zondag 27 september 2015

Zondag al weer bijna om!

En nu pas de kans om even bij te kletsen (nu ja schrijven dus!) maar het was ook een volle dag! Na het late ontbijt samen met DH de autorace bekeken, we waren er niet voor opgestaan, maar ik had hem wel helemaal opgenomen op de BBC en wat was het weer spannend!

Max Verstappen

Na een fantastische inhaalrace eindigde de als 17e gestarte Max op de 9e plek, op het laatst passeerde hij nog even zijn eigen collega en teamgenoot!

Maar daar komen jullie niet voor? Wel op handwerk gebied kan ik nog niet veel laten zien, kreeg vanmiddag onverwacht visite en dus geen steek kunnen zetten en gisteren was ik druk met bakken:


In het ouderwetse trommeltje boven zit een heerlijke boerencake en in de gewone trommel zitten spritskoeken, die maakte ik voor de allereerste keer!
Was wel een hele klus, want het spuiten van dat dikke deeg is echt heel zwaar, maar ze smaken zalig!

Nu misschien begrijpen jullie nu wel dat ik echt volop geniet van mijn nieuwe fornuis en afgelopen week heb ik ook nog een klein kookboekje aangeschaft met allemaal recepten van hartige en zoete taarten, denk dat ik daar deze week maar eens mee aan de slag ga!

Fijne dag!

9 opmerkingen:

Wilma Kuin zei

Gezellige zondag heb je gehad zo te lezen...

feltfree på Åsly zei

De koekjes zien er zo lekker uit. Ze zijn bijna te ruiken zo heerlijk

Annie Kingma.Bonnema zei

Gezellige Zondag, is ook fijn.
Volgende keer weer wat meer steekjes
Groetnis Annie

Gerard zei

Koken en bakken zijn ook lekkere creatieve activiteiten! Het kost wel tijd en dat gaat dan van het borduren af. En tenslotte kan een mens niet alles tegelijk! Eet smakelijk. Borduren of quilten gaat vanzelf weer verder!

Truus zei

Oh heerlijk zelfgemaakte cake en spritsen.
Vorige week ook gebakken -carrotcake -en dat ging niet helemaal goed. Mijn oventhermostaat is kapot en het ging wat te hard.Gelukkig op tijd ontdekt en net geen aangebrande taart.
Het handwerken komt wel weer.
Gezellige dag
groetjes, Truus uit Drenthe

Guusje, zei

Wat een heerlijkheden heb je gemaakt en zo te zien heb je een leuke een gezellige dag gehad.

Villa Zeezicht zei

Ha, dat ziet er uit als een lekker dagje ;)! 't Hoeft ook niet altijd handwerken te zijn, toch, juist dit soort keuteldagjes zijn vaak de leukste! Succes met het bakken en fijn dat je nieuwe keuken zo goed bevalt!! Lieve groet!

Conny's-blog zei

Veel plezier met je oven hoor, de spritsen zien er heerlijk uit zeg..........................liefs.Conny

Cisca Heiden van der zei

Wat ziet dat er lekker uit, Lida, Dat gaat goed in je nieuwe oven, zie ik! IK hoop dat je inmiddels weer wat steekjes hebt kunnen zetten.
Knuffel, Cisca