zondag 29 november 2015

Dagje kruissteekjes!

Gisteren de hele dag naar Hellevoetsluis geweest waar Liezbeth weer een heerlijke dag Kerst borduren had georganiseerd en wat waren het weer leuke dingen die zij had uitgekozen om te maken! Maar dat niet alleen, ook de manier waarop alles verwerkt zal worden is weer heel apart, maar kijk maar mee:


Twee schattige kleine doosjes, we hebben deze al voorbereid en geverfd mee naar huis genomen! En natuurlijk kregen we niet alleen de stof en de garens om te borduren ook de bandjes en stof om alles af te werken zaten in ons pakketje samen met het borduurtijdschrift!
Maar er was ook een groter doosje, maar dat wordt in twee delen afgewerkt:


Het deksel wordt een ornamentje om op te hangen!


En het doosjes wordt op deze gave manier afgewerkt tot een schattig bakje met sneeuwmannen, dus helemaal perfect wat mij betreft!

We konden zelf uitkiezen wat we als eerste gingen maken en de een begon met een klein doosje en de ander net als ik met het ornamentje:


Nu ik ben al lekker ver ermee, maar dan moet ik wel eerlijk zeggen dat ik gisteravond nog ben begonnen met het opvullen van de rode steekjes van de jas, dus ik hoop dat ik deze vandaag helemaal af kan maken!

Jullie begrijpen het zeker wel, het was echt een heerlijke dag, gezellig met lekker eten verzorgd door haar man Ferdinand, die ons ook hielp bij het verven van de doosjes, maar nu ga ik lekker verder met mijn kruisjes en ondertussen genieten van de Formule 1 race met Max!

Fijne dag!

9 opmerkingen:

Truus zei

Leuke werkstukken worden er gemaakt van de borduurwerkjes en de Santa vind ik heel leuk. Geweldig om dit op te hangen maar ook om het als deksel op de leuke sneeuwmannen doos te kunnen doen.
Veel borduurplezier!
groetjes, Truus uit Drenthe

Ineke zei

Heerlijk zo'n bijeenkomst en wat een schattig ornamentje om op te hangen. Dat bakje vind ik ook zo schattig.
Fijne zondag nog.

Crafts 'n' Skills zei

Leuk om naast het borduurwerk ook direct een verwerking ervan mee te krijgen. Ziet er (weer) netjes uit!

foekie's fashion zei

Dat is zeker een leuke dag geweest! En leuke borduurhebbedingetjes!

Marjan zei

Wat een geweldig leuke borduurtjes allemaal! En wat worden er schattige dingetjes van gemaakt.

feltfree på Åsly zei

Superleuk die kerstborduurtjes.

Ria van Kasteel zei

Wat laat je weer een schattige borduurtjes zien, had ik maar wat meer tijd.

Liefs Ria ;0))

Clare zei

Love the Santa but your colours look different than in `Just Cross Stitch Ornaments` 2015. So wondered what you used as love the way yours is. Happy Stitching.

marion zei

wat leuk, nu heb ik je gezien bij liezbeth en ontdek ik je blog...........wat ben je al ver met de doosjes