zaterdag 24 september 2011

Volle vrijdag!

Gisteren na thuis weer een topje van de berg te hebben gestreken in de auto gestapt en naar Cora in Schiedam gereden, waar we maar met een klein ploegje waren, omdat er een stel een weekend op stap waren. Ik heb daar lekker zitten borduren aan mijn Loose Feathersclub borduurwerk en ik heb nu ook de derde aardbei erop staan!
Jullie zien dat ik nu bijna aan de vogel mag gaan beginnen, dat lijkt mij geweldig om te doen!
Nadat het tijd was om naar huis te gaan, ben ik weer in de auto gestapt en nu doorgereden naar Dordrecht (Tara werd verzorgt door de buurvrouw!) en bij Mams de koelkast gaan controleren en daarna boodschappen gedaan, normaal doet een van mijn broers dat, maar die is afgelopen dinsdag gevallen van zijn ladder en daarom gingen Mams en ik vanmiddag even bij hem kijken. Toen we bij zijn huis aankwamen zat hij lekker in de tuin in het zonnetje, maar wel in een rolstoel, want hij heeft twee voeten in het gips.
De ene voet heeft een simpele breuk en zit al in het juiste gips, de andere moet a.s. dinsdag worden geopereerd, dat is een heel lastige en gecompliceerde breuk, maar de doktoren zeggen dat het goed komt, hopen maar! Voorlopig is hij dus aan zijn rolstoel gebonden (met een been recht vooruit op een steun) zou je zeggen, maar nee hoor niet die bezige broer van mij, die doet knie beschermers om en kruipt op zijn knieën door het hele huis, tot naar de zolder toe! Nu maar hopen dat hij niet ook zijn nek breekt! Zo ik slaap vandaag lekker uit en daarna boodschappen doen en lekker genieten van de zon, jullie ook? Fijne dag!

17 opmerkingen:

Johanna Zweden zei

Sterkte broer, en lief dat jullie even naar hem toe zijn geweest.
Wat word je borduurwerk mooi Lida.
Groetjes Joke en een fijn weekeinden

AnitaS zei

Wat een mooi borduurwerk. Je hebt een stoere broer maar het lijkt me wel heel lastig voor hem.

katrien zei

Heel mooi je borduurwerk.En wat sneu voor je broer,2 voeten in het gips.

Annelies zei

Wat wordt dit weer een prachtig borduurtje. Fijn weekend !

Stefanie zei

Machtig, hoe krijg je het voor elkaar om twee voeten te breken... oei oei wat een ellende! Wens hem maar heel veel sterkte met de operatie! Prachtig wordt je borduurtje, echt heel erg mooi! Hier hou ik van! Fijn weeken, lieve groet Stefanie

GRANNY'S HOUSE zei

Dat zou ik ook doen, stilzitten is voor mij ook een straf.
Ik denk dat je daareen prachtig borduurtje voor aan de want zal hebben.

Groetjes
Ines

jeshardanger zei

Wat een pechvogel, en je borduurtje wordt heel mooi!

Janny de Roo zei

Mooi borduurwerkje enneh.....kom jij wel eens door die strijk heen...?

Inge zei

Prachtig, prachtig, je borduurwerk.
Enne..... die broer van jou doet me aan iemand denken, ja aan jou dus, hihi..... Lekker stoer en vooral dóórgaan en je door niks en niemand tegen laten houden....LOL Wens hem maar sterkte!

Fijn weekend,
Inge

Marijna zei

Je borduurwerk is mooi aan het worden! Een heerlijk werkje denk ik. wel vervelend voor je broer. In gedachten zie ik heb door het huis kruipen en daar kreeg ik toch even een lach kriebel van!

Berna zei

Prachtig dat borduurwerk! En beterschap met je broer. Goed weekend!

Chris zei

Hè jakker, twee voeten in het gips, dat is lastig!! Lief dat jij zijn taak hebt overgenomen, maar ik weet dat je het graag voor je moeder doet!
Mooi borduurwerk Lida. Fijn weekend en liefs van mij.

Anita - Vlijtige Handjes zei

Het wordt mooi!!!! Gezellig het prikken en vandaag kon het in het zonnetje. Ook ik dacht..... Het zit dus in de familie.

Cisca zei

MOOI, je borduurwerk, zeg. Wat een val, hij heeft nog geluk, dat hij zijn nek niet heeft gebroken. Ja, ook ik denk, dat zit in de familie. Ik hoop, dat de operatie meevalt en dat het allemaal goedkomt. Sterkte voor hem!
Knuffel, Cisca

Antje uit Urk zei

Sterkte, broer van Lida!

Wat word dat toch een mooi borduurtje!
groetjes,

carine zei

Lida , wens je broer veel beterschap toe, en dat alles te goede komt ! Weerom een mooi werkje die je daar toonde. Ik wens jezelf ook een beetje rust toe, geniet als je kan van je dag en een hele dikke knuffel van mij Carine

Anoniem zei

leuke lapjes hoe groot zijn ze?? Ja als je inmobiel wordt ga je weer wat verzinnen, maar ik vind het wel griezelig, Naar boven kan ik me indenken , maar naar beneden.... O hemel niet nog een valpartij. Sterkte met alles Basje