dinsdag 30 juli 2013

Maandag --- verjaardag --- voorbereidingen en creaties van DP.

Gistermorgen ben ik als eerste (nadat ik toch nog lekker een poosje was terug gekropen en Tara had uitgelaten) naar Bep gegaan voor haar verjaardag. Ik was die morgen de eerste en de enige, maar geloof mij zij was echt niet vergeten! Kijk maar eens wat een schitterende kaarten zij van haar borduurclub heeft gekregen:


Stuk voor stuk met schattige borduurtjes en zo mooi verzorgd!


Nu ik heb echt niets teveel gezegd wel?


En dan heb ik nog niet de andere leuke kaarten gefotografeerd die zij kreeg, waaronder ook veel zelf gemaakte!
Maar goed na gezellig met haar en haar man te hebben geluncht was het voor mij weer tijd om naar huis te gaan om Tara uit te laten en thuis gekomen maakten Tara en ik er een heerlijk uitje van, ze heeft wat afgerend op het veld achter de school, dat kan nu in de vakantieperiode!
Daarna was bij mij de accu even leeg en dus dutte ik lekker in op de bank en pas 's avonds kwam ik weer een beetje bij de mensen en ik besloot toch aan de pop te beginnen:

 Dit waren de materialen!

 
En hier zien jullie de pop, ik weet alleen nog niet of ik er wel een engel van wil maken!

Dus aan de slag, patronen uitgeknipt en op stof gelegd:

Daarna de patroontjes uit de stof geknipt en toen alles netjes in een zakje gestopt zodat het vandaag mee kan als ik ga handwerken bij Corrie.

Daarna nog een leuke stitcherie die ik van het net haalde op stof overgebracht en er garen bij gezocht en ook dit netjes in een plastic zakje gestopt, zodat ik straks kan kiezen wat ik ga doen. Nee deze laat ik nog niet zien, misschien wordt dit een cadeautje en dus hou ik hem nog even geheim!

Toen kwam er ook nog een mailtje van DP, of ik even een foto wilde maken van zijn laatste airbrush creatie, nog niet helemaal af, maar het wordt een schitterend werkstuk:


Jullie zien dat Spiderman al aardig opschiet, maar vooral de onderkant is heel veel werk daarin komen veel gebouwen en deze hebben ongelooflijk veel raampjes, een enorme klus dus deze staat voorlopig nog wel een poosje op de ezel!

Zo nu weten jullie meteen dat wij geen van twee├źn ons ooit vervelen, we komen iedere dag weer tijd tekort!

Fijne dag!

17 opmerkingen:

Anoniem zei

Nou Lida, het is maar goed dat manlief niet ook aan het borduren of quilten is, hij zou een geduchte concurrent van je zijn!! Met de airbrush staat-ie zijn mannetje. Leuk om naar te kijken.
Van die pop zou ik geen engel maken!!Maar wie ben ik tenslotte.
Veel plezier ermee. Groet, Rya Lucas

Wietskes Quilts zei

Wat een gezellig bericht en je bent zo lekker in het rose ineens.
veel plezier vandaag en ik ben benieuwd hoe de pop wordt.
groetjes
Wietske

Bizzy Martine zei

Mooie kaarten!!! Ik ben benieuwd naar je pop.
Grtjs, Martine

KijkDaarIs zei

Leuk leuk ..al die gezelige dingen op je blog!!..
En.. ik heb al verschillende "engeltjes" gemaakt..ze blijven leuk!!!
Fijne dag!!

Yvonne zei

Wat een leuke pop! Alleen die lieve stofjes al! Ik zou 'm zo voor Rosa willen maken als ik dat zo zie! En die geborduurde kaarte, stuk voor stuk juweeltjes. Mooie airbrush van DP, knap hoor!

Anoniem zei

Wat een mooie kaarten heeft je vriendin gekregen. En wat een heerlijke stofjes om die pop te maken. Helemaal mijn smaak. Nog een fijne dag verder. Groetjes Wilma

Ria van Kasteel zei

Wat een prachtige kaarten, en die vleugels kan je er toch gewoon aflaten.

Lieve groeten van Ria ;0))

Miranda zei

Die Bep heeft inderdaad mooie borduurkaarten gekregen. Maar jou nieuwste creatie zal ook vast een dotje worden. Net als die spiderman....fijne dag daar!

Nellie zei

Wat een heerlijke gezellige post weer wat een prachtkaarten en wat een heerlijke stofjes veel succes met je pop maken

Groetjes Nellie

Gerda Hartman zei

Wow, die Spiderman is gaaf. Manlief en zoons zijn gek van de films. Doe mij maar handwerken;-). Fijne dag.

Gerard zei

Ik spaar engelen, antieke en moderne en dat doe ik al jaren, zelfs voor ze in de mode kwamen. Maar een engel is gauw kitch, want het is al jaren zo'n grote mode, dt daar veel op ingespeeld wordt. Er zijn tegenwoordig afschuwelijke exemplaren te koop. Een eigen gemaakte engel kan heel mooi zijn en ik denk dat jij iets goeds gaat maken, de stofjes zijn al inspirerend.

Guusje, zei

De jarige job is erg verwend met de mooie kaarten. De engel die je gaat maken vind ik prachtig en wat een mooi schilderij van je DP.

Ageeth Dorsman zei

Wat een mooie dingen laat je weer zien! De geborduurde kaarten zijn echte kunstwerkjes. En wat een creatieve man heb je, dat hij dat kan,
niet te geloven wat knap. En wat een
leuke pop ben je aan het maken (ik vind een engel best wel leuk, maar dat is persoonlijk...) in prachtige
stofjes. Veel plezier ermee!
Groetjes van Ageeth

Conny's-blog zei

Bep kreeg mooi geborduurde kaarten zeg, maar de airbruch van je mannetje is schitterend aan het worden zeg, inderdaad fijn dat jullie je nooit vervelen toch...........liefs.Conny

katrien zei

Wat een mooie pop ga je maken.

carina zei

Twee kunstenaars in huis! Wat leuk die pop hmmm engeltje is wel leuk hoor! En natuurlijk maak je ons weer nieuwsgierig naar je borduurtje. Zeker mooie kaarten

Rian, zei

De pop gaat hoe dan ook vast een plaatje worden. En die airbrush: KNAP!!! Dat is zeker een hele klus. en een geduldwerk.
Vervelen.... wat is dat?? :-)