vrijdag 25 september 2015

Er was er één jarig!

Nu ja er waren er natuurlijk nog veel meer jarig gisteren, maar voor ons was er maar één en wel Henny en zij werd dus door ons in het zonnetje gezet, we hebben zelfs gezongen! LOL!
We kochten gezamenlijk een cadeautje voor haar:Een mooi windlicht met daarin nu bloemen in haar favoriete kleur: Blauw! Zelf was zij vanmorgen druk met haar nieuwe quilt van allemaal blauwe lapjes! Ze heeft al heel wat blokjes klaar!


Ria was druk met het appliqueren van haar volgende blok voor haar nieuwe quilt en Bep was bezig met haar Kerstsok te borduren: 


En ik? Wel ik heb deze week eindelijk de volgende delen van mijn nieuwe quilt in elkaar genaaid en vanmorgen heb ik eindelijk de eerste bloem erop geappliqueerd!


Dus nu kan ik verder met het appliqueren van sterren, bloemen en cirkels, daar heb ik eindelijk weer eens zin in!

Fijne dag!

5 opmerkingen:

Monica zei

Hé, wat super leuk jullie zo allemaal bij elkaar op jouw blog te zien. Henny, ook onze felicitaties, van harte! Hoop elkaar binnenkort weer eens te ontmoeten en alle quilts te mogen bewonderen.

Conny ten Berge zei

Wat een gezelligheid! En de jarige natuurlijk van harte gefeliciteerd!

Truus zei

Gezellig allemaal weer bij elkaar voor een Bee.
De jarige ook van mij gefeliciteerd en een prachtig boeket heeft ze gekregen van jullie.
Vanmiddag onze eerste Bee weer gehad en gezellig bij gekletst.
Succes met je quilt en een goed weekend
groetjes,Truus uit Drenthe

Guusje, zei

Wat een leuke bee foto's. Mooi cadeau hebben jullie gegeven en wat een mooie blokken laat je zien.

Chris zei

Altijd leuk als er een jarig is, dan wordt het een extra gezellige ochtend (of middag ...)Ik vind het altijd leuk om Bep bij jou te zien. Dan denk ik natuurlijk aan dat mooie Ierse concert!