zondag 29 december 2013

Oh ja nog even dit!

Heerlijk toch al die codes die nu moeten worden ingevuld bij alle beveiligde blogs, het zijn cijfers! Kijk dat vind ik als boekhoudster dus gaaf, de cijfers vliegen zonder op of om te kijken op het scherm en hups ik heb weer een reactie achtergelaten!

Bewijs dat je geen robot bent:reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding282482446


Kijk en zo is het ineens een stuk leuker wat mij betreft!

Maar verder ben ik bezig met het voorbereiden van de spulletjes voor mijn randjesrol! Dat betekent dus de uiteinden van de stof netjes omslingeren, maar ook heb ik deze klos op de kop getikt:


Zoals je kunt zien is hij breed genoeg om er stof van 20 cm.op te kunnen rollen, maar zoals je ook kunt zien is de middenrol niet mooi glad en daar moet ik dus echt wat aan doen, ik heb geen zin in ophalen in mijn borduurstof! Nu ik heb al een idee hoe ik kan zorgen dat dat niet gebeurt, dus daar ga ik straks mee aan de slag! Verder houden wij vandaag een heerlijke rustige dag, lekker bijkomen van de hectiek van de afgelopen maand!

Fijne dag!

15 opmerkingen:

Noa Tonnis zei

leuk dat je die op de kop hebt getikt,ook ik doe hem om een klos heen ben benieuwd allemaal hoe en wat iedereen allemaal doet met de kleuren fijne zondag

Saskia Smit zei

Wat las ik nu ergens...eerst keukenfolie en dan zuurvrij papier. Dat is toch alvast een klein beetje bescherming?

Audry zei

Hoi mam, wat een leuk idee!! Weet je al wat je erop gaat maken of wordt het een aaneenschakeling van mooie dingen? Ben benieuwd! Lekker rustig aan doen is ook lekker hoor! Even helemaal niets. Dit doe ik al sinds 2e kerstdag! Maar ja na alle dingen die hier zijn gebeurd, mag dat ook wel even. De aankomende dagen worden ook weer hectiek ten toppe met de jaarafsluiting en zo, dus ik zal blij zijn als het vrijdagmiddag 3 uur is! Dikke kus en knuffels voor allebei!

carina zei

Mooi hoor zal vast goed komen met je klos by the way ben het met je eens met die cijfers..... En ehh volgens mij ben je de rust zelf na je sauna avontuur. Lekker rommel zondag

Cisca zei

Leuk, die klos, wat mooi, dat die hele 20 cm erop kan. Ik twijfel ook, om mee te doen, maar ik heb nog zoveel liggen, dat af moet.
Lekker h`e, even wat rust tussendoor, bij mij zijn net 2 kleindochters opgehaald om te gaan paardrijden, dus nu even bijkomen.
Knuffel, Cisca


Ans zei

Leuk idee zo'n klos.

Annelies zei

Mooie klos hoor !

AnitaS zei

Prachtige klos, dat zal mooi bij het borduurwerk passen.

Aangenaam verpozen met Joke zei

Wat een goed idee om het op een klos te gaan doen. Ik doe wel mee, maar ben er nog niet helemaal uit hoe.
Groeten, Joke

Jessie zei

Mooie klos voor je randen rol, ik zou het bekleden met fiberfil en dan bekleden met een mooi stofje.
Veel plezier ermee!

Gerard zei

Ben benieuwd hoe je het gaat oplossen, maar het zal zeker goed komen.
Wat is jouw rangjesrol? Een nieuw project of mis ik iets?

Annie Kingma.Bonnema zei

Leuke klos, heb een pletstick buisje bij manlief zijn spullen gevonden.
Lintje er bij gedaan, kan ik ook rollen met de randjes lap
Groetnis Annie

quilting Jeannet zei

Nou Lida, ik heb me voorgenomen om niet meer te reageren op die boekhoudkundige blogs......gelukkig is het bij jou nog niet zo ver....Leuke klos!

Petra zei

Wat een leuk idee met die klos, ben benieuwd wat je gaat doen met de beschadigingen. En ik ben ook blij dat ik nu vaak met cijfers kan bewijzen dat ik geen robot ben. Die letters kon ik vaak niet lezen :-) Groetjes

marga zei

Zo te zien sta jij al aardig in de startblokken om met de randjes te beginnen.
Fijne jaarwisseling.
Groeten
Marga