zaterdag 4 oktober 2014

Yes gelukt!

Gisteravond nog snel de laatste steekjes gezet en ja ik ben weer helemaal bij, mijn randjes zijn weer af! Wat een opluchting!


Hoezo? Wel ik ken mijzelf en als ik eenmaal iets laat verslappen dan komt het er vaak niet meer van, zoals mijn ABCdaire:


of mijn letterbak:of mijn Farmers wife:


of zoals mijn Civil War:


en al die andere Ufo's die nog steeds op blokken en steekjes wachten! Dus ik ben zelf erg tevreden dat ik dit grote en langdurige project nog steeds volhoud!
Maar ik heb mij voorgenomen in ieder geval dit jaar nog minimaal een quilt af te maken en mijn Randje per week tot het einde vol te houden! Dus ik ga zo meteen eerst de nieuwe uitdraaien en dan kan ik er misschien vandaag nog aan beginnen!

Fijne dag!

6 opmerkingen:

Mirjam zei

Nu ben je me weer voor hoor, ik moet die van vorige week nog doen en ik zie de nieuwe randjes al weer op het blog staan... Maar ik weet zeker dat ik ze wel weer inhaal, heb eerder al een keer 8 weken achter gelopen...
Je quilts worden ook prachtig en je borduurtjes voor in de letterbak vind ik echt prachtig...
Ik wens je een heerlijk weekend,
Lieve groet,
Mirjam

Manuela zei

Hello Lida,

your Randjes looks great.
All your other works are so fantastic.

Greetings, Manuela

Marjan zei

Wat een mooie goede voornemens en het is nog niet eens eind van het jaar ;-)
Ik herken het wel hoor, ook bij mij liggen er nog dingen die niet af zijn (en misschien wel nooit afkomen), maar het is een hobby hé en het moet wel leuk blijven, dus als de zin is verdwenen wacht ik geduldig tot hij weer tevoorschijn komt. Maar zo'n voornemen als zetje in de rug is misschien geen slecht idee ;-)
Groetjes weer

feltfree på Åsly zei

Genoeg te doen dus. Erg veel moois. Succes groetjes en fijn weekend Frederika

Chris zei

Er is ook zoveel leuks te maken Lida, dat 'probleem' kennen we allemaal wel min of meer. Ik ben nu ook met verschillende dingen bezig, vind ik nooit zo prettig, maar ze zijn zo leuk, haha!!!
Geniet maar van je weekend.

Saskia Smit zei

Dat is een heel goed voornemen.