dinsdag 29 november 2011

Tara's dagboek!

Ik lag gisteren nog lekker te dutten in mijn bench, toen ik allemaal lawaai hoorde voor de deur! Ik begon meteen te blaffen om het vrouwtje te waarschuwen, maar die vertelde mij dat het goed was, maar ik vertrouwde het niet! Ben dus na het ontbijt toch naar buiten gegaan en ik heb die mensen die een kuil groeven naast de voordeur en in de weg, wel even laten weten dat ik het niet pikte!


Wat denk je? Komt het vrouwtje en neemt mij weer mee naar binnen, allemaal leuk en wel, maar ja dan moet ik wel iets te doen hebben binnen toch? Eerst kreeg ik een kauwstok, maar toen ik daar lekker mee aan het gooien was, zei het vrouwtje dat het zo niet kon, goed het kwam een keer op de glasplaat op de tafel, maar daar kon ik toch niks aan doen! Maar toen kreeg ik een nieuwe bal, nu ik weet wel dat ik daar mee moet spelen, maar hij is ook heerlijk om op te kauwen en dat vind ik eigenlijk nog veel leuker!


 Maar toen nam de vrouw dat herrieding uit de kast en die begon mijn bal op te eten! Nu dat pikte ik dus niet, ik heb geblaft!!

Geloof me maar de buren hebben mij wel gehoord! Gelukkig gingen de mannen toen op de straat verder en dat ene apparaat wat zo'n herrie maakte verdween en toen mocht ik weer naar buiten, maar geloof maar ik heb ze allemaal goed in de gaten gehouden! Gucci liep ook maar een beetje op en neer door haar hok, die vond al die herrie ook maar niks, kijk eens wat een rond bolletje het nu is, ze heeft een lekker vol vachtje en een dikke buik voor de winter!


Weet je het vrouwtje ging toen ze klaar was met opruimen aan de tafel zitten en maakte wat letters, ik weet niet wat het zijn, maar ik weet wel dat ik die bak maar beter met rust kan laten, want dan wordt ze toch boos! Kijk zulke dingen zijn het, er zijn er weer twee bijgekomen:Zo dat was het van mij, ik ga naar buiten spelen met Gucci en de boel in de gaten houden! Fijne dag en een poot van mij,
Tara.

27 opmerkingen:

marijke's crea zei

Woef, we moeten het toch allemaal in de gaten houden en... ze storen in onze slaap die herrie makers...
Vorige week stond er ook een voor het keuken raam het baasje had het geklop niet gehoord maar ik wel gelukkig houdt hij mij in de gaten zodat hij opstond om hem te woord te staan!
Krijg wel een bot voor het opletten en dat is nooit weg toch!
Fijne dag, woef
Beer

petronella zei

Weer een gezellig verhaal, ook een leuk dier, Gucci, maar geniet ook van je mooie letters....

Gerda Hartman zei

Tara, je bent er maar druk mee. Hier zijn de poezen als de dood voor dat herrie ding, dat iedere morgen uit de gangkast komt. Het vrouwtje heeft weer flink haar best gedaan. Fijne dag.

Willy zei

Hopelijk hebben jullie vandaag een rustiger dag en veel tijd om nog een letter te maken.
Groetjes

Lupineke zei

Lieve Tara, wat zou het leven van het vrouwtje toch saai zijn zonder jou!! Gelukkig maar, dat jij de boel zo goed in de gaten houdt! Een dikke knuffel voor jou en het vrouwtje, liefs Lupineke

Johanna Zweden zei

Ik weet nu hoe groot Tara is, en ik was een beetje bang voor haar!! maar het is een lieverd voor jullie, maar ik denk dat als je de deur open doet en de werkmannen haar zagen, ze meteen het op een hollen hebben gezet grinnik.
Wat raar dat ze dat even niet gezegd hebben tegen je dat ze een gat gingen graven!
Je letterbal is schitterend aan het worden
Groetjes Joke en een fijne borduurdag

GRANNY'S HOUSE zei

Groot gelijk, je moet als hond alles in de gaten houden, als je het niet doet heeft de vrouw weer wat te zeuren ;-))

Groetjes
Ines

petronille zei

Je letterbak wordt wel heel mooi!

margaquilt zei

Het is ook wel moeilijk voor Tara om te weten wat goed volk is en wat niet.
Groeten

Marga

Jessie zei

Je kunt het altijd zo leuk vertellen, zou een goede schrijfster zijn! De bak wordt met de dag mooier.Fijne dag nog!

quiltlodge gerda zei

Lieve lieve Tara, tja het valt niet altijd mee om een hond in mensenland te zijn he. Maar ik vind dat je het er reuzegoed van afbrengt hoor! En je vrouwtje boft maar met een hond zoals jij. Hopelijk is het vandaag wat rustiger in je roedel, sterkte en een poot van mij.

Sezoentje-Sonja zei

Wat heeft die Tara van jouw een "lekker" hondeleven, haaha, ze maken wat mee op een dag hè!
Maar ze is wel héél slim doordat ze heel goed weet dat ze van je prachtige letters af moet blijven :)))
Fijne dag verder, liefs, Sonja

Mupminoes zei

Knap van je Tara, dat je zo mooi en leuk kan schrijven

Chris zei

Wafwaf, goeiemorgen Tara. Jij was toch gelukkiger vanmorgen dan ik hoor. Ik moest naar de dokter, brrr! Maar ik gedraag goed hoor, dat zeggen ze elke keer en ik krijg ook altijd snoepjes. Ze moesten zo nodig weer aan mijn achterkantje zitten!! Ik kan het ook niet helpen hoor. Ze noemen het ontsteking en fistels en zo. Nou ja, ze heeft even goed geknepen en het lijkt nu weer een beetje schoon. Maar helemaal over gaat dat niet meer hè op mijn leeftijd. Ze zeggen dat ik al meer dan 98 ben. Maar ik voel me nog gelukkig hoor, ondanks de slapte in mijn spieren. En de baasjes houden verschrikkelijk veel van mij. Nou Tara en bazinnetje, geniet maar van elkaar en als ze nog een keer zo'n kabaal maken, dan vraag je maar om oordoppen. Wafwaf!! Max.

Anje-Grietje zei

Tara wat heb jij een heerlijk leven en een lief Makkertje en knap Lettervrouwtje, een Boffertje ben je.....
Groetjes van onze Quibelle.

Anoniem zei

Och lieverd.. wat heb je een drukke dag achter de rug! Neem het er vanavond maar lekker van ;o)

Anoniem zei

Lieve Tara, wat heb jij een bezig baasje ! Logisch dat jij je ook eens wilde laten horen; goed gedaan. Enne....ik geef je een goede raad: BLIJF VAN DAT DING MET DE LETTERS AF!!!! Zeg maar tegen je baasje dat het geweldig wordt.
FLinke aai,
Jeanny

AnitaS zei

Tara, je hebt het maar druk met goed op het vrouwtje passen.Die dingen heten letters en wij vinden dat het vrouwtje dat heel mooi kan. Maar daar moet jij van afblijven. Ga maar lekker buiten spelen.

Rian, zei

Hallo Tara, ik vind dat je je kranig geweerd hebt hoor. Keep watching! 't is tenslotte wel jouw huis en tuin, he? En gelukkig heb je wel goed begrepen dat je van die bak met letters af moet blijven, want owee... als dáár toch het zelfde mee zou gebeuren als met je bal... berg je dan maar.
Zeg Gucci maar gedag van mij, en ik vind haar 'lettertje' erg leuk.

sylvia zei

het was weer een feest om je blog te lezen: zo gezellig!!!
groetjes, Sylvia

MarianneD zei

Ha die Tara,jij houdt net als ik van spelen en gooien! Dat kan ik ook zo goed zegt het vrouwtje maar van dat gooien wordt ze geloof ik ook niet zo blij...;-)En waaks ben ik ook als de beste! Maar als ik begin neemt die oude tekkeldame het over..en die houdt niet meer op..mijn vrouwtje wordt er zo nu en dan gek van zegt ze! Houdoe!
Lexie

Guusje, zei

Wat een belevenissen toch en dat allemaal op een dag. Je bent er wel erg druk mee hoor.

Erna Peekel zei

Ja Tara alles in de gaten houden is zwaar werken. Enne dat enge ding vind mijn Puck ook maar niks. Je vrouwtje heeft al een mooie letterbak. Groetjes, Erna en een pootje van Puck

Audry zei

Ha die Tara, je maatje Mix hier.
Wat vreselijk die herrieding zo voor je neus zeg, goed dat je er wat gezegd heb hoor. Al denk ik soms dat die mensenlui niet helemaal begrijpen wat wij ervan zeggen. Wat gemeen van het vrouwtje dat ze het herrie ding pakt terwijl jij lekker bezig was met je nieuwe bal. Ik was een paar daagjes terug lekker op de stoel van het vrouwtje gekropen toen ze naar dat klein hok in de gang was gegaan, maar toen ze terug kwam, begon ze gelijk te mopperen dat ik niet op het borduurlap mocht gaan liggen. Ik heb toen maar gemompeld dat ze d'r spullen ook moest opruimen als ik daar ga liggen, maar ik geloof niet dat ze dat helemaal met me eens was, wat ze mopperde daarna nog steeds dat ik een haarbal was of zo. Snap jij dat nou??? Nou als ik jou was zou ik bij dat ene ding ver weg blijven!!! Hey maatje, zie je hopelijk snel weer, maar dan moet mijn baasje wel weer een weekendje vrij zijn zegt het vrouwtje anders schijnt het niet te kunnen, zucht.......
Dolle groet, Mix

mieke zei

Hèhè, je zult toch een hond hebben ! Je ziet er wat mee af.
Gucci is een cavia ? s'Winters buiten ?
grtjs Mieke

Josephine zei

Hoihoi! Is Gucci een das? Ik ga er maar van uit dat het geen stinkdier is....

Marie-Antoinette zei

Je bent een brave hond Tara.Wie legt er nu een gasplaat in de kamer? Mensen doen soms heel rare dingen maar je vrouwtje kan wel heel mooi borduren. Geef je baasje maar een extra lik, dan is hij vlug weer beter.