woensdag 11 februari 2015

Was het bijna vergeten!


Maar gisteravond kwam er gelukkig al een sms-je en vanmorgen begon mijn eigen telefoon te rammelen, ik moest naar de tandarts! Nu ben weer geweest en al ben ik van tevoren altijd heel gespannen (heb amper geslapen vannacht!), het valt iedere keer toch weer mee! 
Image result for plaatje tandarts     


Ik heb een fantastische tandarts en die heeft mijn afgebroken puntje van mijn tand weer keurig hersteld en dus kan ik weer gewoon overal in bijten!

Nu net thuis gekomen na een hele tijd in de file te hebben gestaan voor de tunnel en daarna even de boel glad gemaakt en natuurlijk ook geluncht kan ik gaan bedenken wat ik vanmiddag ga doen, heb na twee dagen rust echt weer zin in steekjes!

Fijne dag!

2 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Moest meteen denken aan het bordje dat jaren geleden bij onze tandarts in de wachtruimte hing. De beste man was heel aardig, maar had materiaal uit het jaar nul en ik vond het altijd vreselijk om door hem behandeld te worden. Maar de tekst op dat bordje 'Het blijkt meest, dat grote vrees achteraf voor niets is geweest' is mij altijd bijgebleven. Gelukkig was dat op jou ook van toepassing ;-).

Lieve groet, Ingrid

Cisca Heiden van der zei

Gelukkig dat het weer gebeurd is, dan ben je er voorlopig weer vanaf.
Ik hoop, dat je lekker hebt kunnen "fröbelen" vanmiddag.
Knuffel, Cisca