dinsdag 7 oktober 2014

Heb even een black-out!

Ja sorry hoor, maar heb echt even niets om over te schrijven! Heb dus echt een:Heb gisteren mijn moeder bezocht en zelfs geen steek gezet! Moet even weer op gang komen blijkbaar, want dat laatste randje zit mij nog steeds dwars en dan doe ik er dus echt niets aan!
Denk dat ik vandaag maar met iets anders aan de slag ga, heb tenslotte nog genoeg liggen!

Fijne dag!

7 opmerkingen:

Mieke van Minnen-Kanis zei

Komt wel weer. Je hebt mij aan het borduren gekregen anderhalf jaar geleden met je Dear Jane. Ben 1 januari ook aan het randje per week begonnen. Echt aangestoken aan het borduurvirus dus. Een dagje niets geeft je vast weer nieuwe energie....groetjes Mieke

Ans zei

Komt wel weer goed hoor, ik heb wel vaker gezegd, dat ik het zo knap vind om iedere dag een verhaaltje te maken.Ik heb zo vaak van die dagen, wil dan van alles doen, maar er komt weinig uit mijn handen.

Jeanneke zei

Ik zie het als een zegen, te kunnen melden dat je niets te melden hebt.
Als je hobby een verplichting wordt, ook al is die zelf opgelegd, ben je je hobby kwijt en is het plezier weg. Dat geldt ook voor (dagelijks willen) bloggen, Lida. Is mijn idee en ervaring.
Geniet van je (andere) bezigheden!
Groetjes,

Jeanneke.

Mirjam zei

Een dagje niets geeft toch niet, dat hebben we allemaal wel eens denk ik, ik wel tenminste... En de inspiratie komt vanzelf weer terug, altijd...!
Fijne dag vandaag,
Lieve groet,
Mirjam

Cisca Heiden van der zei

Ben het helemaal met de anderen eens: het komt vanzelf wel weer terug. En weet je wel zeker, dat het geen leuk randje is? Dit soort randjes zitten nu eenmaal ook in merklappen, en je moet het ook zien, zoals het later er uit komt te zien, dus met de randjes die eronder komen. Laat de eerste randjes eens aan deze aansluiten, als je begrijpt wat ik bedoel.
Maar als je het lelijk blijft vinden, dan laat je het toch gewoon weg, dat mis je later echt niet meer, hoor!
Wat Jeanneke zei, vond ik heel waar, voor mezelf dan, Ik moet ook zoveel van mezelf, zoals bloggen en quilten, en wie zegt dat het moet?! Alleen jijzelf.
Dus kop op, het komt vanzelf goed!
Knuffel, Cisca

Annelies zei

Even rust is goed. Niets mis mee.

Gerard zei

Er bestaan van die dagen dat het schrijven niet gaat en dat je ook geen steek kunt zetten. Zo'n weekend had ik deze keer. Ik moet nog steeds verder met het laatste randje, maar er kwamen gasten te eten, moesten naar de historie-klas en al dat soort andere leuke dingen, die er voor zorgden dat ik geen steek verder kwam. Straks komt een vriendin waar mee ik samen een eigen blok aan het appliqueren ben...of te wel: het randje moet even wachten tot morgen.