vrijdag 3 oktober 2014

Er zijn van die dagen...

Dat het moeilijk is om iets te verzinnen om te schrijven, maar vandaag maak ik mij zorgen of ik niet teveel zal schrijven of laten zien! Maar vooruit, daar kom je alleen maar achter door te beginnen!
Hier eerst even een paar foto's van de keuken, want dat was gisteren zo leuk, meerdere dames vroegen hoe het ermee ging en kijk eens even, op een paar afwerklatjes na is de rechterwand klaar!


Rechts zie je de kast, maar die heb je al een poosje geleden gezien en dan komen de gave plankjes die mijn DH heeft gemaakt, net als de steuntjes eronder! De bovenste heeft een extra latje gekregen zodat ik er schalen rechtop  op kan zetten!


Ik mocht gistermorgen eindelijk mijn spulletjes erop zetten en dat was toch leuk! Eerst de schalen van de kast gehaald en na ze even te hebben afgewassen konden de glazen en de schelpdieren schaal op de plank, dat was toch een beetje kaal, dus het blauw/witte schaaltje dat ik in Schotland kocht erbij gezet en het Belgische kannetje en de bovenste plank was naar mijn zin, onderop de eierschaal en nee geen witte eieren, ik gebruik liever vrije uitloop eieren en die zijn nu eenmaal bruin (en lekkerder!), het theepotje op het lichtje en het nieuwe suikerpotje, dan het olieflesje allemaal van Bunzlau en dan als laatste een pot in de vorm van een huisje die ik een aantal jaren geleden eens in een kerstpakket heb gekregen.
Je begrijpt het zeker wel, mijn dag begon al goed! Toen Tara uitlaten, zij ging daarna in de ren en ik in de auto naar Schiedam waar ik Ria en Bep ophaalde om naar Rijswijk te gaan. Ik heb niet veel foto's genomen maar kijk maar even mee:


Eén van de eerste stands waar we lekker gingen neuzen was bij Bep en daar heb ik het pakketje voor deze muis gescoord:

Zo lief, ik kreeg het patroon voor het vestje er gratis bij, nu even mijn vriendin Ria lief aankijken, dan maakt zij het voor mij! De volgende kraam waar ik mijn slag sloeg, was bij Marianne:


Hier kocht ik een schattig klein lijstje met een schoolbordje erin, moet nog een plekje krijgen in mijn keuken, maar dat heeft geen haast! Daarna sjouwden wij de hele beurs over, lunchten gezellig achterin bij de eetkraam, zagen allemaal bekenden die wij natuurlijk even moesten begroeten en dan weer verder gesjouwd en een van de gaafste kramen waar we tegenaan liepen was deze:


Hier viel Ria als een blok voor dit gave borduurwerk:


En even later viel ik dus voor deze gave stand, wat een hoop gezellige dingen en ik heb genoeg gezien om inspiratie op te doen voor mijn keuken!


Jammer dat alles in rood was, maar zoiets kan ik makkelijk maken in blauw toch!


Wat een hoop gezellige dingen werden daar verkocht en ik zag plots dat kussen met die sneeuwman en ergens slingert hier nog het patroon daarvan rond! Toch eens gaan opsporen voor de decembermaand!


Zelfs de ketting met sneeuwmannenkopjes vind ik leuk, nu daar verschilden Ria en ik dus van mening, maar ik ga straks eens lekker neuzen op hun site, want ik heb zoveel leuks gezien en kon niet alles meer in mij opnemen!


Want het was het eind van de dag en ik was versleten! Dus na even een verfrissing te hebben genomen, gingen we weer op huis aan, moe maar tevreden en met een heel gave buit! Maar dat zien jullie nog wel, ik vind het voor nu genoeg!

Fijne dag

12 opmerkingen:

Ans zei

Mooie plaatjes weer!

Mirjam zei

Wat fijn dat jullie zo'n heerlijke dag hadden! Ik ben heel benieuwd naar wat je allemaal hebt weten te kopen...
Je plankjes in de keuken staan werkelijk prachtig, zeker met al dat mooie blauwwitte serviesgoed er op...Ik wens je een heerlijke dag,
Lieve groet,
Mirjam

Tineke zei

je hebt wel een heel leuke dag gehad en wat een gezellige keuken heb jij!

Wietskes Quilts zei

Wat een leuk verslag en wat een prachtige keuken krijg je!!!

Truus zei

Mooi dat blauwe servies op de witte planken en wat een leuke dingen waren daar op de beurs te zien.Vandaag bijkomen en nagenieten van je aankopen.
gezellige dag
groetjes,Truus uit Drenthe

Rennie zei

Je keuken wordt echt gaaf. Zo lekker licht en je spulletjes komen nu mooi uit. We hebben kennelijk gisteren op de beurs van dezelfde dingen genoten.

Gerard zei

Je keuken ziet er spiksplinterprachtig uit zo! Wat is het genieten van zo'n beurs, hè? De 12e gaan wij naar Toulouse voor de creatieve beurs, waar veel borduurspulletjes te vinden zijn en vergeet de patchwork stoffen niet! Dat is toch wel 125 km heen en 125 km terug. Gelukkig gaan we met Franse vrienden en hoef ik niet te rijden!

Villa Zeezicht zei

Heerlijk uitrusten nu in je nieuwe blauwe keuken met je nieuwe aanwinsten :) Leuk dat we even mee mochten kijken Lida!! Voor mij zat het er dit jaar helaas niet in, wie weet ga ik in het voorjaar naar Zwolle. Fijn weekend en lieve groet!!

carina zei

Hoi wat is je keuken leuk geworden zeg! Knap van die man van je. Ziet er super,uit. Leuk de beurs en genoeg te doen zo te lezen groet

Anoniem zei

Wat zijn je plankjes en je bordenrek gaaf geworden, nu je ze zo mooi hebt ingericht. Kan me helemaal voorstellen dat je er gelukkig mee bent.
En wat een gezellige dag hadden jullie op de beurs!

Lieve groet,
Gerry

christine zei

super mooie dingen zeg jammer dat ik niet kon maar van het voorjaar ga ik zeker naar Zwolle. en dan je keuken ooohhhh wat mooi allemaal een handige man hoor die dh van jou . die moet je in ere houden hihihi.

Patricia zei

Wat ziet het er mooi uit met al die blauw-witte spulletjes.
Ik vind dat zelf ook zo mooi.
En wat fijn dat je man zo handig is !