zaterdag 17 december 2011

Ik vind het ongelooflijk....en een affo!

Ik kijk iedere dag even naar mijn statistieken en ben iedere keer weer verbaasd waar mijn lezers allemaal vandaan komen! Ik vind het echt ongelooflijk dat er mensen uit Zuid-Korea, USA, Zuid Amerika (Brazilië, Chili, Peru en Suriname), Rusland, Australië en heel West Europa komen neuzen! Gisteren waren dit de bezoekers:En deze week kwamen ze al hier allemaal vandaan:En als ik op de maand druk krijg ik dit te zien, dan snappen jullie vast dat er van dit plaatje niet veel klopt, want Zweden is plots weggevallen en ook Zuid Amerika, maar toch:47 bezoekers uit Zuid Korea, wat hebben die toch hier te zoeken, denk ik dan! Maar blijkbaar vallen mijn verhaaltjes in de smaak, want Tsjechië en Oostenrijk zijn er nu ook weer bijgekomen, ik denk dat ik op moet gaan passen dat ik niet buiten mijn schoenen ga lopen, want jullie weten al dat ik al zo slecht loop! LOL!!  Hebben jullie dat ook? Ik bedoel van zo ver of kijken jullie er niet naar? Daar ben ik dus wel nieuwsgierig naar!!

En ik heb gelukkig ook wat gedaan gisteren dat ik kan laten zien, ik bedoel naast het feit dat de strijkmand leeg en de kasten vol zijn! Halleluja!!
Kijk deze steekjes zijn erbij gekomen:


Oftewel dit is het resultaat van mijn steekjes! Het patroontje is van haar en met wat kleine aanpassingen die werden geïnspireerd door een andere blog, i.p.v. een klein figuurtje onderaan te borduren heb ik daar een paar parelmoeren hartjes knopen gezet. Links een kantje en een fluwelen biesje maken de voorkant af, aan de achterkant een lief stofje:


Ik ben heel blij met het resultaat, ik had echt behoefte aan een affootje, want die grote projecten zitten of tegen of liggen te wachten op herstel van mijn arm en dus gaat dat allemaal nog lang duren! Zo en nu weer verder met mijn grote borduurwerk! Fijne dag!

29 opmerkingen:

carine zei

Te gek voor woorden hoor! de Affo's volgen bij jou op maat 8 Gefeliciteerd met dit mooie werkje. Geniet ervan... dikke knuffel ! Carine

Johanna Zweden zei

Ja je vraagt je wel eens af! waar komen al die mensen vandaan
Mooi je borduurwerkjes Lida,
Fijn weekeinden groetjes Joke

Nardy zei

Erg leuk speldenkussentje Lida! Het staat mooi met de knoopjes erop, dat maakt het net weer iets anders hè? Fijn weekend, groetjes Nardy

Sezoentje-Sonja zei

Wat een prachtig werkje heb je weer gemaakt zeg, je werkt het ook meteen af met alles erop en eraan, dat zijn dingen die bij mij meestal een tijdje duren.Maar....ik heb een werkje afgeborduurd en ga het vandaag ook afwerken, goed hè! Je ziet het nog verschijnen.
En nu ga ik ook eens kijken naar mijn statistieken, doe dit dus eigenlijk nooit maar nu ben ik wel benieuwd.Fijn weekend, liefs, Sonja

Jeanny zei

Geweldig, dat je het kussentje al helemaal klaar hebt. Ziet er snoezig uit.
Tja die bezoekers, leuk toch ?!?
Lieve groetjes.

Anoniem zei

Wat een prachtige dingen maak jij. Ik was ook met de letterbak begonnen, niet wetende dat het zo "in"is.
Leuk hoor.
Gr. Marion

Jessie zei

Mooi je kussentje, en natuurlijk moet je er je eigen draai aan geven.

Hilde zei

Al die bezoekers weten dat er veel te zien is op je blog! Weer een mooi borduurwerkje. Je zit niet stil blijkbaar, maar dat geeft een goed gevoel, niet?
Fijn weekend.

Monica zei

Wat een schatje is dit kussentje, en een affo geeft weer zo'n tevreden gevoel hè. Ja, ik vraag mij ook wel eens af wat die mensen van all over the world bij mij zoeken :-)

Annelies zei

Leuk toch. al die mensen die je blog bezoeken.
Fijn weekend !

katrien zei

Wat een mooi kussentje.

Lupineke zei

Gaaf Lida, Blogland wordt Blogwereld! En wat kun je trots zijn op je Affo! Het is heel erg mooi geworden! Het leuke is juist, dat je er een persoonlijk tintje aan geeft, met extra dingetjes, dat doe ik ook altijd met ideeën van Internet of anderen! Heel fijn weekend, lieve groet Lupineke

Gerda Hartman zei

Wat een schatje. Fijn weekend verder.

marian zei

Heerlijk gevoel geeft dat als je iets af hebt. Ik heb ook veel grote projecten liggen die schreeuwen om aandacht. Ik ben met de laatste loodjes voor de kerst(kaart) bezig.
Fijne dag,
Groet Marian

petronella zei

Die merklappatroontjes blijven leuk om te maken, en een AFFO geeft weer een goed gevoel!Fijn weekend!

AnitaS zei

Mooi borduurtje weer. Deze heb ik ook opgeslagen. Fijne dag vandaag.

mieke zei

Heel leuk zoveel lezers.
Ik kijk ook af en toe, maar vraag me toch af in hoeverre het klopt.
Ik weet nl zeker dat Joke en Jolie op mijn blog komen, maar Zweden en Turkije staan er bij mij niet bij !

Willy zei

Hej Lida, je borduurkussentje is mooi geworden, ik heb het patroontje ook opgeslagen.
Hier ook veel Russen, maar dat is spam, dus geen veilige bezoekers. Het kan geen kwaad als je maar niet op de linkjes klikt!!!
Groetjes

Home and Lifestyle zei

Leuk is dat hè, dat je blog over de hele wereld uitzwaait!! Ik ben ook vaak verbaasd, volgens mijn gegevens komen ze uit 99 landen, waarbij ook de meest vreemde namen bij vermeld staan. Blijkbaar zijn we boeiend buiten de grenzen om ;-)!

Fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

Ane Scherrer zei

Dear Lida!
One more reader from Brazil. Quilting and stitching are world wide passions! So we find each other! One more funny thing: my father is dutch! :)
Brazilian kisses...

Bietje zei

Leuk he die statistieken! Als alle mensen nou een reactie plaatsen, wat zou dat een prachtige mix worden van alle landen. Bloggen verbroedert.

Mascha zei

Ik vind je affo geweldig. ik heb het patroontje ook opgeslagen. wie weet iets voor de kerstvakantie!
Groetjes Mascha

Judith zei

Lida ik voel helemaal met je mee. Idioot toch dat er zoveel mensen bij je komen kijken. Zelf spiek ik ook altijd, verbazingwekkend. Maar leuk toch dat er gelezen en gereageerd wordt!! Ik geniet er altijd enorm van. Geniet van je zaterdagavond! Groetjes, juud

Klaske zei

Ja, ik kijuk ook weleens naar de statstieken, Brazilië, Argentinië, Rusland ze komen overal vandaan. Wat is het blogwereldje dan groot hé?!
Fijne avond!

margaquilt zei

Dat is een schatje geworden.
En zo snel mooi hoor.
Groeten
Marga

Anoniem zei

Wat heb je veel kijkers uit verschillende landen! Het is dan ook leuk om regelmatig bij je langs te komen, dus ik kan het me wel voorstellen :)
Je creatie ziet er weer leuk uit!

Groetjes,
Esther

Heleni zei

Wat een prachtige borduurtjes Lida. Helemaal mijn stijl.
Ja enig hè, dat mensen van zo ver weg, ons hier kunnen vinden. Ik kijk ook regelmatig waar ze vandaan komen en geniet er echt van.

groet Heleni

Wieke van Keulen zei

Prachtig, je speldenkussen (of ga je er mee gooien. Wat schrijf je toch een leuke blog. En, grappig dat je daar naar kijkt, ga ik morgen ook eens doen, maar verder dan Noorwegen kom ik vast niet...

willeke zei

Heerlijk bijgelezen (en genoten)

groetjes,