dinsdag 14 januari 2014

In de tijd terug!

Gisteren verhuisd van Valkenburg uit een modern en compleet ingericht huisje naar Geulle naar een jaren vijftig/zestig huisje! Geen cv en vloerverwarming maar een gaskacheltje en geen afwasmachine, maar een afwasbakje en borstel! Het is dus even een stapje terug en geloof mij de kacheltjes hier zijn hard nodig, het is hier koud!

Natuurlijk vind Tara dat helemaal niet erg, zij heeft een dubbele vacht en voelt zich prima  op de koude vloer! Wij leggen een dubbele fleece deken onder haar bench om de meeste kou tegen te houden!

Het is wel een heel knus huisje, maar ik ben ook blij dat ik de elektrische deken voor DH heb meegenomen! Ook de tv is nog een ouder model, maar zolang hij tv kan kijken is DH al tevreden! Het is vooral fijn omdat het een stuk dichter bij zijn werk is en nu zijn hotel voor twee maanden dicht is(wintersluiting) wat hem betreft een prima oplossing!


Hier een kijkje in de keuken met de eettafel en het kleine aanrecht, in de slaapkamer ligt zelfs vinyl op de vloer! En aan de tafel zit ik nu dit stukje te schrijven! Maar wat DH het leukste vind? Hier achter is een grote visvijver, dus volgende week gaan de hengels mee naar Limburg!

Vandaag ga ik dus weer terug naar huis mijn vakantie zit erop, heb bovendien een paar afspraken staan deze week en die wil ik wel nakomen!

Fijne dag!

9 opmerkingen:

Rennie zei

Zo zie je maar Lida ook voor DH heeft de medaille een andere kant. Lekker ontspannen vissen in zijn vrije uurtjes. Goed voor de geest! Hoor de rest wel. Veilig thuiskomen hoor.

GRANNY'S HOUSE zei

Zo'n huisje heeft wel wat, even terug in de tijd, toen er nog geen, vaatwasser, cv enz. was, is nog niet eens zo lang geleden :-)

Groetjes
Ines

AnitaS zei

Wel een verschil met je vorige huisje. Maar DH is al lang tevreden met de visvijver.

Jessie zei

Is ook leuk om terug in de tijd te zijn, trouwens ik heb ook geen afwasmachine!

Johanna Zweden zei

Fijne vakantie
Fijne dag groetjes Joke

Chris zei

Dat was dus even wennen, maar toch ook wel leuk, denk ik. Goeie reis terug Lida!

marga zei

Dan ga jij net op tijd naar jou eigen huis om te kunnen genieten van alle gemakken. En dan ben je daar weer dubbel blij mee denk ik.
Groeten
Marga

foekie's fashion zei

Wel leuk zo'n vakantie terug in de tijd, maar gelukkig maar tijdelijk. Groetjes van Joke

Marjan zei

Ook leuk! Even terug naar de jaren vijftig: heeft ook weer wat!