vrijdag 20 december 2013

Weer geen steek, maar ...

ja dat was eigenlijk ook niet te verwachten! Mijn rechteroog leek wel zwart zo groot was mijn pupil!


En deze keer waren de druppels ook een stuk vervelender omdat de eerste lading niet goed werkte werd er nog wat extra bijgedaan! Maar gelukkig is er geen achteruitgang en ik mag dus eind januari weer terugkomen, helaas echter ook geen vooruitgang maar ach als het zo blijft is er wel mee te leven, volgens DS heb ik nu een disco-oog!

Maar er waren gisteren ook hele leuke dingen hoor! Als eerste bracht de post mij mijn band voor de Randje per week borduurrol! Ik vind het prachtig zowel de kleur als de kwaliteit!:


En toen aan het eind van de middag zag ik nog net even kans om wat kleine cadeautjes op de kop te tikken voor de meiden van de Plezier voor  Vier bee! Dus die liggen te wachten tot zij straks hier naar toe komen, het is weer mijn beurt om gastvrouw te zijn:


En tussendoor kwam Corrie mij nog even verwennen met deze prachtige bos orchideeën:


Heb hem maar even op het winkeltje gezet, want het is een grote en zware bos en Tara is momenteel niet erg zachtzinnig met onze spullen! Doordat ze veel binnen is met het regenachtige weer, krijgt ze het zo nu en dan op haar heupen en racet dan rond de tafel en door de kamer!

Jullie zien het zeker wel weer, ik ben weer enorm verwend!

Fijne dag!

9 opmerkingen:

Ans zei

Dat is toch ook wel een keertje leuk!

Petra zei

De pupil van één van mijn ogen is (bijna) altijd veel groter dan mijn andere oog. Dat heb ik cadeau gekregen bij een oogbehandeling :-) Krijg jij er ook van die leuke reacties op? Vooral kinderen staren regelmatig minuten lang naar mijn ogen. Groetjes en alvast een fijn weekend!

Unknown zei

Wat een leuke foto :) Je kijkt wel erg verwondert ;)
Hopelijk is het vandaag alweer vergeten, goed dat er tenminste geen achteruitgang is van het probleem.
Leuk dat je ook meedoet met het randje per week, ik heb me ook aangegeven hoor, ga volgend jaar een beetje minder doen met de winkel dus hou ik wel wat tijd over voor zoiets leuks ,
liefs, Sonja

Frederika zei

Leuk die verwennerij. Fijn om te horen dat je oog niet achteruit is gegaan.
Groetjes Frederika

Anoniem zei

Lastig he zo'n vergrote pupil-je staat er geweldig op hoor,echt passend bij het Kerstliedje-Komt verwondert u hier....(lol)Gaat het nu weer beter met kijken?
Prachtig boeket orchideeën heb je gekregen.
gezellige dag vandaag
groetjes,Truus uit Drenthe

GRANNY'S HOUSE zei

Fijn dat het toch "goed" gaat met je oog en bij mij moet er ook altijd extra gedruppeld worden en neem dan maar een zonnebril mee, want het licht is dan zo scherp aan je ogen.
Hopelijk blijft het zo Lida, want je ogen zijn zo belangrijk voor ons handwerksters.

Groetjes
Ines

foekie's fashion zei

Leuk woord: disco-oog. Nu nog lachen dan zitten er ook nog sterretjes in.
Wel fijn dat je een poos mag wegblijven. Groetjes van Joke

marga zei

Ik hoop voor jou dat het met het oog zo blijft en niet achteruit gaat. En maak je geen zorgen om het verschil van een ook ik loop al 67 jaar rond met een groot en een klein oog en hoop er oud mee te worden want ik heb nog zoveel lapjes. Haha. Ik wil je ook nog van harte feliciteren met jullie huwelijk. Sorry maar het was mij ontgaan dat krijg je als je niet elke dag achter de comp. zit.
Fijne feestdagen.
Maar bovenal een gezond 2014.
Groeten
Marga

Ageeth Dorsman zei

Wat ben je toch een stoere meid, dat je jezelf zo op de foto zet, dat doet
niemand je na! Ik hoop wel, dat het er inmiddels beter uitziet... Wat mooi, die rol borduurstof, en ook die
orchideeen! En dat rennen van Tara, dat is hier ook heel herkenbaar. Lotus doet het momenteel ook en dan denk je, dat er een hondsdolle kat
voorbij schiet.
Fijn weekend en groetjes van Ageeth