zondag 18 december 2011

Steekjes etc... en lapjes!

Gisteren naar de Midwinter-stitchers geweest bij Liezbeth en daar weer heel wat steekjes gezet, het was er weer heel gezellig met het atelier in kerstsfeer:

 

Beeldschoon toch al die schattige sokjes die aan de balken hingen en ook de andere leuke dingen die er overal waren opgehangen! Ik zette heel wat steekjes niet dat het vlot ging, juist helemaal niet, het duurde nog wel even voor ik de slag te pakken had! De eerste steekjes werden weer net zo snel uitgehaald als dat ik ze maakte, maar daarna ging het redelijk, dit is mijn resultaat tot nu toe:Ook de anderen waren lekker bezig, vooral Daantje ging weer als een trein!


Maar ook een aantal van de spulletjes waarin men haar borduur benodigdheden mee had genomen trokken mijn aandacht, kijk maar eens:

       


Ook was de nieuwe Primitive binnen en dus ging die ook meteen mee naar huis, net als een schattig borduurtje van huisjes dat ik vorige keer zag hangen en waarvan nu het patroontje weer binnen was, zo leuk!! 

Ook werd ik verwend door mijn vriendin Bep, van haar kreeg ik de Kerst editie van de Jeanne d'Arc living en daarnaast ligt een patroontje dat ik van haar zusje Anja kreeg!

Ik kreeg ook nog een beeldschone kaart, maar die laat ik jullie morgen zien, wie wat bewaart heeft wat!! Maar ik heb vandaag genoeg om lekker in te neuzen en misschien kan ik ook nog aan iets nieuws beginnen, maar ook dat zien jullie morgen dan wel!

Oh ja en voor ik het vergeet, hier zijn de vrolijke lapjes van deze week! De meeste heb ik van Lia  gekregen, volgende week hoop ik jullie te laten zien hoe het er in het geheel uit ziet!


Zo straks even bij de andere sprokkelaars gaan kijken!
Fijne dag met veel vrolijke steekjes!


14 opmerkingen:

Judith zei

Wat enig, oh ik zou ook naar Liesbeth gaan wanneer ik dichterbij wonen zou.... Het ziet er echt heel gezellig en warm uit.

Hilde zei

Ik denk net hetzelfde als Judith, kan niet bedenken waar dit bij ons te vinden zou zijn. Je hebt weer een bijzondere dag gehad!
Groetjes

Annelies zei

Je hebt een gezellige dag achter de rug.
Fijne zondag !

Anita - Vlijtige Handjes zei

Ja ik heb ook altijd het idee dat in het westen van het land meer te vinden is dan hier in Brabant. Het was weer genieten.
Groetjes Anita

Anoniem zei

Heerlijk he, om zo met elkaar te werken, te kletsen, elkaar te inspireren en dat allemaal in kerstsfeer! Geniet van deze (natte) zondag! Lieve groet Lupineke

carina zei

wat een gezellige dag weer. En lekker verwend. fijne zondag groetjes Carina

AnitaS zei

Weer zo'n gezellige dag. Je hebt weer mooie patroontjes meegenomen. Dat wordt nog harder doorwerken.

Guusje, zei

Wat heb je veel gedaan afgelopen dagen, en wat een mooi kussentje heb je gemaakt. Gezellig naar Liezbeth lijkt me zo leuk wie weet pak ik ooit in de toekomst een keer de trein en kom ook die kant een keer op. Je aankopen en cadeautjes zijn ook weer om te smullen. Deze week komt er nog niets met de post naar je toe gevlogen.

Anoniem zei

Beste Lida,
Vindt je het echt zo verwonderlijk dat jouw blog in zoveel landen gelezaen wordt? Ik al je uit de droom helpen: Als je jouw blog eenmaal hebt gevonden MOET je gewoon weten wat er die dag/avond weer gemaakt is. Het is een genot en inspiratie om jou te volgen. In mijn geval al helemaal want je hebt mijn smaak.
Ik wens je fijne, warme feestdagen en een gezond, gelukkig en bovendien een creatief 2012 !
Hartelijke groet,
Jeanny (zonder blog)
PS. Ik benijd jullie omdat er zoveel clubs en bee's zijn.

Jessie zei

Wat ben je toch een bofferd waar je overal naar toe kunt gaan. Als ik naar de dichts bijzijnde handwerkzaak wil gaan, moet ik eerst een uur reizen met trein en bus. Maar ik gun het je van harte.
Neem eens een kijkje op de site van casa cenina, hij staat bij mijn links!

Willy zei

Wat ziet het er daar gezellig uit in het atelier en allerlei mooi borduurwerk. Veel plezier met je cadeautjes.
Fijne zondag, groetjes

Mascha zei

Wat laat je weer een hoop mooie dingen zien. Groetjes Mascha

Erna Peekel zei

Het ziet er weer allemaal super gaaf uit.

Groetjes,
Erna

mieke zei

Mooie lapjes en leuke borduurtjes van een gezellige bijeenkomst.
grtjs Mieke