maandag 11 juni 2012

We hebben prijs!!!

Hé roep ik naar DP, we hebben prijs! Oh ja? vraagt hij, hoeveel? Wel eh geen geld maar ik heb een bos bloemen gewonnen in de Postcodeloterij! Oh fijn dan hoef ik die niet voor je te kopen! De volgende dag nog twee enveloppen in de bus, weer bloemen! Dus ik zaterdag naar de winkel om drie bossen op te halen, de keuze was klein er waren alleen nog gele Gerbera's halen, maar een vaas met dertig kale stelen in een vaas is niet om aan te zien, dus een bosje groen erbij gekocht en toen was dit het resultaat: Staat wel zonnig op tafel, nu had ik zelf al een bosje witte Pioenrozen meegenomen en dus staan er weer wat prachtige bloemen te pronken en ik geniet daar zo van!

En weet je wat? Kon ik zaterdag weer roepen, we hebben prijs! Ja weer van de Postcodeloterij! De IJsprijs!! Mmmm, heerlijk Ben en Jerry ijs en dat terwijl wij allebei op dieet zijn! Nu ik zeg het jullie alvast, wij gaan dus binnenkort lekker zondigen en ons te buiten  aan onze potjes ijs! Jullie geloven het misschien niet, maar wij hebben al heel wat gewonnen met deze loterij, espressomachine, strijkijzer, tosti en broodrooster en een gourmetstel, maar nee nog nooit een straatprijs of het grote geld, maar ach we blijven hopen en zijn tevreden met onze leuke troostprijsjes!
Fijne dag!

32 opmerkingen:

Johanna Zweden zei

Wat leuk Lida gefeliciteerd,
Mooie bloemen
Fijne maandag groetjes Joke

Ans zei

Wie niet waagt, wie niet wint!
Gefeliciteerd met je prijs.

katrien zei

Wie niet meedoet kan niet winnen hé.
Leuke bloemen en geniet toch maar eens van de ijsjes.

carina zei

Heerlijk winnen! Ik ken het gevoel:) groetjes carina

Janny de Roo zei

Zooo....dat zet zoden aan de dijk....! Ik heb mijn bossie weer laten verlopen...wij moeten er eerst zes kilometer voor rijden en dan wordt het gauw vergeten.

petronella zei

Enig!!

Guusje, zei

O de Gerbera's heb ik ook gewonnen ze staan zo vrolijk. En wat leuk dat jullie al meer gewonnen hebben.

Hilde zei

Heerlijk als je onverwacht iets leuks wint. Bloemen brengen de zon in huis...
Groetjes.

quilting Jeannet zei

Wat grappig Lida, ik kijk met spanning uit wanneer die 16.1 miljoen bij wordt geschreven hoor die ze me beloofd hebben, en vooruit, dan stuur ik jou een bosje bloemen! afgesproken?

quiltlodge gerda zei

Gefeliciteerd! ik mochten ook een bosje gerbera's ophalen. In de winkel mochten we echter ook voor een gerberaplantje kiezen (ik wist niet dat ze bestonden) en dat hebben we toen gedaan. overigens was dit de allereerste prijs die wij wonnen met deze loterij en we doen al vanaf het begin mee :(. ....

Jeanny zei

Ook hier en prijsje van de Gerbera's! Mijn man koos natuurlijk voor de rode kleur!
Fijne dag.

Lupineke zei

t'Zijn de kleine dingen die het doen, toch?! En om nog even in dezelfde stemming te blijven: Wie 't kleine niet eert... Ha ha, ik lijk mijn oma wel met die uitdrukkingen.. fijn dag hoor!!

mieke zei

Wat leuk !
Maar wij ook, 1 lot 1 bosje.
Mijn foto komt er aan !!

Gerda Hartman zei

Ha,ha, wat leuk,zoveel prijs. Geniet maar lekker van je bloemen en ijs! De volgende keer misschien toch wel een leuke geldprijs! Fijne dag verder.

GRANNY'S HOUSE zei

Wij hadden ook prijs, maar zijn ze vergeten te halen.

Groetjes
Ines

Cybele's patch zei

Gefeliciteerd met je prijsjes. Zoveel bloemen, dat is toch genieten. Hmmm en bekers ijs. Daar kun je me voor wakker maken. Een wie het kleine niet eert...etc.

Nuestras meriendas y manualidades zei

Lida, unas flores preciosas
Saludos Mayte

Klaske zei

Wij habben ook één lot, mijn dochter heeft een elftal rode rozen voor me mee genomen, omdat ze weet dat ik van rozen houdt..
Maar ehhh, allemaal koolhydraten hoor, die Ben en Jerry;-))

Yvonne zei

Ach, wie het kleine niet eerd.....die bloemen maken je toch al blij. Geniet straks van het ijs, lekkerder als van B & J is er niet volgens mij!

Ageeth Dorsman zei

Gefeliciteerd met je prijzen! Het is
zo best een leuke bos, met dat groen,
maar de pioenen vind ik toch het allermooist!
Groetjes van Ageeth

Dorothé zei

Altijd leuk om in de prijzen te vallen. Ik heb twee maal in mijn leven iets gewonnen, laatst een leuk tasje in een blogverloting en jaren geleden twee vrijkaartjes voor een filmpremière maar toen reden op de terugweg per ongeluk door het rode stoplicht en toen was het toch weer een heel duur uitje.

Jessie zei

Gefeliciteerd, wij hadden ook prijs maar moesten het in een ander dorp gaan ophalen.Dus niet gedaan, ik vind de gerbera ook een kale bloem en zet wel iets anders in de vaas.

Anoniem zei

Wat leuk, gefeliciteerd! Heerlijk fleurig zijn de bloemen en geniet van het ijs!

Groetjes,
Esther

marijke's crea zei

Gefeliciteerd! Wist niet dat je ook zulke dingen kan winnen!
groetjes Marijke

Home and Lifestyle zei

Verder dan een blik soep en een bloemetje zijn wij nog nooit gekomen en ik haal het nooit op. Niet omdat ik het kleine niet eer, maar ik moet er voor naar een ander dorp. Als ik met de auto ga, ben ik meer benzinekosten kwijt dan dat de prijs mij oplevert hihi...schiet ook niet op hè? Maar deze keer warempel een dvd/cd-box...als dat echt wat is, wil ik er nog wel voor rijden :)!

Fijne dag...geniet van je bloemen! Lieve groet, Ingrid

Inge zei

Jij ook al prijs! Ik ook. Hier staan oranje en rode gerbera's in een vaas. Ik houd eigenlijk niet zo van deze bloemen, maar ja....tis een prijs hè LOL

Liefs,
Inge

Merel zei

Wat leuk voor je! Vandaag stond ik bij de supermarkt en daar werd twee klanten voor mij een duizenste bezoeker in het zonnetje gezet. Zo leuk als je ziet dan mensen blij zijn. Daar wordt ik ook blij van. Geniet maar van je bloemen. gefeliciteerd.

Marga (MarPie) zei

gefeliciteerd en veel plezier met het opeten van de prijs. Niet de bloemen hoor die mooi laten staan.

Groetjes,
Marga♥

Ascension zei

El traductor no me saca de la duda de si has ganado la loteria o no.....
Solo se que esas flores son una verdadera preciosidad.
besitos ascension

Bizzy Martine zei

Hey Lida, gefeliciteerd met al je mooie en lekkere prijzen!!!
Blijven deelnemen, misschien lukt het ooit om de hoofdprijs te winnen!!!
Groetjes, Martine

Anoniem zei

Een bos bloemen of twee winnen is altijd leuk.
Lekker genieten van het ijs.

sylvia zei

als je maar gelukkig in de liefde bent.......;;))