
Goed weekend
groetjes, Truus uit Drenthe