dinsdag 28 oktober 2014

Ben weer bij!

Ik zit hier in de kamer met mijn DH en terwijl hij tv kijkt zette ik net de laatste steekjes aan de randjes van deze week! Ik ben gelukkig weer helemaal bij:Ik heb het tweede randje toch maar in twee kleuren gemaakt, vond dat de lap wel weer eens wat afwisseling kon gebruiken!
Ik zit nu precies op 3/4 van de lap en dat met nog maar goed twee maanden te gaan, ik zal dus genoeg aan de onderkant overhouden om de tekst "Randje per week" en het jaartal te borduren en misschien ook nog een bordurend dametje!
Maar dat de randjes af zijn betekent ook dat ik kan beginnen aan mijn derde sneeuwman!
En terwijl ik steekjes zet, geniet ik ook van dit prachtige boeket:


Kreeg ik vorige week van mijn vriendin, zomaar! En nu gaan langzaam alle bloemen van de lelie open, zo mooi! Puur genieten!

Fijne dag!

8 opmerkingen:

quiltingmieke zei

piep
mooie randjes,,mooie bloemen, samen mét DH wat kan een mens nog meer Willen...een babysneewpop??
knufje mieke

marga zei

Een mooie verslaving en dan te bedanken dat er nog een jaar achteraan komt.
Groeten
Marga

Nardy Beltman zei

Mooi wordt je randjeslap. Oh, ik loop hopeloos achter... En geniet van het mooie boeket.

feltfree på Åsly zei

Wat een mooi boeket bloemen

Marjan zei

Wat fijn dat je zo verwend bent met dat mooie boeket!
Het laatste randje in twee kleuren is inderdaad mooi geworden. Het wisselt het geheel toch lekker af zo. Als ik het goed begrijp komt het einde van de randjes in zicht, dat is toch wel een lekker gevoel denk ik?
Ondertussen ben ik aan mijn derde stitcherie begonnen. De eerste staat op mijn blog, de tweede is klaar, maar dat is een cadeautje dus die blijft nog even buiten blogland. De derde wordt er eentje voor op een naaimachinehoes. Ik ben nog steeds blij dat je me dat laatste zetje gegeven hebt! ;-)
Groetjes weer

Mirjam zei

Wat mooi weer Lida, goed idee om dit laatste randje in twee kleuren te doen. Ik moet nog aan deze laatste twee beginnen, loop dus een beetje achter nu...
Ik zag ook je tweede sneeuwmannetje, ook al zo leuk en zo mooi gemaakt..Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat straks...
Ik wens je een heerlijke dag,
Liefs,
Mirjam

Rennie zei

Je werkt lekker door Lida. Jouw randjesproject zal ee straks (en natuurlijk nu al) prachtig uit zien.

Gerard zei

Ziet er weer prima uit en het is waar: twee kleuren maken het net even speelser en dat is juist zo leuk!
Mooi boeketje! Dat kun je hier bijna niet kopen of het is vreselijk duur en vaak niet zo mooi samen gesteld... Maar er zijn gelukkig bloemen in de tuin en die staan heel mooi in een vaas(je).