dinsdag 7 april 2015

Iedere keer...

Iedere keer als ik thee zet pak ik voor DH gewoon een zakje uit een pak van veertig stuks, je weet wel Engelse melange en voor mijzelf pak ik rooibos in een zakje uit dit busje:


Niet echt bijzonder, maar gekregen van mijn vriendin Cristien al jaren geleden! Aan alle kanten harten, grote, kleine, soms drie of vier en op het deksel vijf:


Niet spectaculair maar zo dierbaar en dat maakt het voor mij bijzonder! Als ik door ons huis loop kom ik vaak zulke spulletjes tegen, zoals in de kast hier, waar deze drie dingen bij elkaar staan:

 Geen echt zilver, maar verzilverd gekregen van mijn moeder omdat zij graag zulke spulletjes geeft, het kandelaartje en de tafelbel worden weleens gebruikt, de kandelaar tijdens de feestdagen en de tafelbel als er iemand ziek is en niet kan roepen, maar de servetring ligt gewoon op de volgende poetsbeurt te wachten, maar al zijn ze niet waardevol, toch ook heel dierbaar!

Fijne dag!

5 opmerkingen:

Crafts 'n' Skills zei

Het zijn soms juist de 'domste' dingen welke het meest dierbaar zijn. Herkenbaar!

Villa Zeezicht zei

Juist de emotionele waarde maakt veel dingen zo bijzonder, mooi dat je ons dit laat zien. Lieve groet!!

Truus zei

Het hoeft niet duur in geldwaarde te zijn om een voorwerp waardevol te maken.
Koester je schatten en de herinneringen die hier bij horen.
gezellige avond
groetjes,Truus uit Drenthe

ivoorwit.blogspot.com zei

Koesteren zulke voorwerpen.
Groetjes, Thea

Chris zei

Deze spulletjes zijn juist zóveel waard! Daarom bewaar je ze ook en vind je het fijn ze af en toe te zien of op te pakken.