zaterdag 4 februari 2012

Heerlijke vrijdag!


Cars mc queen trapautoWas echt een heerlijke dag, ja ik weet het ben nog steeds snotverkouden en mijn keel is ook nog niet je dat, maar als DP de avond ervoor vertelt dat hij lekker een dagje vrij heeft genomen, dan kan mijn dag dus niet meer stuk! De wekker ging niet af, maar Tara maakte mij om kwart over zeven wakker en dus had ik lekker een extra uurtje geslapen, dan lekker gedoucht en samen met Tara een half uur buiten gewandeld! Het was heerlijk, de wind was weg en het was heerlijk fris! Thuis gekomen wat dingen in het huishouden gedaan, maar kleine dingen want mijn hulp kwam de rest doen en dus had ik tijd voor andere dingen. Omdat mijn auto nog niet in orde is met de wagen van DP naar de Gamma gereden en wat extra verf en kwasten gehaald en daarna snel nog even wat bij de C1000 en toen was de dag al bijna half om, maar DP en ik besloten naar de Makro te gaan en daar nog wat lekkere dingen in te slaan (hij kookt vandaag!) en toen we weer buiten kwamen was de wereld wit! Er lag een schitterend sneeuwkleed over de velden en toen we naar huis reden zagen we zwanen (waaronder een zwarte) en aalscholvers en honderden ganzen. Thuis gekomen namen we een lekker bakje koffie en oliebollen, gelukkig stond de kraam er nog! Want met een vaartje van 40 km. naar huis rijden betekende wel dat we pas laat thuis kwamen. Toen we lekker binnen zaten besloot Tara dat zij liever buiten wilde spelen in de sneeuw en dus ging zij lekker in de tuin aan het ravotten, wel een heel ander gezicht dan dit kleine zwarte bolletje van een jaar geleden:

Zal morgen proberen weer een paar foto's van haar te maken! En daarna verfde DP de laatste panelen in de gang en ik ging naar boven en sneed de laatste Amerikaans flanelletjes in blokken van 22 x 22 cm! Nu moet ik dus de blokken voor de onderkant gaan snijden en de tussenvulling blokken, maar iedere dag wat dan komt hij ook wel af!
En daarna heb ik nog even zitten knutselen en nu hoef ik nog maar één doosje te bekleden en dan zijn alle doosjes af, hier is het een na laatste, het allerkleinste maatje:


Ook dit borduurtje lag al meer dan een jaar te wachten om verwerkt te worden, zo en nu ga ik maar eens kijken wat ik vandaag wil gaan doen, ja de dingen die moeten zijn er wel (zoals wassen, grrrr.) maar er is ook tijd voor heel leuke dingen, maar goed dat lezen jullie dan morgen wel weer! Fijne dag!

17 opmerkingen:

Jeanneke zei

Bééldig doosje! Mijn hartje gaat ervan roffelen :>)
Fijn weekend!
Groetjes,

Jeanneke.

GRANNY'S HOUSE zei

Het lijkt wel bij het ouder worden, of de dagen tussen je vingers weg glippen, maar je hebt toch heel wat gedaan gisteren.

Groetjes
Ines

Lupineke zei

Hee, fijn dat je weer wat beter bent Lida!! En heerlijk zo'n dagje samen thuis! Eindelijk hier ook sneeuw, ik ben helemaal gelukkig, ga zo een lange wandeling maken! Fijn weekend en hopelijk ben je ook snel van je verkoudheid af! Liefs!!

marijke's crea zei

Heerlijk die honden in de sneeuw hè, kan van onze Beer ook zo heerlijk genieten als hij allerlei capriolen uithaalt in de sneeuw!
Fijn winters weekend,
groetjes Marijke

ria vogelzang zei

Gezellig zo'n dagje!! Vanochtend schijnt hier de zon op dat prachtige witte sneeuwlandschap!!!
(Wel is het hier nu -14...., terwijl de zon schijnt.....!!)
Geniet van je dag!!

Johanna Zweden zei

Wat een schitterend doosjes is ook dit weer geworden Lida, leuk dat je zo die borduurtjes gebuikt
Fijn weekeinden groetjes Joke

AnitaS zei

Wat een mooi doosje weer. Gelukkig dat je weer wat energie hebt. Fijne dag.

Guusje, zei

Wat een mooi en lief doosje. En wat ga je een leuke en heerlijk warme quilt maken. Fijn te lezen dat het al wat beter met je gaat.

Annelies zei

Wat een lief doosje. Beterschap !

mieke zei

Een schattig doosje.
En lekker toch als DP onverwachts een dagje vrij heeft.grtjs.

Dorothé zei

Wat een schattig doosje is dat geworden. En je stoere quilt ruiten zien er ook al zo comfortabel uit. Fijn weekend.

Jessie zei

Weer een schattig doosje, en sneeuw hier zijn gisteren maar 10 vlokjes gevallen. Fijn weekend!

Chris zei

Oliebollen!! Die passen wel bij dit weer. Gister begon het hier al om 9 uur te sneeuwen en in no time lag er 15 cm! En wat was het vandaag prachtig buiten!! Alles berijpt. Fijn weekend.

MarianneD zei

Gelukkig voel je je weer een stukje beter! Wat een schattig hartendoosje heb je gemaakt..een plaatje Lida! En die ruiten zijn ook leuk,dat zal vast een heerlijke quilt worden...;-)
Geniet van je weekend!

Marianne zei

superlief doosje !!
freubelgroetjes, Marianne

Anoniem zei

Wat een inieminie patroontje op dat doosje.
Heerlijk genieten hé van al dat wintermoois.

June D zei

Sending good wishes from San Diego...