vrijdag 23 september 2011

Tara's dagboek!

Goedemorgen dames, ik mag eindelijk ook weer eens een berichtje schrijven, maar ik begreep van het vrouwtje dat het niet haar schuld is dat ik moest wachten! Ja, ja, maar ondertussen heeft zij dus al een heleboel berichtjes op de blog geschreven en ik nog niks!!


  Maar hier zien jullie mij dus even liggen in mijn buitenverblijf! Normaal lekker opgeruimd maar die grote boom laat nu al zijn bladeren vallen en we kunnen dus wel aan het blazen en vegen blijven!
Hier zien jullie mijn vriendinnetje Gucci, dat is zo'n leukerd, we drukken vaak de neuzen tegen elkaar en zij klimt gewoon omhoog in het gaas om bij mijn neus te komen! Ja de anderen zijn ook wel aardig hoor, behalve Nijntje, dat is zo'n bange schijtert, als ik haar hok kijk rent ze meteen haar nachthok in!


De fretten Cream en Sugar zijn gelukkig niet bang als ik ga blaffen en ik lig vaak lekker onder hun hok te kijken hoe ze spelen en door de buis naar beneden glijden, dat zijn donderstenen hoor! Ze klimmen ook graag bij het vrouwtje op haar nek en willen altijd even achter hun oren worden gekrabbeld, ja het zijn wel verwende beesten, die bijna de hele dag in hun hangmat liggen te pitten!

 Maar hier zitten ze dus te wachten tot het vrouwtje hun deurtje opendoet en het bakje met eten gaat vullen! En als jullie je afvragen wat ik hieronder aan het doen ben, nu dat is simpel! Gucci krijgt altijd heel lekkere brokjes en daar ben ik ook gek op en als het eten in haar hok wordt gestrooid dan gooit het vrouwtje meestal wat ernaast en dat is dus voor mij! (Volgens mij doet ze dat expres!!)14 opmerkingen:

Hubertine zei

Wat een heerlijk leventje!!!! Baasje zorgt goed voor jou en jij zorgt goed voor het baasje!!
Groetjes, Hubertine

Gerda Hartman zei

Het vrouwtje heeft het maar druk met jouw en je medebewoners. En dit weekend kun je heerlijk genieten want het wordt mooi buiten weer! Pootje!

AnitaS zei

Ha Tara mocht jij nu ook op het nieuwe blog schrijven. Je hebt wel lang moeten wachten he. Maar dat is niet zo erg want zo te zien heb je het druk genoeg. Groetjes aan het vrouwtje.

Quiltendewilma zei

Wat heerlijk om weer wat van je te horen,..

Chris zei

Ha die Tara. Hèhè, eindelijk mag jij weer eens schrijven. Ja, lastig hè, al die bladeren op je kop. Maar die brokjes maken veel goed. Je hebt toch maar een lief vrouwtje hoor!! Groetjes en een poot van mij, Max!

Jessie zei

Tara, jij boft maar met zo'n vrouwtje en je medebewoners.

GRANNY'S HOUSE zei

Wat heb je toch een hondeleven, lijkt me heerlijk.

Groetjes
Ines

Johanna Zweden zei

Wat een heerlijk honden leven heb je Tara, en fijn dat mams toch even je achter de computer liet om je verhaal te zoen.
Groeten aan het vrouwtje
Groetjes joke

Nuestras meriendas y manualidades zei

Hola Lida, veo que le gustan los animales igual que a mi . Y muchas gracias por sus comentarios
Saludos desde La Linea Mayte

Marijna zei

Nou Tara, jij boft dat het vrouwtje ook wat voor jou laat vallen. Je bent wel goeie maatjes met de fretten zie ik. Nog veel plezier hoor met elkaar.

Joke zei

Ach Tara, wat heb je toch een heerlijk leventje. Groetjes aan je vrouwtje van ons vrouwtje en een poot van ons.
Pooh en Beer

Cisca zei

Nou, nou, wat heeft jouw vrouwtje het druk met jullie allemaal en wat goed van je dat jij alles zo goed in de gaten houdt. Fijn dat je dat allemaal eens mocht vertellen. Zeg maar tegen het vrouwtje dat haar borduurwerk erg mooi wordt.
Knuffel, Cisca

Marie-Antoinette zei

Gelukkig gaat het weer goed met je. Je kunt nog steeds leuke verhaaltjes schrijven die ik heel graag lees. Doe je even de groetjes aan je vrouwtje?

Antje uit Urk zei

Fretten, wat leuk en wat is Tara lekker groot en mooi geworden!
groetjes,