dinsdag 12 juni 2012

Ideetje hier, inspiratie daar....

Als ik zo langs mijn lijstje van mede bloggers ga en zie wat zij allemaal maken en doen, dan doe ik daar dus vaak heel veel inspiratie op! Zo ook gisteren bij haar! Een prachtig boeket in een stoere pot wat een geweldig gezicht was dat en laat ik hier nu ook een stoere en al jaren ongebruikte pot in de kamer hebben staan, dus snel de vaas met pioenrozen erin gezet en het effect vind ik prachtig, kijk eens wat een verschil:

 

Dus hierbij Ingrid, bedankt voor de inspiratie! Nog meer inspiratie deed ik op op deze blog van Debbie, hier zag ik hoe zij met simpel wat verf een paar potten van de kringloop een nieuw uiterlijk en een nieuw leven gaf! Haar tips zijn echt simpel en laat ik nu toch nog wat kruikjes hebben staan! Ik denk dat ik een dezer dagen echt even naar Naaldwijk moet gaan om daar van die mooie ouderwetse verf te halen, dan kan ik met deze twee aan de slag, vooral die bruine mag wel een ander kleurtje krijgen! Is dat alles wat een verfje gaat krijgen? Nou nee, niet als het aan mij ligt, want ik wil heel graag mijn kast boven onder handen nemen en de voordeur moet ook nog steeds een likje krijgen, dus binnenkort ben ik echt met kwast en verf in de weer! Bovendien ben ik gisteren naar de kringloopwinkel in Vlaardingen geweest en vond daar deze twee leuke dingen:


Het oude warm water kruikje is prachtig en dat laat ik zo, het muurmandje/bakje wil ik wel onder handen nemen, met een likje witte poederverf zal het er een stuk beter uitzien en dan hang ik het boven op mijn hobbykamer aan de wand en dan stop ik daar mijn speldenkussenverzameling in!
Dat crème met beige zoals het nu is vind ik niet mooi, dus ben benieuwd hoe het er straks uit komt te zien! Vandaag eerst met DP zijn auto naar de garage en misschien kan ik vanmiddag naar Naaldwijk om daar de verf te scoren! Maar dat zien jullie dus morgen wel weer!
Fijne dag!

20 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Graag gedaan hoor en wat staat dit mooi, je pioenen in die stoere pot! De verf ideeën zijn ook erg leuk, ik heb zelf nog nooit een fles of pot van een ander kleurtje voorzien, maar ik merk dat ik tegenwoordig bij de kringloop al meer naar de vorm dan de kleur aan het kijken ben...aan dat laatste zitten we niet vast! Mooie flesjes heb je gescoord, ik hou wel van dat model!

Een fijne dag! Lieve groet, Ingrid

Jeanneke zei

Geweldig idee van die vaas-in-de-pot!
En wat een prachtige kringloopvondsten heb je gedaan!
Veel plezier ermee en ook met het pimpen van de spulletjes :>)
Groetjes en een fijne dag,

Jeanneke.

Lupineke zei

Leuk he, om ideeën op te doen bij anderen, waar je zelf zo blij van wordt! Gaaf om te zien dat de pioenen nu een heel ander uiterlijk hebben gekregen, en je kringloopvondsten gaan vast ook heel erg mooi worden! Tja, en het echte verven... ook hier moet nog aardig wat gekwast worden, maar ik heb er niet echt zin in ;)! Lieve groet!!

Sezoentje-Sonja zei

Wat mooi zeg, die pioenen in die stoere pot, echt weer een heel ander plaatje!
Mooie aanwinsten heb je gescoord, dat vakkenbakje vind ik een juweeltje!
Zal heel mooi staan met je speldenkussens erin!
Succes met het vinden van de juiste verf!
Liefs, Sonja

Jeanny zei

Mooie kringloopvondsten en het idee van de bloemen is geweldig.
Fijne dag.

Ans zei

Vol met plannen zit je, let je wel op je handen, dat je die niet teveel overbelast.

Noa zei

hele mooie vondsten heb je gedaan,ziet er leuk uit

Ineke zei

Zo herkenbaar!Alleen moet ik uitkijken dat ik niet te veel ideeën op doe.:-) De pioenrozen staan veel leuker zo, maar die pot is ook wel prachtig jammer om maar ergens te laten verstoffen. Leuke aanwinsten ook van de kringloop, ben benieuwd naar het resultaat.

Terray zei

dat is nou ook het leuke van blogs lezen. Overal doe je inspiratie op!!

Echt mooi die bloemen in een stoere vaas.

Groetjes
Tertia

marijke's crea zei

Heerlijke inspiratie vond je links ook erg leuk, veel plezier met je crea!
groetjes Marijke

Berna zei

Ben benieuwdnaar de metamorfose.

Yvonne zei

Inderdaad wat een verschil kan een vaas maken! Leuke dingen gescoord bij de kringloop ook, je vermaakt je zo te zien best ook zonder steekjes.

yvonne zei

geweldig!!!
Ik ga ook eens snuffelen tussen mijn vasen en natuurlijk de kringloop

Willy zei

Hej Lida, ik vind het erg mooi staan, maar heb helaas niet zo'n grote pot. Het gratis bosje bloemen ben ik ook misgelopen ivm de vakantie. Succes met het de nieuwe vondsten.
Groetjes,

GRANNY'S HOUSE zei

Leuk die bloemen in zo'n stoere pot en kringlopen doe ik ook regelmatig.

Groetjes
Ines

Guusje, zei

Wat een goed idee om een vaas in een grote pot te zetten dat brengt mij zelf ook op een idee en het verven met de speciale verf is zo leuk en het effect nog leuker.

Marianne zei

En jij weer bedankt dit met ons te delen ! Ik ervaar dat ook zo, gezellig rondsnuffelen op blogs en zo weer je eigen ideeën geboren laten worden.

Jessie zei

Heerlijk al die blogs waar je heel veel inspiratie kunt opdoen en we met zijn allen genieten!

mieke zei

Mooi de pioenen in zo'n hoge pot.

quiltlodge gerda zei

Prachtig die pompoenen in die pot. ik ga zo ook even bij Debbie kijken. Ben erg benieuwd wat zij met die kruikjes heeft gedaan. Heerlijk hè al die blogjes met leuke ideeën .