woensdag 29 oktober 2014

Maandenlang niets!

Echt waar, maanden en maanden lang niets en nu in een paar dagen tijd krijg ik twee verzoeken voor siggies! Eigenlijk best wel leuk, ik sta tenslotte al jaren op de lijst en om nu weer eens te worden aangeschreven vind ik wel heel leuk! Kijk eens wat er net in de brievenbus lag:


Deze siggy komt van Manuela, ze woont in Neukloster in Duitsland en vraagt om meer adressen om siggies te delen, ik denk dat ik haar maar even doorverwijs naar Marga zodat ze een heel nieuwe lijst kan aanvragen! Voor diegene die niet weet hoe het werkt, mail haar even of stuur een siggy naar haar adres en je ontvangt de nieuwe lijst en staat er dan zelf ook op!

Veel plezier met verzamelen en nog een

Fijne dag!

5 opmerkingen:

Annelies zei

Leuk dat er weer wat binnenkomt.

Mirjam zei

Hoi Lida,
Geen idee wat siggies zijn, maar het lijkt er op dat je een vierkantje quilt voor een ander en die dan opstuurt?
Ik vind het printje van het naaimachientje heel erg leuk hoor...
Ik wens je een heel fijne avond,
Liefs,
Mirjam

Chris zei

Leuk Lida. Ik kreeg deze gister ook! Maar ik had haar wel zelf gevraagd. Het begint bij mij weer een beetje te lopen. Wil er voor het eind van het jaar nog graag 25 hebben ...... of ik dat haal?? Ik zie wel. Anders maar in het volgend jaar.

Ans zei

Bij mij hetzelfde, ook na maanden ineens 2 verzoeken.

Gerard zei

Ik weet niet eens wat een "siggy" is en hoe zoiets werkt. Ik weet dus ook niet of ik zoiets nou wel of niet leuk zal vinden...