dinsdag 13 september 2011

Gisteren was ik dus bezig met...

het in elkaar zetten van een nieuwe top! Vorige week kocht ik een panel bij Cora  met nog wat andere lapjes en nu zit ik dus uit te vogelen hoe het geheel moet worden! Ziet er al aardig uit, maar is er nog niet helemaal. Kijk dit is het tot nu toe!
Verder vond ik toen ik de kast opruimde mijn strippenquilt weer terug, die zat nota bene in een andere Ufo gerold en dat terwijl ik er al zoveel werk aan had gedaan, kijk de applicaties zitten er allemaal al op en nu ga ik dus verder met het doorpitten van deze, maar wel met de hand, want wat ik al af heb met de naaimachine ga ik weer uithalen, dat ziet er echt niet uit!
Zo en vandaag ga ik dus lekker naar Leiden en daar op mijn gemak de tentoonstelling van het Gilde bekijken en misschien vind ik nog iets leuks in een van de winkeltjes, ik zoek nog een donkerrode rozenstof, wens me maar succes! LOL!
Zo dat was het voor nu, fijne dag!!


14 opmerkingen:

Guusje, zei

Ik heb even bijgelezen was een paar dagen achter, wat een prachtstukken laat je weer zien de zijde quilt erg bijzonder maar ook erg mooi. En wat ben je met een mooie bezig, de strippenquilt vind ik ook een plaatje wat is het heerlijk om zoveel ufo's af te werken he tenminste dat vind ik en verder heel veel plezier vandaag.

AnitaS zei

Die stof met de vogeltjes ziet er schattig uit. Je strippenquilt is ook te mooi om een UFO te blijven. Veel plezier vandaag.

Stefanie zei

Lieve Lida, wat ben je toch weer super ijverig! Je ufo's worden prachtige affo's, heel mooi! En wat een giga verzameling heb je inmiddels gemaakt! Heel veel plezier in Leiden vandaag, lieve groet Stefnanie

carine zei

Hallo Lida veel succes met je zoektocht naar je stofje, en veel plezier bij de tentoonstelling van mooie werken! Je nieuwe top ziet er weer stralend uit! . Groetjes en dikke knuffel Carine

susana zei

Veel plezier in Leiden!
Vergeet je hutkoffer niet voor al die lapjes in mee gaat nemen haha
groet Susi

Anoniem zei

Beide projecten zijn zeker de moeite van het afmaken waard.
Met stof kopen in Leiden zal het wel loslopen

Janny de Roo zei

Veel plezier in Leiden !
Ben benieuwd wat je verder met de vogeltjes gaat doen.

Inge zei

Je nieuwe werkstuk ziet er toch al heel mooi uit, hoor. Wat een schattige stof met die vogeltjes.
Het lezen van dat stukje over een top die verborgen zat in een andere UFO bezorgde mij acuut de zenuwen LOL Ik zag onmiddellijk mijn stapel weer voor me. Ik durf niet eens in de kast te kijken, té erg!!
Ik hoop dat je een leuke dag hebt in Leiden, lees het wel hier. Ik laat de tentoonstelling dit jaar aan me voorbijgaan. Te druk met andere dingen.

Knuffel,
Inge

Willy zei

Hoi Lida, zo heb je er in éne weer een heleboel projecten bij en blijf je lekker bezig. Ik ben benieuwd naar de volgende update van de vogelquilt. Fijne dag in Leiden!

Klaske zei

Veelm plezier daar in Leiden! Er zal vast nog wel een mooi lapje voor zijn!

carina zei

Wat dapper om de machinesteekjes uit te halen, ik zou hem snel weer in elkaar rollen...en dan blijven balen want hij is natuurlijk veels te leuk om hem zo weg te frommelen.
Nou veel plezier in leiden we horen en zien het wel hoe je het hebt beleefd. Groet carina

mieke zei

Lida, rozenstofje gevonden ?
Dorry, had vast en zeker iets !

De top met de vogeltjes, dat gaat iets moois worden denk ik.
grtjs Mieke

lia zei

Wat een leuke ufo,sonde om hem niet af te maken.Heb je een fijne dag gehad in Leiden?
Ik lees het morgen denk ik wel.
Groetjes Lia

Anoniem zei

Ondertussen vind ik steeds meer mensen terug waaronder jou ook. Met Tara gaat het goed zie ik en jij bent nog steeds druk bezig.Die zijde quilt is schitterend. Ben je geslaagd om rode stof te kopen. Zit al een poosje te zoeken naar een mooie kleur rood met een klein kriebeltje erop.
Groetjes Hilda