vrijdag 3 februari 2012

Iets opgeknapt!

Gisteren ging het iets beter en dus toen ik in de koelkast zag dat die vrijwel leeg was en het laatste brood in de broodtrommel ook al voor de helft verorberd was, besloot ik samen met DS de boodschappen te gaan doen. Ik startte de auto en reed naar de Lidl hier in het dorp en na de boel te hebben ingeladen wilde ik wegrijden, maar helaas: NIETS.

Even bellen met DP, nu die was zo druk die had echt geen tijd om te komen, dan de wegenwacht maar bellen dacht ik! Maar nee DS besloot de wagen aan te duwen en gelukkig kregen we hulp van een aardige meneer want ik ben nog geen fluit waard en die man startte na te helpen duwen de auto voor mij! Hup wij weer naar huis, waar thuis aangekomen de motor weer afsloeg en geen kik meer gaf! Vandaag gaan de mannen er naar kijken!
Even was ik bang dat ik uren in de auto zou moeten wachten op die aardige mannen van de wegenwacht, maar gelukkig dat hoefde niet!

Thuis gekomen de boodschappen opgeruimd, een tukje op de bank gedaan en daarna het eten klaargemaakt, oh ja tussendoor nog wel even aan blogbezoekjes gedaan.

Na het eten toch geprobeerd wat steekjes te zetten want deze aardige Engelse beer die bijna drie jaar lang overal mee naar toeging is helaas van de sleutelring af  gegaan, het bandje is volledig doorgesleten. Dus besloot ik een nieuwe sleutelhanger te maken en daar ik nog een borduurtje had liggen voor een sneeuwman die eigenlijk is om mooi garen aan te bewaren maar die ik wel heel leuk vind om een persoonlijke sleutelhanger van te maken heb ik er gisteren een paar steekjes voor gemaakt. Helaas had ik niet genoeg rood garen, dus daar moet ik nog een draadje van bijhalen en na een uurtje moest ik stoppen omdat mijn ogen gingen branden, toch al een leuk resultaat:


Vandaag weer wat steekjes zetten, dan is hij binnenkort hoop ik af om gebruikt te worden! Het gaat een stuk langzamer dan ik gewend ben, maar dat mag de pret niet drukken, ik heb weer wat steekjes gezet!!
Fijne dag!

27 opmerkingen:

inge zei

oei Lida, gelukkig waren die autotroubles nog rap opgelost! en beterschap jij!

Gerda Hartman zei

Beslist geen pretje met dit weer om langs de kant van de weg te moeten gaan staan. Fijn dat je weer wat bent opgeknapt. Fijne dag.

Cuny zei

Die foto heb je vast niet gisteren gemaakt. Ik schat niet in dat je gezellig in je blouse bij een (gevoels-)temperatuur van -15 graden zo naast je auto zult gaan staan met al die griep in je leden....
groetjes, Cuny

Jeanneke zei

Kun je zelf weer het rit aannemen, kapt je auto ermee...! Heb je voorlopig alles in huis? Ga lekker prikken en knap maar verder op.
Fijne dag en groetjes!

Dekenstikster zei

Goedemorgen Lida, ik ben een paar dagen niet op de blogs geweest en lees nu pas dat je ziek bent (geweest)
En dan die autopech :-( ziek maar lekker uit binnen !
Beterschap en groetjes, Wilma

Chris zei

Haha, waarschijnlijk het accuutje?? Hoorde net op de tv dat er heel veel accu's mee opgehouden zijn door de kou. Maar jouw accu laadt weer op gelukkig!! Fijne dag hoor.

ria vogelzang zei

Gelukkig dat je je weer wat beter voelt..
En wat heb je een geluk gehad met je autootje; dat die je toch nog thuis heeft gebracht......
De ANWB had het gisteren ontzettend druk; ik hoorde dat er mensen 2 uur op hulp hebben gewacht.....
Lijkt me verschrikkelijk (vooral als quiltster..... LOL....).
Een rustige dag vandaag en geniet van je warme huisje!!
Liefs, Ria.

Lupineke zei

Oh jee, wat een verhaal met je auto... voel jij je gelukkig weer beter, laat je auto het afweten! Ik lees meer verhalen over accu's en kou, ben benieuwd, want straks moet ik met onze auto naar de garage, heb er gisteren een paaltje bij de suup mee geramd (ongelofelijk balen!!!) dus hoop ik dat hij in ieder geval wel wil starten!! Succes met je schattige sneeuwmannetje! Liefs!!

Ellen zei

Wat goed om te lezen dat je je wat beter gaat voelen maar zeg je staat toch niet in je enkele blouse bij de auto toch, vertel me maar snel dat dit een foto is die je nog had liggen ;-)
Gelukkig dat hij na aanduwen wilde starten, ws de accu dat hoor je nu zoveel. Ga vandaag maar steekjes zetten hoor t'ís berekoud en het gaat ook nog sneeuwen , alles is in huis voor de inwendige mens dus wat wil je nog meer.

Fijne dag,
Groetjes, Ellen

GRANNY'S HOUSE zei

Daar moet je toch niet aan denken, dat je aan de kant van de weg moet staan met dit weer, brrrrrrrr.

Groetjes
Ines

AnitaS zei

Gelukkig dat het weer wat beter gaat. Maar overdrijf het niet en ga niet gelijk aan de slag. Fijne dag.

Cisca zei

Gelukkig dat je weer wat steekjes hebt kunnen zetten. Alleen daarvan knap je alweer een beetje op. Wat een gedoe met die auto, fijn dat hij het net tot thuis haalde. Dat beertje is een schatje, maar die sneeuwman wordt een goede vervanger.
Beterschap, knuffel, Cisca

yvonne zei

Oeps wat een geluk heb je gehad!!!
anders had je misschien heel lang moeten wachten in de auto...
Sterkte met opknappen ...

gr Yvonne

lia zei

Ooo dat is erg een auto die het niet doet en dan zo koud,gelukkig zijn er nog aardige mensen op de wereld die helpen.Gauw beter worden.
Groetjes Lia

Hilde zei

Goed te horen dat je weer beter bent. Nu je alles weer in huis hebt kan je lekker cocoonen, geniet van het winterzonnetje!
Groetjes

Jessie zei

Gelukkig zijn er altijd mensen die je helpen, en in dit weer is het geen pretje. Hopelijk heb je genoeg ingeslagen want er is veel sneeuw opkomst!

Mascha zei

Wat een ellende als je auto het niet doet. Hopelijk kunnen ze hem maken.
Groetjes Mascha

Johanna Zweden zei

Lida doe het nu toch eens wat rustiger aan, vandaag of morgen kan je niets meer, denk toch even aan jezelf

Duik je bed in, en laat de mannen eens voor je zorgen

beterschap

fijn weekeinden gr joke

Willy zei

Vandaag maar weer lekker binnen blijven en wat steekjes maken.
Groetjes

mieke zei

Oooohhh een auto die niet wil wat jij wil, ggggggrrrrrrrr.
Goed idee van DS om te gaan duwen.
Maar die bellende dame is vast geen foto van gisteren !
grtjs en rust goed uit.

Noa zei

ja als je boodschappen moet doen en er is niemand in de buurt moet je het zelf ziek of niet en dan terug dat de auto het niet doet pff gelukkig deed hij het weer en nu maar weer quilten

beteschap

Jasmijn zei

Ai das niet fijn met dit weer een kapotte auto.
Fijn dat je weer een beetje aan de slag kunt. Doe het maar lekker rustig aan hoor.
groetjes van ons allemaal

Gert zei

Potverdikkie, lees ik even een paar dagen geen blogs, zie ik dat je ziek bent. En dan ook nog een auto met kuren. Beterschap gewenst, en succes met je auto.

Erna Peekel zei

Gelukkig dat het weer wat beter gaat. Tja een auto met kuren moet je niet hebben maar met deze temperaturen staat menig auto aan de kant. Succes er mee.

Groetjes,
Erna

Josee zei

Met dit weer kun je beter geen problemen met de auto hebben....
Die beer verdient wel een nieuwe sleutelhanger.

Rennie zei

Hai Lida, Ja op autopech zit je dan niet te wachten. Gelukkig is alles weer opgelost.

Yvonne zei

Fijn dat je je weer wat beter voelt en wat heerlijk toepasselijk nu die leuke sneeuwman!