donderdag 7 november 2013

Helaas! Niet gelukt!!!

Al een poosje geleden showde Brenda op haar blog haar laatste creaties en ik viel als een blok voor een beeldschoon borduurtje! Het was een speldenkussen in een tinnen ring en zo mooi, wacht ik laat het even zien:


Nu is het niet beeldschoon! En vandaag begon de verkoop om tien uur plaatselijke tijd, maar ja ik moest vanmiddag naar Mams en daarna samen met DS een huis gaan bekijken, dus thuis gekomen ik direct de pc aangezet, ingelogd, de bloggersite geopend en de link gevolgd, maar helaas uitverkocht!!

Nu ligt er hier nog een ring, ik weet niet of het een armband is of een enkelband, het is een van de dingen die uit Mams haar kast kwamen en als ik nu een leuk patroontje van een vogeltje opzoek (moet er vast wel één hebben) dan nog even die prachtige kleurtjes opzoeken die zij ervoor heeft gebruikt en dan.....


Als het er dan net zo mooi uit gaat zien, wat zal ik dan blij zijn! Dus ik zoek wat stof, ik kies wat garentjes en ik ga beginnen, jullie zien het hier vanzelf voorbij komen! Later bedacht ik dat misschien ook een flessenbakje erg mooi zal zijn om te gebruiken en dat dit al van onder dicht is, dus ik ga ook nog even op zoek!

Fijne dag!

21 opmerkingen:

Wietskes Quilts zei

Ohh maar het gaat jou zeker lukken om er iets moois van te maken. Weet je wel dat ik iedere dag jouw opbergdoos gebruik en het borduurtje dat jij maakte in Frankrijk? Dat ligt te pronken op mijn naaimachine!
Succes ermee
groetjes
Wietske

Anoniem zei


Het kan ook een servetring zijn of is-tie daarvoor te groot??
Het is een leuk idee; ga gauw aan de slag met deze "armband" of een flessenbakje.... het wordt zeker weer prachtig!!
Groet,
Rya

Ines Draijer zei

Volgens mij is het een armband, want probeer hem maar eens om je voet te doen, denkt niet dat het lukt en wat een ontzettend leuk idee om hem zo te gebruiken.

Groetjes
Ines

Inge zei

Ik weet heel zeker dat het je gaat lukken om iets moois te maken. Ik vind het superleuk dat je daar steeds in slaagt. En het klinkt dan zo eenvoudig. Je zoekt een mooi lapje, leuk patroontje, schattige garentjes en je hebt nog wel een mooi dingetje en dan begin je. Pfffff, knap en ik ben nu heel benieuwd naar het resultaat!

Annelies zei

Succes, dat gaat vast lukken.

Jessie zei

Ben benieuwd hoe het eruit gaat zien, succes!

Home and Lifestyle zei

Succes, ik ben benieuwd!

Lieve groet, Ingrid

ria vogelzang zei

Dat gaat je vast en zeker lukken!!
En dan kun je zeker (net als Ernst en Bobbie...) zeggen: "dank zij jarenlange ervaring en intensief speurwerk hebben we ook dit weer tot een goed einde gebracht"!
Liefs, Ria.
:)

Miranda zei

Strak plan meid! lekker freubelen dus, veel plezier ermee...

Anoniem zei

Leuk idee om dat borduurtje te maken in iets wat bij je Moeder vandaan komt.
Succes,want dit gaat jou wel lukken.
groetjes,Truus uit Drenthe

petronella zei

Oh dat gaat zeker lukken hoor! Succes!

marga zei

Dat gaat wel lukken denk ik veel succes.
Groeten
Marga

AnitaS zei

Ik weet zeker dat jouw borduurwerk net zo mooi zal worden. Succes

Bed, breakfast en quilts zei

dat wordt vast prachtig! In ieder geval kun je er nu helemaal je eigen draai aan geven!

Cisca zei

Jammer dat het uitverkocht was. Maar deze band is ook leuk. Maar heb je gezien hoe groot de originele zou worden? Zo'n 23 cm! Dus lijkt me een klein borduurtje in jouw band nog mooier. Veel succes!

Knuffel, Cisca

Marga (MarPie) zei

Ziet er wel heel leuk uit.
Jij bent zo handig dit lukt jouw, daar heb ik echt geen twijfels over. Die van jouw word zelfs mooier omdat er daar maar eentje van is.
Veel plezier met het maken.

Groetjes,
Marga♥

Chris zei

Het is jou wel toevertrouwd om hier wat moois van te maken hoor!

Gerard zei

Geweldige idee en geweldige uitdaging, want het zal niet echt eenvoudig zijn om er iets goeds van te maken, maar zeker lukken!

feltfree på Åsly zei

Dat gaat zeker weten weer iets heel leuks worden. Succes Frederika

Rennie zei

Joh Lida wat ga je het nu spannend maken. ben heel erg benieuwd wat het gaat worden.

Anoniem zei

Oh Lida, dat gaat jou zeker lukken en vooral omdat je het zo graag wilt. Misschien wordt het wel NOG MOOIER. In ieder geval heel veel succes en een fijn weekend. Groetjes Wilma