woensdag 8 oktober 2014

Goedemorgen!

Het is 06.04 uur als ik achter de computer kruip! De afwas staat al weer in de keuken, het ontbijt is al gedaan en de lunch voor DH ook, dat zit alweer in een bakje! DH is uitgezwaaid, Tara heeft haar boterham en haar bak water gehad en ik mijn fruit, hier begint de dag namelijk al om half zes!

Ontbijt:                                                    Lunch:

Vinden wij dat erg? Nee dat niet, we kruipen er 's avonds wel steeds vroeger in om dit vol te kunnen houden en  dat betekent dat de opname apparatuur hier in huis overuren maakt, maar ook dat ik al heel vroeg aan het huishouden kan beginnen! 
En ook aan mijn steekjes! Gisteren heb ik er heel wat gezet, maar vooral aan mijn Top Secret project, dus daar kan ik niets van laten zien, daarom hier een gouden oude om van te genieten:


Deze ligt namelijk weer klaar en binnenkort ga ik weer aan de slag met de inhoud, het is nu tenslotte niet zo warm meer en dan kan ik wel onder zo'n groot werk wegkruipen! Ja het wordt de hoogste tijd om weer verder te gaan met mijn Jane:


Maar vandaag hoop ik wel mijn TS project af te krijgen en dat verdraaide randje zit mij ook nog dwars, maar wat het ook wordt, het worden heel veel steekjes hoop ik!

Fijne dag!

9 opmerkingen:

Mirjam zei

Heerlijk vroeg begonnen dus. Ik hou er ook van hoor, maar half 6 is me toch iets te gek... hoeft ook niet hier...
Geniet van de dag en maak maar lekker veel steekjes...
lieve groet,
Mirjam

Villa Zeezicht zei

Heb dit ook een half jaar gedaan.. om half 6 op om te zorgen dat de jongste de trein van kwart over 6 kon halen ;) Ach, het heeft wel iets hoor, je hebt heerlijk lange dagen! Maar inderdaad, 's avonds lagen we er heel erg vroeg in!! Veel sterkte met die steekjes die niet willen ;)

Ans zei

Fijne steekjesdag!

Learning Traditional Skills zei

Poehee.. wat een zwaar ontbijt! Kom ik daar met mijn papje.. ;o)
Maar wel lekker om de dag al zo vroeg te beginnen!

Bizzy Martine zei

Altijd leuk om vroeg de dag te beginnen, dan heb je snel tijd om steekjes te zetten!!!
Grtjs, Martine

Truus zei

Heerlijk een lange dag om veel te doen.Je 'gouwe ouwe' is een Blackbird? De slingerrand in dit merklapje vind ik erg mooi.
succes met je steekjes vandaag.
groetjes,Truus uit Drenthe

Anoniem zei

Mooie borduurwerken

Dorothé zei

Oef, das vroeg. Bij mij begint de dag toch echt een uurtje later en dan vind ik nog dat ik er vroeg uit ben. En wat heb je lekker veel werkjes in de wacht staan. Een winterlang plezier.

Guusje, zei

Heb even bijgelezen. Je hoekje in de keuken is erg mooi. Wat staat je servies mooi in en op het rek. En wat een gezellige beurs. Ik ga altijd bij borduurpaketten.nl mijn borduurspullen kopen. zoveel keus daar. En wat een mooie werken heb je onderhanden en een heerlijk ontbijt.