zondag 16 augustus 2015

Dagje Dreischor.....

Gisteren was het zover, we gingen met Plezier voor vier naar Dreischor om bij Marcha onze slag te slaan! We kwamen aan in Dreischor en moesten omrijden, want de weg waar Marcha haar beeldschone winkel heeft was afgesloten voor het verkeer, het werd te druk en zeker in combinatie met de Vlasdag die er ook werd gehouden, dus moesten we parkeren midden in een weiland, dat na de regen van de afgelopen dagen dus aardig blubberig was!

Maar eerst op naar de winkel en hier wat foto's van de prachtige quilts in de tuin en van de winkel:


Hier bekijken Bep en Ria hun buit in de tuin en genieten ondertussen van een bakje koffie!


 Hier een prachtige Jules, ja er hingen echt schitterende quilts:


 Zoals deze waarin allemaal geborduurde klederdrachten waren verwerkt:  Hier wordt de buit van Henny bewonderd!Overal waren prachtige quilts te zien en er was echt een schitterende hoeveelheid stoffen te koop!
In het leslokaal werden stempels gedemonstreerd en wat kan men veel verschillende dingen maken met deze sets! Boven de tafel hingen voorbeelden genoeg!


En wat was ze blij met de koelte die de sneeuwmannen haar gaven! Hubertine druk met het snijden van de stoffen voor de klanten en druk was het!En terwijl Marcha de klanten hielp met afrekenen en tussendoor ieder die iets vroeg nog van advies diende, zochten wij buiten een plekje om bij te komen en te genieten van onze aankopen!

Morgen laat ik jullie nog wat zien van het leuke dorp en de Vlasdag die werd gehouden!

Fijne dag!

15 opmerkingen:

Hermie zei

Na zo'n fijne dag zul je wel lekker hebben geslapen, dromen over lapjes en quilts.

AnitaS zei

Wat een fijne dag heb je gehad en wat hingen er veel mooie quilts.

Hubertine zei

Een leuke impressie Lida! Het was ook een dag met een gouden randje! Ben ook best een beetje trots dat een aantal van mijn quilts (o.a. de Jules) daar zo mooi hingen ;-)

Home and Lifestyle zei

Deze quilts zijn voor mij ware kunstwerken, prachtig gemaakt hoor. Wat een leuk dagje uit, het zal gevoeld hebben alsof je als kind in een snoepwinkel liep ;-).

Fijne zondag! Lieve groet, Ingrid

Cisca Heiden van der zei

Leuke dag met mooi quilts en een mooie quiltwinkel!
Knuffel, Cisca

Heleni van Til zei

Lida dit moet je een keer overdoen hoor, euhh ik bedoel naar Marcha gaan. Dan heb je iets meer 'ruimte' om lekker te snuffelen...
Wat zal het mooi geworden zijn bij haar.
Veel plezier van je aankopen.

Wietskes Quilts zei

Leuk verslag van een, denk ik, een hele mooie winkel.
Ik zag volgens mij de stoel van Jeannet he?

Binnenkort maar eens even even weer bij Marcha op bezoek gaan.
groetjes
Wietske

Chris zei

Ik denk dat jullie wel dubbel plezier voor vier hadden!! Wat een gezellige drukte daar en wat een enige en mooie quilts!

carine zei

we waren er ook hoor Lida , een mooie winkel geworden en heel druk , ook een quilt gekocht , hangt nu aan de lijn te drogen voor groot bed voor 6 euro handgemaakt en een poppenkast om er een quiltwinkel van te maken. Jammer dat ik je niet gezien heb! Lang geleden , geniet van je aankopen en je weekend , dikke knuffel Carine

Wilma Kuin zei

Leuk om mee te genieten.
:o)

Ineke zei

Wat een heerlijke dag!

marijna zei

Dat ziet er erg gezellig uit. Mooie quilts!! Vast genoten...

Gerda Hartman zei

Ziet er super uit zeg. Alvast even genieten voor mij ik ga vrijdag met een vriendin. Jullie hebben toch wel wat overgelaten lol. Fijn weekend verder.

Ageeth Dorsman zei

Leuk, dat we elkaar in de drukte bij Marcha even tegenkwamen, Lida! En wat een prachtige winkel is het geworden, met zo'n mooi aanbod aan stofjes. Ik heb nog even nagenoten d.m.v. jouw mooie foto's, want door de drukte is het mij echt niet gelukt om veel goede foto's te maken. Geeft niets, want zo hebben we een goed excuus om snel weer eens te gaan...
Groetjes van Ageeth

sandrarobben zei

Hee, wat leuk, mijn dochter en ik staan op je foto van het stempelen. Met de blauwe blouse, in een rolstoel. Wat was het druk, hè? Maar wel erg mooi. Wij waren in de buurt op vakantie, verder moet ik het met internetbestellingen doen. Ik ben blij dat ik wat foto's bij jou kan terugkijken, want daar had ik weinig kans voor. Wel heb ik een stempel en inktkussen en een paar lapjes aangeschaft. Mijn man moest onze auto(VWbusje) door de tractor uit de modder laten trekken op dat weiland toen we weer weg gingen. Dat was spectaculair.