zondag 13 mei 2012

Geniet, genot, genotterd!!

Meiden wat heb ik genoten! Wat was het een fijne dag! Het begon al toen DP na het late ontbijt de boormachine pakte en het nieuwe schilderij een plaatsje gaf, daar ben ik toch zo blij mee!


En als jullie nu bedenken of ze er echt zo uit zien, dan kan ik voluit zeggen: Ja zo schattig en mooi zijn deze prachtige Hooglanders, kijk maar:


Nu is het op het schilderij afgebeelde koe een showdier en die wordt dus vaker geborsteld, maar hebben ze geen schattige snoeten?

Maar daarna had ik haast, ik moest nog heel wat doen voor ik naar de boekpresentatie van Marijke kon en daar had ik nog maar heel weinig tijd voor over en toen stuurde Bram mij ook nog eens via een omweg!! Maar ik heb Sonja en Marijke ontmoet en nam ook het mooie boek mee:


Wat was het daar gezellig en wat een leuke winkel! Laat ik nu eens een filmpje hebben gezien op de Westlandse tv waar ze de mooie creaties van Marijke al lieten zien! Puur genieten dus voor mij! Binnenkort zal ik jullie wat meer van het boek laten zien!
Nadat beide dames het boek hadden gesigneerd was het helaas voor mij al weer tijd om te vertrekken, wilde ik op tijd zijn voor Supergoof!

Dus snel in de auto en naar Naaldwijk gesjeesd en daar snel een parkeerplekje gezocht, er waren daar nog heel wat dames van de ochtendsessie en ik kwam dus meerdere blogsters tegen, dus die zullen er morgen ook wel over schrijven! Maar hier dus wat foto's van mij, nee niet allemaal duidelijke en nette foto's van glad hangende quilts maar een vertellende Ingrid die met haar warme Brabantse stem ons de verhalen achter haar quilts vertelde!
De foto's zijn wat kleiner maar als je ze aanklikt krijg je ze in groot formaat te zien!

 

De Vingerhoedjes, Dronkaardspad,  De Dear Jane, de Nearly Insane, aan de lopende band kwamen ze voorbij en ieder met zijn eigen verhaal!

 


Geen grote foto van de klosjesquilt, maar snel even een detail genomen terwijl hij op mijn schoot lag, misschien ooit ....!

 
De Kippen, de Pockets of Posies en dan de aanleiding voor de Dancing Dollies, het schattige geborduurde etuitje dat zij meebracht uit de USA. En dan de uitsmijter! De Dancing Dollies!!
Meiden wat wordt die mooi en wat geweldig die kantjes in het middenstuk, de stofjes met de kinderspelen en hoe ontroerend het verhaal van de onschuld dat hier achter zit. Ik ben er helemaal weg van!


Als laatste de Mandjes een grote quilt vol met kleine mandjes van slechts zeven centimeter! En dan is ze nu dus weer bezig met een prachtig exemplaar met grotere mandjes, zo gaaf!
Nee ze zijn ze niet allemaal, maar acht jullie weten vast allemaal wel haar blog te vinden en daar vind je er dus nog veel meer! Maar het is dus een echte aanrader, als je de kans krijgt een sessie van haar bij te wonen, DOEN!!!
Morgen vertel ik wel weer verder over onze gave vakantie en ook de Vrolijke lapjes komen deze week een keer aan de beurt, maar van nu: Fijne dag!

23 opmerkingen:

katrien zei

Dat moet een heerlijke dag geweest zijn.

Marga (MarPie) zei

Ondanks je heen en weer geren kan ik aan de foto's en het verhaal wel op maken dat jij een dag met een dikke gouden rand beleeft hebt. Fijn dag verder.

Groetjes,
Marga♥

Heleni zei

Wow, dat was een super dag voor je Lida. Vandaag lekker nagenieten.

Heleni

Annelies zei

Je maakt van alles mee hoor ! Gezellig.

Johanna Zweden zei

He wat leuk dat je een foto van Angus hebt hangen grinnik, en echte Highlander.

Heerlijk dagje

Fijne zondag groetjes Joke

Anneke SK zei

Het was een zonnige dag vol quilts en verhalen en lapjes en gezellige ontmoetingen met bijbehorend theedrinken (en te veel calorieƫn).
Groetjes,
Anneke SK

Supergoof zei

Kworderverlegenvan,....
;o)

GRANNY'S HOUSE zei

Wat had ik er graag bij geweest, maar het zijn hier zulke drukke dagen, maar dank zij jou toch weer genoten en wat ziet ze er toch mooi en lief uit.

Groetjes
Ines

Guusje, zei

Het ziet eruit als een geweldige dag met veel mooie en prachtige quilts en ontmoetingen. Geniet nog maar lekker na. Fijne dagg.

carina zei

Een super gezellige dag! En nu lekker bijkomen!
Groetjes carina

mieke zei

Ik geloof meteen dat het gezellig is geweest.

Ria van Kasteel zei

Zo dat was weer een mooie vakantie met schitterende aandenkens. Fijn om even mee te genieten.

Groetjes van Ria ;0)

Klaske zei

Nou zo te lezen heb jij een superdag gehad!! Ingrid was in maart bij ons op de regiodag...Fijne dag Lida!

Ineke Hulzebos zei

Wat heb jij een leuke zaterdag gehad, nu lekker nagenieten!!!
Fijne zondag

marijke's crea zei

Mooi schilderij heb je aan de muur gekregen en.... was erg leuk om je weer te zien, ook ik heb erg genoten van het dagje van gisteren!
groetjes Marijke

Gerda Hartman zei

Wat een heerlijke tijd heb jij gehad en als toetje nog een geweldige presentatie van Supergoof. Fijne avond verder.

Erna Peekel zei

Ja die supergoof kan vertellen. Je hebt heerlijk genoten lees ik wel.

Groetjes,
Erna

Yvonne zei

Ha Lida, hebben we elkaar gemist gistern....maar het was ook zo druk dat het onmogelijk was iedereen te ontmoeten. Fijn dat je zo genoten hebt van de trunk show en je schilderij hangt prachtig, leuke herinnering aan je vakantie.

Hilde zei

Met deze reportage kunnen we meegenieten en prachtige quilts zien.
Groetjes.

Daniƫlle zei

Het was heerlijk he?! Dat was nog eens een trunkshow om mee te beginnen! XXXD

Chris zei

Wat zal je genoten hebben!!

marijna zei

Jij was druk met heen en weer rijden! Maar je hebt wel heel erge leuke dingen gedaan. Door jou foto's was ik er ook een beetje bij.

Sezoentje-Sonja zei

Wat had jij ook een leuke dag achter de rug Lida!
Ik vond het super om jou ook even in het eggie gesproken te hebben!
Je bent helemaal de lieve Lida zoals ik me je voorstelde,
lieve groetjes, Sonja